VeiligheidsChauffeur D4

Eerste multidisciplinaire opleiding voor directiechauffeurs gepantserd voertuig

Op verzoek van onze opdrachtgevers in Duitsland, Nederland en België is BRUSECO gestart met speciale trainingsprogramma’s voor D3 gecertificeerde directiechauffeurs, waarbij de veiligheid van de functionaris (en haar of zijn vertrouwenspersonen) in alle mogelijke situaties wordt gegarandeerd en waarbij gebruik wordt gemaakt van gepantserde voertuigen. Tijdens deze opleiding wordt de directiechauffeur multidisciplinair opgeleid.

Dat wil zeggen dat specialisten vanuit de politie, marechaussee, brandweer en ambulancediensten, lesgeven aan de directiechauffeurs, om zo breed mogelijk op te leiden. Dit is uniek in Nederland. De opleiding Veiligheidschauffeur is de eerste multidisciplinaire vakopleiding voor directiechauffeurs in Europa. Alleen BRUSECO kan door haar unieke samenstelling van haar docentenkorps deze opleiding aanbieden.

 

Informatiepakket aanvragen

 

Directiechauffeurs eerst op BRUSECO D3 niveau opgeleid

De directiechauffeurs worden eerst op BRUSECO D3 niveau opgeleid. Het D3 niveau is een samenstelling van trainingen die direct toepasbaar zijn.

U leest er meer over de pagina Opleiding VeiligheidsChauffeur D3. Indien de directiechauffeur alle modules met een voldoende resultaat heeft afgerond, kan hij doorstromen naar de opleiding VeiligheidsChauffeur D4.

 

VeiligheidsChauffeur D4 met gepantserde voertuigen

Bij de D4 opleiding voor VeiligheidsChauffeur worden aanvullende modules met gepantserde voertuigen aangeboden. De directiechauffeur of privé-chauffeur volgt hiervoor de modules:

  • Circuittraining Duitsland
  • Openbare wegtraining in Nederland en België.

 

Zodra deze modules zijn gevolgd en met een voldoende resultaat zijn afgerond, ontvangt de directiechauffeur het certificaat VeiligheidsChauffeur D4, uitgereikt door BRUSECO en geldig voor drie jaar. De directiechauffeur dient ieder jaar een applicatie te volgen om zijn of haar kennis actueel te houden en de vaardigheden te trainen.

 

Vooropleiding

De directiechauffeur heeft alle modules uit het D3 programma met een voldoende afgerond en beschikt over een geldig certificaat VeiligheidsChauffeur D3.
Door dit programma te volgen houdt de directiechauffeur ook het DEKRA D1, D2 en D3 certificaat geldig.

De opleiding VeiligheidsChauffeur D4 wordt alleen in opdracht van bedrijven, organisaties of (semi)overheid gegeven. Alle docenten van BRUSECO D4 zijn zelf specialist op het terrein van persoonsbeveiliging en gepantserd vervoer. Deze opleiding wordt op uitdrukkelijke wens van onze opdrachtgevers niet aan particuliere kandidaten gegeven.

 

Informatiepakket aanvragen

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]