Individuele begeleiding en training: MOTOSECO

Veel mensen rijden een motor beroepsmatig. Dat kan bij de politie zijn, de ambulance of Rijkswaterstaat. BRUSECO biedt voor deze specialistische doelgroepen verhoogde rijvaardigheidstrainingen. Ook particulieren kunnen nu profiteren van deze ervaring en kennis!

 

Onze vakkundige en erkende rijinstructeurs zijn volledig gespecialiseerd in het veilig besturen van de motor onder alle omstandigheden. Wij bieden dan ook voor deze beroepsgroepen en particulieren, rijopleidingen en trainingen aan, die de veiligheid van de  motorrijder vergroot, zonder afbreuk te doen aan het plezier en de reistijd.

 

Na de online inventarisatie van uw wensen stellen wij een opleidingsplan op. Dit betreft altijd een training op maat en is volledig toegespitst op de vaardigheden van jou als motorrijder en jouw werkomgeving. Naast de leerdoelen die je zelf aandraagt vragen we ook naar jouw  opleidingswensen. Deze  persoonlijke wensen vormen de basis van het opleidingsprogramma.  Zo wordt het effect van de training groter en neemt de jouw tevredenheid toe.

 

Het aantal dagen per jaar waarop getraind wordt per aanvraag bepaald. Alles is mogelijk: van trainingen op basisniveau tot het hoogste veiligheidsniveau. Van het leren kennen van een nieuw type motor tot een training met optische en geluidssignalen.

 

Neemt u gerust contact met ons op om uw opleidingsvragen met ons te bespreken: 088 278 7300 en vraag naar onze specialist van MOTOSECO.

 

Informatie aanvragen    Direct contact opnemen