Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

rouwautosAls ontwikkelaar van de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer bieden wij u graag meer informatie over deze unieke en enige vakopleiding voor chauffeurs die betrokken zijn bij uitvaarten.

“Toen ik in 2014 door enkele bedrijven uit de branche benaderd werd om een vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer voor de branche te ontwikkelen werd ik al snel overtuigd van het nut en noodzaak van een goede opleiding. Dit werd nog eens bevestigd na de ramp van de MH17. Toen zagen we het uitvaartvervoer in de spotlights staan, met alle ceremoniële zaken.

Chauffeurs werden overal vandaan gehaald en ingezet. En toen werd helder hoe groot het verschil aan kwaliteit was. Tegelijkertijd zagen we ook hoe mooi het kan zijn: werken als chauffeur binnen het uitvaartvervoer. Als ontwikkelaar en trainer bij BRUSECO zag ik veel overeenkomsten tussen het vak van CCV-D directiechauffeur en chauffeur uitvaartvervoer.  Maar ik zie evenzoveel verschillen. Alle kennis vanuit de branche komt samen in een unieke opleiding die een meerwaarde vormt voor iedereen die als chauffeur binnen de uitvaartbranche werkzaam is.

 

Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer sinds 2015

Op 03 juni 2015 is deze opleiding van start gegaan. En met succes. De aanwezige chauffeurs vonden de training nuttig, prettig, respectvol en verhelderend. Bestaande kennis en ervaring werd uitgewisseld en diverse aspecten werden aangescherpt. Het gevoel van Meester-Gezel principe komt tijdens de opleiding weer terug; ervaringen worden uitgewisseld en gedachten gescherpt.

Tijdens de Masterclass op Landgoed Dijnselburg (een prima trainingslocatie midden in het land en geheel in stijl), worden aspecten zoals persoonlijke presentatie, non-verbale communicatie, wettelijke kaders van de Chauffeur Uitvaartvervoer en praktijk casussen behandeld, besproken en geoefend. En als klap op de vuurpijl wordt in stoetvorm de behandelde theorie in de praktijk uitgevoerd. Een hele ervaring en buitengewoon leerzaam!”

Paul Brussaard

 

Maatwerk voor uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer? Wilt u weten wat de meerwaarde is voor uw bedrijf?

Neemt u dan contact op met Paul Brussaard. Hij inventariseert uw wensen en past het trainingsprogramma hier graag op aan.

Stuur een mail naar info@bruseco.nl of bel naar 088 – 2787300.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 12 april 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 26 april en 10 mei 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
  • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]