VeiligheidsChauffeur D4

Eerste multidisciplinaire opleiding voor directiechauffeurs gepantserd voertuig

jetlimousine

Op verzoek van onze opdrachtgevers in Duitsland, Nederland en België is BRUSECO gestart met speciale trainingsprogramma’s voor D3 gecertificeerde directiechauffeurs, waarbij de veiligheid van de functionaris (en haar of zijn vertrouwenspersonen) in alle mogelijke situaties wordt gegarandeerd en waarbij gebruik wordt gemaakt van gepantserde voertuigen.

 

Tijdens deze opleiding wordt de directiechauffeur multidisciplinair opgeleid. Dat wil zeggen dat specialisten vanuit de politie, marechaussee, brandweer en ambulancediensten, lesgeven aan de directiechauffeurs, om zo breed mogelijk op te leiden. Dit is uniek in Nederland. De opleiding Veiligheidschauffeur is de eerste multidisciplinaire vakopleiding voor directiechauffeurs in Europa. Alleen BRUSECO kan door haar unieke samenstelling van haar docentenkorps deze opleiding aanbieden.

 

Praktisch, up to date en professioneel

De directiechauffeurs worden eerst op BRUSECO D3 niveau opgeleid. Het D3 niveau is een samenstelling van trainingen die direct toepasbaar zijn. U leest er meer over de pagina Opleiding VeiligheidsChauffeur D3. Indien de directiechauffeur alle modules met een voldoende resultaat heeft afgerond, kan hij doorstromen naar de opleiding VeiligheidsChauffeur D4.

 

VeiligheidsChauffeur D4 gepantserd

Bij de D4 opleiding voor VeiligheidsChauffeur worden aanvullende modules met gepantserde voertuigen aangeboden. De directiechauffeur of privé-chauffeur volgt hiervoor de modules:

  • Circuittraining Duitsland
  • Openbare wegtraining in Nederland en België.

 

Zodra deze modules zijn gevolgd en met een voldoende resultaat zijn afgerond, ontvangt de directiechauffeur het certificaat VeiligheidsChauffeur D4, uitgereikt door BRUSECO en geldig voor drie jaar. De directiechauffeur dient ieder jaar een applicatie te volgen om zijn of haar kennis actueel te houden en de vaardigheden te trainen.

 

Vooropleiding

De directiechauffeur heeft alle modules uit het D3 programma met een voldoende afgerond en beschikt over een geldig certificaat VeiligheidsChauffeur D3.
Door dit programma te volgen houdt de directiechauffeur ook het DEKRA D1, D2 en D3 certificaat geldig.

 

 

De opleiding VeiligheidsChauffeur D4 wordt alleen in opdracht van bedrijven, organisaties of (semi)overheid gegeven. Alle docenten van BRUSECO D4 zijn zelf specialist op het terrein van persoonsbeveiliging en gepantserd vervoer. Deze opleiding wordt op uitdrukkelijke wens van onze opdrachtgevers niet aan particuliere kandidaten gegeven.