Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

“Tradities zijn er om te beleven”

rouwautos
Hartelijk welkom bij BRUSECO. Als ontwikkelaar van de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer bieden wij u graag meer informatie over deze unieke en enige vakopleiding voor chauffeurs die betrokken zijn bij uitvaarten.

 

“Toen ik in 2014 door enkele bedrijven uit de branche benaderd werd om een vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer voor de branche te ontwikkelen werd ik al snel overtuigd van het nut en noodzaak van een goede opleiding. Dit werd nog eens bevestigd na de ramp van de MH17. Toen zagen we het uitvaartvervoer in de spotlights staan, met alle ceremoniële toeters en bellen. Chauffeurs werden overal vandaan gehaald en ingezet. En toen werd helder hoe groot het verschil aan kwaliteit was. Tegelijkertijd zagen we ook hoe mooi het kan zijn: werken als chauffeur binnen het uitvaartvervoer. Als ontwikkelaar en trainer bij BRUSECO zag ik veel overeenkomsten tussen het vak van directiechauffeur en chauffeur uitvaartvervoer.  Maar ik zie evenzoveel verschillen!
Alle kennis vanuit de branche komt samen in een unieke opleiding die een meerwaarde vormt voor iedereen die als chauffeur binnen de uitvaartbranche werkzaam is.

 

Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

Op 03 juni 2015 is deze opleiding van start gegaan. En met succes. De aanwezige chauffeurs vonden de training nuttig, prettig, respectvol en verhelderend. Bestaande kennis en ervaring werd uitgewisseld en diverse aspecten werden aangescherpt. Het gevoel van Meester-Gezel principe komt tijdens de opleiding weer terug; ervaringen worden uitgewisseld en gedachten gescherpt.

 

Tijdens de Masterclass op Landgoed Dijnselburg (een prima trainingslocatie midden in het land en geheel in stijl), worden aspecten zoals persoonlijke presentatie, non-verbale communicatie, wettelijke kaders van de Chauffeur Uitvaartvervoer en prakijkcasussen behandeld, besproken en geoefend. En als klap op de vuurpijl wordt in stoetvorm de behandelde theorie in de praktijk uitgevoerd. Een hele ervaring en buitengewoon leerzaam!”

Paul Brussaard

 

Maatwerk voor uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer? Wilt u weten wat de meerwaarde is voor uw bedrijf?
Neemt u dan contact op met Paul Brussaard. Hij inventariseert uw wensen en past het trainingsprogramma hier graag op aan.
Stuur een mail naar info@bruseco.nl of bel naar 088 – 2787300.