Vakopleiding Taxichauffeur CCV-T

Heb jij een passie voor auto´s, ben je graag onderweg en ben je servicegericht? Dan biedt BRUSECO jou een mooie kans in de wereld van het personenvervoer te stappen.
Je kent ons misschien als vakopleider van directiechauffeurs. Daarin zijn we al meer dan 16 jaar werkzaam, nationaal én internationaal. BRUSECO biedt jou de mogelijkheid om de Vakopleiding Taxichauffeur (CCV-T) te volgen. Zo kun je tegen een aantrekkelijk tarief je carrière starten om vervolgens, via ons opleidings- en trainingsaanbod, door te groeien naar mooie functies binnen het personenvervoer.

 

Wij zoeken jonge ambitieuze mensen die graag in de markt van het hoogwaardige personenvervoer willen werken. We willen je graag opleiden tot een nieuw soort chauffeur, die weet waar het om gaat; de chauffeur 3.0. Onze trainers en instructeurs brengen je alle vaardigheden bij om onderaan te beginnen, ervaring op te doen en je steeds verder te ontwikkelen. En we begeleiden je graag op je weg naar een baan binnen de markt van het personenvervoer.

 

Toegevoegde waarde bieden, daar draait het om binnen het personenvervoer. Het is een punt waar BRUSECO erg sterk in is. Het loopt als een rode draad door ons opleidingsprogramma heen. Vanuit BRUSECO willen we jou, als chauffeur, toegevoegde waarde bieden, door je te ondersteunen en te begeleiden. Zo bieden we stageplaatsen aan voor chauffeurs die hun opleiding met goed gevolg hebben afgerond. BRUSECO opgeleide chauffeurs zijn veel gevraagd omdat ze goed opgeleid zijn en servicegericht werken.

 

Duur van de opleiding: De opleiding is opgedeeld in 6 modules van 28 uur in totaal. Deze modules bestaan uit praktijklessen in een van de instructievoertuigen van BRUSECO, de Volvo S90 (2017) en Masterclassen waar de theorie van het vak wordt toegelicht maar ook Masterclassen met als onderwerp beroepshouding en persoonlijke presentatie.

Aansluitend legt u het theorie-examen (1 uur) en het praktijkexamen (1,5 uur) af.

 

 

Een voorbeeld is de 23-jarige Kim, zzp-chauffeur via www.chauffeur.nl. Kim heeft bij BRUSECO haar vakopleiding directiechauffeur (CCV-D1) gedaan en is het bezit van haar Chauffeurskaart Taxi. “Ik heb al veel VIP’s mogen vervoeren, nadat ik eerst ervaring als directiechauffeur op heb gedaan in Dubai, waar ik enkele maanden heb gewerkt (via BRUSECO). Teruggekomen in Nederland ben ik bij Brussaard Chauffeursdiensten aan de slag gegaan. Nu heb ik besloten om me zelfstandig te vestigen als directiechauffeur. Ik heb al opdrachtgevers en ben bij diverse organisaties ingezet . Ik werk voornamelijk in Nederland, maar rijd soms ook naar andere landen, zoals Frankrijk, België en Duitsland. Ik heb al enorm veel ervaring opgedaan. Dat komt mij goed van pas. Mijn opdrachtgevers vragen mij daarom regelmatig terug en zo krijgt mijn carrière als chauffeur een boost”, aldus Kim.