Security Driver

Opleiding tot gecertificeerde Security Driver

Heeft u de ambitie om door te groeien van directiechauffeur of privéchauffeur naar een gekwalificeerde security driver met de daarbij behorende kennis en vaardigheden? Dan is onze praktische opleiding VIP Guard D2 wat u zoekt.

 

Toelatingseisen Security Driver programma

Om te kunnen starten met de VIP Guard D2 opleiding dient u de CCV-D1 of de IEC D1 opleiding succesvol afgesloten te hebben. U beheerst het rijden als directie- of privéchauffeur goed, communiceert op de juiste manier en kent alle facetten van een professionele beroepshouding. Zo kunnen we tijdens de VIP Guard D2 opleiding de focus volledig op security awareness richten.

 

CCV-D1 opleiding   IEC D1 opleiding

 

VIP Guard D2 opleidingstraject

Het traject tot security driver is bestaat uit een drie modules in de vorm van verplichte masterclasses. Daarnaast zijn er twee trainingsdagen waarin de opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht.

De eerste stap is het volgen van de drie masterclass modules:

 

  1. Security Awareness I (Cybersafety)
  2. Security Awareness II (theorie preventieve observatie, profilering),
  3. Security Awareness III (praktijk preventieve observatie, rijvaardigheid).

 

Na de masterclasses wordt de opgedane kennis in de praktijk gebracht tijdens twee trainingsdagen op zowel de openbare weg als een besloten circuit. Zo kunnen de technieken omtrent voertuigbeheersing in een veilige setting geoefend kunnen worden.

De trainingen staan in het teken van achtervolgingstechnieken, voorbereiden van het routeplan en baan- en examentraining.

 

VIP Guard D2 bij BRUSECO

Door voor BRUSECO te kiezen kiest u voor een erkende professionele opleider. De training vindt normaliter plaats in Nederland zodat men leert omgaan met de Nederlandse regelgeving. Naleven van de wetten en regels is van groot belang. Op uw verzoek kan de opleiding ook in Duitsland, België en Frankrijk plaatsvinden via lokale trainers.

Het is mogelijk om de tweede en derde dag van de opleiding te gebruiken als applicatiedag voor het behoud van uw CCV-D1 en DEKRA D1 certificaat!

 

Informatiepakket aanvragen   Aanmelden