UPGRADE nu uw CCV-D1 naar het waardevaste DEKRA D1 certificaat

Een slimme directiechauffeur sorteert voor op 2020 en behaalt het waardevaste DEKRA certificaat

 

Nu het CCV heeft aangegeven dat zij vanaf 2020 geen examens voor de opleiding directiechauffeur meer zal afnemen, adviseert BRUSECO haar kandidaten (ook) te kiezen voor een DEKRA certificering. Voor de mensen die nog dit jaar de CCV-D opleiding volgen is een onafhankelijke examinering uiteraard in 2019 gegarandeerd. Hoe de certificering er vanaf volgend jaar uit komt te zien is op dit moment nog onduidelijk. Het reeds behaalde CCV-D certificaat in de huidige vorm, blijft in ieder geval nog vijf jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Daar hoeft u, zoals wij al aangaven, zich nu geen zorgen over te maken. BRUSECO is op dit moment in overleg met het CCV om de waarde van het huidige CCV-D certificaat te kunnen blijven garanderen. Het CCV en BRUSECO werken ruim 14 jaar goed samen en zijn goede partners. Mocht er een alternatief komen, dan informeren wij u direct.

 

BRUSECO kiest daarom ervoor om kandidaten die in 2020 de vakopleiding directiechauffeur volgen te laten examineren door het internationale exameninstituut DEKRA, gezien de uitstekende ervaring en lovende recensies van onze opdrachtgevers. Wees hartelijk welkom om hierover meer informatie te ontvangen. Wij lichten ons enthousiasme graag toe.

Wij houden u op de hoogte via onze nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Laat het ons weten als u deze update wilt ontvangen via: info@bruseco.nl o.v.v. update CCV. 

 

Bent u al CCV-D gecertificeerd of bent u van plan deze opleiding in 2019 te gaan volgen, dan kunt u door het volgen van applicatiedagen uw CCV-D certificaat upgraden naar het DEKRA D1 of D2 certificaat! Zo houdt u uw behaalde CCV-D certificaat geldig én komt u in het bezit van het waardevaste DEKRA D1 certificaat. U bent er zeker van dat u actueel en volledig bent opgeleid én dat uw vaardigheden onafhankelijk zijn getoetst.

 

Kent u DEKRA nog niet? Kijk hier naar de Wie is DEKRA?

 

Lees hier over de meerwaarde die het DEKRA D1 certificaat biedt ten opzichte van het CCV D1 certificaat.

 

BRUSECO biedt werkgevers en directiechauffeurs een aantrekkelijk upgradepakket naar de DEKRA certificering aan. Doordat DEKRA veel ervaring heeft in personencertificering, is de toetsing van de opleiding directiechauffeur breder dan de rijvaardigheidstoetsing van het CCV. U zult dus zaken moeten bijspijkeren. Bij de examinering van de vakopleiding directiechauffeur toetst DEKRA op 40 punten de competenties van de directiechauffeur. Dit betreft niet alleen de rijvaardigheid en de theoretische kennis, maar ook het pro-actief handelen en de beroepshouding.

U krijgt bij het afnemen van het upgradepakket een persoonlijke inlog voor de online leeromgeving van Excellent.me. Hierin bevindt zich de officiële lesstof van het CCV-D examen en de theorie van de aanvullende modules voor het DEKRA programma. Zo blijft u, als directiechauffeur, op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 

Deze modules dient u te volgen voor de upgrade:

  1. Rijvaardigheid Duitsland (w.o. hoge snelheid en wetgeving), 1 dag praktijk, theorie zelfstudie via Excellent.Me
  2. Rijvaardigheid België en Brussel (w.o. Brussel-vaardigheid), 1 dag praktijk, theorie zelfstudie via Excellent.Me
  3. Masterclass Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur (communicatieve vaardigheden, praktijkcases), 1 dag training / intervisie, theorie zelfstudie via Excellent.Me

 

 

 

Actietarief CCV-D naar DEKRA upgradepakket:

Schrijft u zich voor 1 mei 2019 in voor het Upgradepakket DEKRA D1 en neem gratis deel aan de masterclass ´Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur´, t.w.v. € 295,- !

Na het volgen van bovenstaande modules, kunt u examen doen bij DEKRA in Arnhem. Hier ziet u hoe het examen directiechauffeur bij DEKRA wordt afgenomen.
U dient bij aanmelding te beschikken over een recente Verklaring Omtrent Gedrag en een Geneeskundige Verklaring. Dit is een voorwaarde om bij DEKRA examen te mogen doen. Slaagt u voor de drie examenonderdelen, dan wordt u opgenomen in het DEKRA register van gecertificeerde directiechauffeurs. Dit register is door werkgevers te raadplegen bij sollicitaties.

 

Vraag hier de informatie aan over het CCV-D naar DEKRA upgradepakket. Of bel tijdens kantooruren met 088-278 7300. Voor vragen kunt u ook mailen met info@bruseco.nl.