Security Awareness 1

Security Awareness I

Deze training is speciaal gericht op bewustwording van de risico’s die we heden ten dage lopen bij het online verbonden zijn met de wereld. Uw positie als dienstverlener, leidinggevende, adviseur of als direct betrokkene bij het hoger management op het gebied van cyber security is kwetsbaar. Veel functionarissen zijn zich niet volledig bewust van de risico’s die zij en hun collega´s lopen wanneer ze verbonden zijn met internet. Terwijl hun acties (of het nalaten ervan) enorme consequenties kunnen hebben. Hierbij gaat het om het verliezen van cruciale bedrijfsinformatie, reputatie, gevoelige dossiers, (persoonlijke) data, identiteit en intellectuele eigendommen.

 

Tegelijkertijd is er nu wetgeving ingevoerd die bedrijven verplicht het lekken van informatie te melden bij de instanties en alle betrokken cliënten en opdrachtgevers. Die wetgeving legt forse boetes op aan bedrijven die te weinig hebben gedaan om het lekken van informatie te voorkomen. Hoe weet u welke risico´s u loopt en wat u kunt doen om uzelf en uw bedrijf zo goed mogelijk te beschermen? Deze training van BRUSECO maakt u bewust van die risico’s en geeft u handvatten om professioneel om te gaan met de internet-connectiviteit, zodat de bescherming van uw data en uw aanwezigheid op het internet optimaal is.

 

Voor wie?
Deze training vormt de basis voor een sterk bewustzijnsontwikkeling op het terrein van risicoherkenning en beheersing. Iedereen die regelmatig te maken heeft met internet en social media kan aan deze training deelnemen.

 

Certificaat Security Awareness I
Deze masterclass wordt gegeven bij BRUSECO in Maarssen of op locatie (bij bedrijfstrainingen). Er kunnen 8-12 personen per keer deelnemen.

 

Meer weten over deze Security Awareness training ?
Heeft u vragen of wilt u een bedrijfstraining boeken? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 – 27 87 300 of via mail aan info@bruseco.nl. We helpen u graag!