VIP Guard D3

Vakopleiding VIP Guard D3

De enige gecertificeerde D3 opleiding in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

 

20130331180105713wb

De tijden zijn aan het veranderen. Veel managers, topbestuurders, ondernemers, advocaten en politici voelen zich, door de toenemende verschillen binnen onze maatschappij, beperkt in hun vrijheid. Dreigingen zijn aan de orde van de dag. Dat vraagt om extra aandacht van de chauffeur.
De VIP staat voor de keuze: laat ik mij beveiligen of laat ik mij begeleiden door een professionele directiechauffeur, die meer kan dan alleen autorijden? Een chauffeur die weet hoe hij bepaalde situaties kan voorkomen, oplossen en melden, waardoor de dreiging wordt voorkomen of weggenomen.
Tijdens de VipGuard D3 opleiding bouwt u voort op de kennis en ervaring die u heeft opgedaan in uw huidige werk en tijdens de VipGuard D2 opleiding.

 

Toelatingseisen
Deze opleiding staat niet voor iedereen open. Er worden eisen aan u gesteld:

  1. U dient in het bezit te zijn van het VIP Guard D2 certificaat, afgegeven door DEKRA.
  2. U heeft ruime werkervaring opgedaan als directiechauffeur op Raad van Bestuursniveau,
  3. U heeft concrete werkervaring binnen defensie of marechaussee,
  4. U bent reeds werkzaam voor een organisatie als begeleider of directiechauffeur en u volgt deze opleiding op verzoek van uw werkgever.

BRUSECO behoudt zich het recht voor om uw inschrijving te weigeren op basis van haar eigen onderzoek. Een psychologische test maakt onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure.

 

Opleidingsprogramma VIP Guard D3
De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte dat u via Excellent.Me thuis doorneemt. Studieduur van deze module bedraagt 32 uur.
U volgt daarna:

  1. Module -Beveiligen op Afstand- 2 dagen
  2. Praktijktraining baan en openbare weg (1 dag)
  3. Praktijk en casustraining openbare weg (2 dagen),

 

Opleiding VIP Guard als applicatie
De opleidingsdagen van de VIP Guard D3 kunnen worden aangemeld bij de DEKRA en CCV als applicatiedagen i.v.m. de geldigheid van uw DEKRA/CCV D1 of DEKRA/CCV D2 certificaat.

 

Examen en certificaat
De examens VIP Guard D2 en VIP Guard D3 worden afgenomen door het onafhankelijke exameninstituut DEKRA (vanaf januari 2017). U ontvangt na afloop een officieel VIP Guard D3 pas met uw eigen pasfoto. Deze pas is drie jaar geldig. U wordt tegelijkertijd geregistreerd in het DEKRA Register als VIP Guard D3 certificaathouder. U sluit hiervoor een certificatieovereenkomst af met DEKRA.

Bent u geïnteresseerd in de specialistische vakopleiding VIP Guard D3 chauffeur? Hier kunt u meer informatie over deze opleiding aanvragen.