Training on demand: individuele begeleiding van uw chauffeur

Bedrijven die een niet opgeleide directiechauffeur in dienst hebben en deze graag willen laten bijscholen kunnen hiervoor bij BRUSECO terecht.
Ook ervaren chauffeurs die niet in het bezit zijn van een erkend certificaat, of deze hebben laten verlopen kunnen een privé training boeken.

 

Na inventarisatie van uw wensen en een intakeprocedure stellen wij een opleidingsplan op. Dit betreft altijd een training op maat en is volledig toegespitst op de vaardigheden van de chauffeur en zijn werkomgeving. Naast de leerdoelen die de opdrachtgever aandraagt vragen we ook de chauffeur naar zijn opleidingswensen. Deze vormen de basis van het opleidingsprogramma. De vorderingen worden aan het einde van de dag helder in kaart gebracht. Zo wordt het effect van de training groter en neemt de tevredenheid van de opdrachtgever toe.

 

Het aantal dagen waarop getraind wordt per aanvraag bepaald. Alles is mogelijk: van trainingen op D1 niveau tot het hoogste veiligheidsniveau. Van het leren kennen van een nieuw type auto tot een training beroepshouding en comfort.
Neemt u gerust contact met ons op om uw opleidingsvragen met ons te bespreken: 088 27 87 300.

 

Informatie aanvragen    Direct contact opnemen