Security Awareness 2

Security Awareness II

secwbDeze training sluit aan op de trainingsmodule Security Awareness I en maakt deel uit van de Vakopleiding VIP Guard D2 voor directiechauffeurs.
Tijdens de eerste trainingsmodule bent u zich bewust geworden van de diverse persoonlijke veiligheidsrisico’s waarmee u in het dagelijks leven geconfronteerd wordt (zoals datalekken). In deze vervolgtraining gaan we dieper in op de rol die u als directiechauffeur speelt.

Met welke zaken dient u bij de uitvoering van uw werk rekening te houden? Welke risico´s loopt de VIP en welke risico´s loopt u zelf? Wat doet u in situaties die een gevaar voor uw cliënt kunnen vormen?  Waar stopt de begeleiding en begint de beveiliging van uw cliënt? Het zijn zomaar een aantal voorbeelden van aspecten die tijdens deze theoretische masterclass aan de orde komen.

 

De Modules Security Awareness I, II en III zijn ook los van de Vakopleiding VIPGuard D2 te volgen.

 

Bent u gecertificeerd directiechauffeur? Dan raden we u aan om deze module samen met de Masterclass Incidentmanagement te volgen. Deze masterclasses zijn beiden erkend als applicatiedag voor het geldig houden van uw DEKRA D1 of CCV-D1 certificaat.

 

Certificaat Security Awareness
Na afloop ontvangt u het BRUSECO certificaat Security Awareness II.
Indien u de Vakopleiding VIP Guard D2 wilt volgen dient u binnen 12 maanden na afloop van deze training deel te nemen aan het de praktijktraining Security Awareness III.