Vrouwenquotum voor directiechauffeurs

Deze vrouwelijke directiechauffeur is DEKRA gecertificeerd en in Duitsland de eerste vrouwelijke gecertificeerde directiechauffeur.

 

Beurgenoteerde bedrijven moeten zorgen dat hun Raden van Commissarissen in de toekomst voor minimaal 30% uit vrouwen bestaat. Dat is goed nieuws voor de directiechauffeuses in Nederland.

 

“Bij BRUSECO leiden wij ook vrouwelijke directiechauffeurs op, die natuurlijk zeer geschikt zijn om deze topvrouwen te vervoeren”, aldus Esther Bloemendaal, directeur bij BRUSECO. “Wij zijn wel voor zo’n quotum van 30% voor vrouwelijke directiechauffeurs. We hebben natuurlijk al een aantal vrouwelijke directiechauffeurs opgeleid en gecertificeerd, maar dat zijn er te weinig. Deze directiechauffeuses zijn per dag of per week beschikbaar voor de drukbezette topvrouwen. En weet u wat? In de auto wordt het ook een stuk gezelliger. Want onze ervaring leert dat een topvrouw het heel plezierig vindt om door een vrouwelijke directiechauffeur te worden ontzorgt. Zo kan zij zich focussen op haar toezichthoudende taken. En de gecertificeerde directiechauffeuse kent haar rol goed, want daarvoor is ze opgeleid bij BRUSECO” aldus Esther Bloemendaal.

 

Boek hier uw directiechauffeuse via Brussaard

Klik op www.directiechauffeuse.nl en met 1 telefoontje is uw eigen vrouwelijke directiechauffeur geregeld via Brussaard Chauffeursdiensten.

 

Wilt u gecertificeerd worden als directiechauffeur? Dat kan natuurlijk ook. Wees hartelijk welkom op onze informatiebijeenkomst die wij iedere 2 weken organiseren. Klik hier voor meer informatie. Of bel met 088-278 7300