Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

rouwautosAls ontwikkelaar van de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer bieden wij u graag meer informatie over deze unieke en enige vakopleiding voor chauffeurs die betrokken zijn bij uitvaarten.

“Toen ik in 2014 door enkele bedrijven uit de branche benaderd werd om een vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer voor de branche te ontwikkelen werd ik al snel overtuigd van het nut en noodzaak van een goede opleiding. Dit werd nog eens bevestigd na de ramp van de MH17. Toen zagen we het uitvaartvervoer in de spotlights staan, met alle ceremoniële zaken.

Chauffeurs werden overal vandaan gehaald en ingezet. En toen werd helder hoe groot het verschil aan kwaliteit was. Tegelijkertijd zagen we ook hoe mooi het kan zijn: werken als chauffeur binnen het uitvaartvervoer. Als ontwikkelaar en trainer bij BRUSECO zag ik veel overeenkomsten tussen het vak van CCV-D directiechauffeur en chauffeur uitvaartvervoer.  Maar ik zie evenzoveel verschillen. Alle kennis vanuit de branche komt samen in een unieke opleiding die een meerwaarde vormt voor iedereen die als chauffeur binnen de uitvaartbranche werkzaam is.

 

Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer sinds 2015

Op 03 juni 2015 is deze opleiding van start gegaan. En met succes. De aanwezige chauffeurs vonden de training nuttig, prettig, respectvol en verhelderend. Bestaande kennis en ervaring werd uitgewisseld en diverse aspecten werden aangescherpt. Het gevoel van Meester-Gezel principe komt tijdens de opleiding weer terug; ervaringen worden uitgewisseld en gedachten gescherpt.

Tijdens de Masterclass op Landgoed Dijnselburg (een prima trainingslocatie midden in het land en geheel in stijl), worden aspecten zoals persoonlijke presentatie, non-verbale communicatie, wettelijke kaders van de Chauffeur Uitvaartvervoer en praktijk casussen behandeld, besproken en geoefend. En als klap op de vuurpijl wordt in stoetvorm de behandelde theorie in de praktijk uitgevoerd. Een hele ervaring en buitengewoon leerzaam!”

Paul Brussaard

 

Maatwerk voor uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer? Wilt u weten wat de meerwaarde is voor uw bedrijf?

Neemt u dan contact op met Paul Brussaard. Hij inventariseert uw wensen en past het trainingsprogramma hier graag op aan.

Stuur een mail naar info@bruseco.nl of bel naar 088 – 2787300.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 november – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 07 december en 21 december – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • Een ongeval voorkomen…. hoe doe jij dat? - Een ongeval voorkomen…dat is eigenlijk waar wij als directiechauffeur iedere dag mee bezig zijn. Omdat een ongeval veel gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Daarom heeft BRUSECO een unieke masterclass ontwikkeld, waarbij jouw eigen risicoprofiel leidend wordt in jouw risico bewustzijn! Het is een theoretische Masterclass, waarbij je vooraf online een vragenlijst invult. Zo krijg je inzicht in […]