Vakopleiding D3 Security Driver

Voor een kleine selectie groep directiechauffeurs worden (be)dreigingen steeds concreter en naar verwachting steeds vaker de realiteit van elke dag. In de D3 opleiding verdiept de chauffeur de vaardigheden die hij heeft ontwikkeld tijdens de CCV-D2 of DEKRA D2 opleiding, maar nu leert hij ook te ontsnappen uit bedreigende situaties. We gaan een paar stappen verder.

 

Uw chauffeur leert de rijtechnieken op het hoogste niveau te beheersen. Hij leert hoe te handelen bij een directe dreiging en in een korte tijd cruciale beslissingen te nemen. Daarbij wordt altijd zijn eigen veiligheid en die van de man of vrouw op de achterbank centraal gesteld. Voor de D3 opleiding dient de chauffeur minimaal in het bezit te zijn van het CCV-D2 certificaat. De D3 opleiding van BRUSECO kan worden afgetekend als applicatiedagen voor het CCV-D2 en/of het DEKRA D2 certificaat.

 

BRUSECO stelt haar specialistische kennis van deze opleiding alleen beschikbaar aan directiechauffeurs die in opdracht van bedrijven, multinationals, banken en specialistische groepen bij BRUSECO worden voorgedragen.

Informatiepakket Aanmelden