Unieke training Chauffeur Te Water

Het CCV gaf op 28 februari het heldere antwoord: de Masterclass AED/Reanimatie in combinatie met Chauffeur te Water is officieel goedgekeurd als applicatiedag voor CCV-D gecertificeerde directiechauffeurs. Na DEKRA volgt nu ook het CCV met deze officiële erkenning. Voor gecertificeerde directiechauffeurs een -must have!-. Maar ook opengesteld voor iedereen!

 

Deze training mag door iedereen worden gevolgd. De certificering is niet noodzakelijk. U ontvangt wel een certificaat. 

 

BRUSECO heeft deze training ontwikkeld samen met ervaringsdeskundigen.  “Het is een compleet programma dat nu ook wordt opengesteld voor CCV-D gecertificeerde directiechauffeurs, waarbij de missie van BRUSECO wordt uitgedragen: de directiechauffeur als Veiligheidschauffeur”, zegt Esther Bloemendaal, directeur van BRUSECO. “Doordat we sterk betrokken zijn als opleider van diverse hulpdiensten in Nederland (zoals brandweer en ambulance chauffeurs), beschikken we nu ook over specialistische trainers op het terrein van levensreddend handelen en veiligheidsdenken. Dat heeft ons ertoe gebracht om de opleiding tot VeiligheidsChauffeur toe te voegen aan ons opleidingsaanbod. BRUSECO is van mening dat iedere directiechauffeur, naast het aanscherpen van zijn rijvaardigheid ook zijn kennis op dit vlak uit zou moeten breiden.”

 

In de ochtend wordt vier uur lang getraind in het reanimeren en het werken met de AED. Daarbij wordt ook het herkennen van ziektebeelden behandeld. Zo weet de directiechauffeur als zijn passagier onwel wordt of hij te maken heeft met bijvoorbeeld hartfalen, een beroerte, hypo of herseninfarct. En welke stappen moeten doorlopen worden om dit zeker te weten.

 

“Deze training wordt gegeven door ervaren en deskundige trainers die naast het lesgeven ook zelf hulpverlener zijn of zijn geweest. Dit maakt de training praktisch en waardevol voor iedere directiechauffeur. De combinatie met de training Chauffeur te Water maakt het pakket compleet.  De directiechauffeur leert hoe hij of zij zichzelf kan bevrijden uit een auto die te water raakt. En net zo belangrijk: hoe hij of zij de passagier(s) kan redden! Dit programmaonderdeel volgt in de middag en duurt 3 uur”, aldus Esther Bloemendaal.

 

Bent u geïnteresseerd in de Masterclass AED/reanimatie in combinatie met Chauffeur/passagier te water? Wilt u uw DEKRA en/of CCV-D certificaat geldig houden?

Of zelfs uw Taxi Keurmerk geldig houden? Schrijf u dan in!

 

Bezoek hier de opleidingspagina.