Safe Drive Company ®

Professionele mobiliteit is sinds 1990

De passie en drive van Paul Brussaard.

 

Brussaard Chauffeursdiensten B.V.

 

Met zijn eerste onderneming, Brussaard Chauffeursdiensten B.V. heeft zijn team inmiddels in Nederland en België meer dan 4.500 opdrachtgevers bediend: van de Amerikaanse President, de Europese Commissie en honderden management boards, advocaten, accountants, adviseurs, directeuren tot en met commissarissen en decisionmakers. Op dit momenten maken 770 actieve opdrachtgevers maandelijks gebruik van zijn topchauffeurs in Nederland.

 

www.brussaard.nl

 

 

BRUSECO B.V.

 

Vanuit de groei is Paul in 2001 gestart met Brussaard Security Company, afgekort BRUSECO.

Hierbij staat het opleiden en trainen chauffeurs centraal, die een hoge mate van verantwoordelijkheid dragen. BRUSECO is in Nederland en Duitsland marktleider op het terrein van de gecertificeerde opleidingen voor directie- en privé-chauffeurs.

 

www.bruseco.com

 

 

BRUSECO GmbH

 

BRUSECO GmbH is de eerste aanbieder in Duitsland, Nederland, Luxemburg en Frankrijk van opleidingen voor directiechauffeurs, waarbij DEKRA als onafhankelijke certificeerder de hoogwaardige kwaliteit van de opleidingen onafhankelijk toetst. Zo garandeert Paul en zijn team, zijn opdrachtgevers de meest ultieme directiechauffeur. Paul ziet het beroep van directiechauffeur als een echt vak. En dat vraagt om veel garanties, zoals discretie, professionele beroepshouding, stiptheid en een service-verlenende instelling. Die eigenschappen worden onafhankelijk getoetst door DEKRA.

 

www.bruseco.de

 

 

BRUSECO Hulpdiensten B.V.

 

BRUSECO Hulpdiensten B.V. huisopleider voor een groot aantal brandweerregio’s, Veiligheidsregio’s en ambulancediensten, waarbij de Rijcoaches van BRUSECO met optische & geluidssignalen de ruim 1500 chauffeurs mogen trainen op de openbare weg, zodat ook deze chauffeurs vaardig worden in hun belangrijke taak: het redden van mens en dier.

De mens achter het stuur boeit Paul mateloos. En die ontwikkeling gaat nu verder met het Safe Drive Coaching programma, zoals hij dit samen met exclusieve partners verder ontwikkeld.

 

www.bruseco.nl

 

 

Safe Drive Coaching

 

Via het Safe Drive Coaching is BRUSECO actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op het terrein rijtrainingen voor buitendienstmedewerkers die vaak onderweg zijn. Hier komt alle kennis en ervaring samen, met als doel het aantal ongevallen en schades op de openbare weg terug te dringen. Dit programma is wetenschappelijk onderbouwd en beproefd. Paul biedt bedrijven, organisatie en overheden programma’s aan, waarbij niet alleen geld wordt bespaard, maar waarbij ook optimaal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste voertuigtechnieken.

 

www.safedrivecoaching.com

 

 

Chauffeur.nl

 

Dit platform biedt alle ins en outs over het vak Chauffeur in de brede zin van het woord, waarbij vraag en aanbod elkaar gaat ontmoeten. Door de hoge ranking in Google een zeer aantrekkelijk podium waar opleiders, deelnemers, chauffeurs en potentiele opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten.

 

www.chauffeur.nl

 

 

Over Paul Brussaard

 

 

Paul is afgestudeerd aan de HEAO afstudeerrichting Management Economie en Recht in 1994. Paul heeft zijn afstudeerstage bij Deloitte gelopen. Hij heeft voor zijn scriptie “Overnames en Financieringen binnen het MKB” het cijfer 10 behaald. Later is hij gastdocent Ondernemerschap geworden aan zijn eigen HEAO.

 

In 2001 heeft Paul zijn certificaat NLP Master Practitioner behaald aan de Academie voor Psychotherapie.

 

Paul is volledig opgeleid als hulpverlener en brandweerman. Op piketbasis is hij actief als manschap bij het brandweerkorps in Maarssen. Daarnaast is hij oefencoördinator en oefenleider. Hij is opgeleid voor Chauffeur Zwaar. Paul Brussaard is op piketbasis actief als Communicatieadviseur Regionaal Operationeel Team (ROT) van de Veiligheidsregio Utrecht.

 

Paul is de auteur van:

 

  • De Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen,
  • Chauffeur Uitvaartvervoer,
  • Masterclass Psychologisch Aspecten van het vak directiechauffeurs.

 

Paul is samen met zijn vrouw initiatiefnemer geweest van de Dutch Round Table Tour 2004. Daarover hebben zij een boek geschreven: China – Nederland in 180 dagen. Dit boek kunt u bestellen via www.roundtabletour.nl.

 

Paul Brussaard is bereikbaar via 088-2787301.