Vision Zero

De term “Vision Zero” wordt vaak genoemd als het gaat om de kwalitatieve beschrijving van de verkeersveiligheid. Met het concept dat wij als BRUSECO verbinden aan het Fleet Safety Plan © wordt bedoeld dat iedereen aankomt op de plaats van bestemming en dat niemand om het leven komt. Het doel is om het aantal verkeersdoden tot nul te brengen. Van deze visie zijn we echter nog ver verwijderd. Desondanks is die ambitie geen utopie. Er zijn veel steden die dit doel in de afgelopen jaren al hebben bereikt – in Europa en elders.

BRUSECO heeft zich ten doel gesteld een belangrijke bijdrage te leveren aan deze verkeersveiligheid Vision Zero door zich te richten op de opleidingen voor specialistische chauffeursberoepen, zoals hulpdiensten, directiechauffeurs en taxichauffeurs. Maar ook touringcarchauffeurs en vrachtwagenchauffeur behoren tot de doelgroepen van BRUSECO.

Dit realiseert zij door het Fleet Safety Plan. Daaruit komt de doelstelling van Vision Zero, doordat de chauffeurs op basis van wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken, significant anders aan het verkeer deelnemen. In 2020 gaat BRUSECO dit plan introduceren in Nederland in het taxiwezen, waarna Duitsland zal volgen met de hulpdiensten.

De cijfers laten zien dat de „Vision Zero“ geen illusie is maar in stedelijke omgevingen haalbaar en in vele steden nu al werkelijkheid is. Mede gelet op de ernstige verwondingen moeten we doorgaan met onze inspanningen en leren van de succesvolle steden om de verkeersveiligheid te verbeteren zodat de visie steeds meer betekenis krijgt.

Echter, tegelijkertijd zijn we als chauffeur vaker afgeleid. Daar richt ons programma Vision Zero zich dan ook op.
Vision Zero by Fleet Safety Plan.
Powered by BRUSECO ©

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]