Teamlid voor BRUSECO gezocht!

Over BRUSECO International
BRUSECO International is een toonaangevend opleidingsinstituut gespecialiseerd in rijopleidingen voor directiechauffeurs. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden we nationaal en internationaal rijopleidingen en trainingen aan. In verband met onze groei op de Duitse markt, zoeken wij versterking van ons team.

Functieomschrijving
Als kantoormedewerker bij BRUSECO International speel je een cruciale rol in onze backoffice-activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van rijopleidingen op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast ben je betrokken bij het inkopen van examens, het inplannen van instructeurs en het beheren van essentiële administratieve taken, met ondersteuning van ons CRM-systeem. We streven naar een naadloze verbinding met ons kantoor in Maarssen, dus thuiswerken is mogelijk, maar we vinden het werken in een team op een fysieke locatie ook van groot belang. Je ondersteunt onze directeur Duitsland actief.

Verantwoordelijkheden:
– Plannen en organiseren van nationale en internationale rijopleidingen.
– Aankoop van examens en materialen.
– Inplannen van instructeurs.
– Beheer van administratieve taken met behulp van ons CRM-systeem.
– Onderhouden van effectieve communicatie met het team en externe partners.
– Zorgen voor klanttevredenheid door uitstekende service te bieden.
– Ontzorgen van onze directeur, zodat deze zich kan blijven focussen op groei.

Gewenste kwalificaties:
– Vloeiend Nederlands en Duits spreken en schrijven is een vereiste.
– Ervaring in administratie is een pluspunt.
– Bekendheid met CRM-systemen is een pluspunt.
– Goede communicatievaardigheden.
– Organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
– Vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen.
– Bereidheid om vanuit Maarssen te werken en flexibel te zijn mb.t. werktijden.
– Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en bereid om door te groeien naar 32 uur per week. Vaste aanstelling op langere termijn ook mogelijk.
– Ook op ZZP basis mogelijk.

Hoe te solliciteren:
Als deze functie bij BRUSECO International jou aanspreekt en je voldoet aan de vereisten, stuur dan je sollicitatie naar Jos Kooijman via e-mail op info@bruseco.de. Voor meer informatie over de functie kun je ons ook mailen via dit emailadres.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je welkom in ons team.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]