Security Driver

Opleiding tot gecertificeerde Security Driver

Heeft u de ambitie om door te groeien van directiechauffeur of privéchauffeur naar een gekwalificeerde security driver met de daarbij behorende kennis en vaardigheden? Dan is onze praktische opleiding VIP Guard D2 wat u zoekt.

 

Toelatingseisen Security Driver programma

Om te kunnen starten met de VIP Guard D2 opleiding dient u de CCV-D1 of de IEC D1 opleiding succesvol afgesloten te hebben. U beheerst het rijden als directie- of privéchauffeur goed, communiceert op de juiste manier en kent alle facetten van een professionele beroepshouding. Zo kunnen we tijdens de VIP Guard D2 opleiding de focus volledig op security awareness richten.

 

CCV-D1 opleiding   IEC D1 opleiding

 

VIP Guard D2 opleidingstraject

Het traject tot security driver is bestaat uit een drie modules in de vorm van verplichte masterclasses. Daarnaast zijn er twee trainingsdagen waarin de opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht.

De eerste stap is het volgen van de drie masterclass modules:

 

  1. Security Awareness I (Cybersafety)
  2. Security Awareness II (theorie preventieve observatie, profilering),
  3. Security Awareness III (praktijk preventieve observatie, rijvaardigheid).

 

Na de masterclasses wordt de opgedane kennis in de praktijk gebracht tijdens twee trainingsdagen op zowel de openbare weg als een besloten circuit. Zo kunnen de technieken omtrent voertuigbeheersing in een veilige setting geoefend kunnen worden.

De trainingen staan in het teken van achtervolgingstechnieken, voorbereiden van het routeplan en baan- en examentraining.

 

VIP Guard D2 bij BRUSECO

Door voor BRUSECO te kiezen kiest u voor een erkende professionele opleider. De training vindt normaliter plaats in Nederland zodat men leert omgaan met de Nederlandse regelgeving. Naleven van de wetten en regels is van groot belang. Op uw verzoek kan de opleiding ook in Duitsland, België en Frankrijk plaatsvinden via lokale trainers.

Het is mogelijk om de tweede en derde dag van de opleiding te gebruiken als applicatiedag voor het behoud van uw CCV-D1 en DEKRA D1 certificaat!

 

Informatiepakket aanvragen   Aanmelden

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 24 mei 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 7 juni en 21 juni 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
  • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]