Kosteloze WRM-Monitor voor ambulancechauffeurs

Word WRM-Rijinstructeur via de Ambulancerijschool

Laat je toetsen op jouw vaardigheden als Rijdocent en bespaar € 395,-

Actie met 1 maand verlengd!

 

Actie voor de maand maart 2020: doe kosteloos de WRM-Monitor voor chauffeurs die werkzaam zijn als ambulancechauffeur of brandweerchauffeur.

 

De Brandweerrijschool en Ambulancerijschool -powered by BRUSECO – leidt chauffeurs van hulpdiensten op tot gecertificeerd WRM-rijinstructeur. Zo wordt kennis vermenigvuldigd via ons unieke platform van WRM-rijinstructeurs. Dit maakt jou, in relatief korte tijd, tot een professionele Rijdocent OGS+! Daar is veel behoefte aan. Door de opleidingsplicht voor chauffeurs, die voor alle Veiligheidsregio’s geldt, is een groot tekort ontstaan aan professionele rijdocenten OGS+.

 

Bij de Ambulancerijschool en BrandweerRijschool -powered by BRUSECO- wordt de kennis en ervaring van ervaren WRM-rijinstructeurs met jou, als ervaren ambulancechauffeur of brandweerchauffeur, uitgewisseld. BRUSECO biedt jou als ervaren chauffeur, die in dienst is bij de Veiligheidsregio, de mogelijkheid om het WRM-certificaat voor bevoegd rijinstructeur te behalen én je OGS+ pas. We starten uiteraard met het behalen van je WRM pas. Ben je geslaagd? Dan kun je direct aan het OGS+ traject beginnen en stage lopen via BRUSECO. Dat is uniek in Nederland.

 

In de masterclasses Didactische vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen ga je eerst aan de slag met praktijkvoorbeelden en lesplannen. Als rijinstructeur in opleiding leer je veel van jouw medeleerlingen; vaak ervaren WRM instructeurs. Die kruisbestuiving tussen kennis en ervaring van de WRM-rijinstructeur en jou als ervaren chauffeur, maakt de OGS+ opleiding zeer praktijkgericht en didactisch sterk voor jou als toekomstige rijdocent Optische & Geluidssignalen. Dat versnelt de professionalisering van jouw competenties én die van jouw collega rijdocenten die niet allemaal een brandweer – ambulance-achtergrond hebben. Dit is een zeer waardevolle meerwaarde van jouw opleiding bij de Brandweerrijsschool of Ambulancerijschool. Dit is uniek in Nederland

 

De Brandweer- en Ambulancerijschool biedt jou als chauffeur de mogelijkheid om als gecertificeerd WRM-rijinstructeur aan de slag te gaan bij jouw eigen Veiligheidsregio of daarbuiten. Via de OGS+ Vakdagen ontmoet je andere WRM-collega’s. Zo leer je sneller van elkaar en versnel je jouw persoonlijke ontwikkeling als Rijdocent OGS+.

 

Paul Brussaard (links), Docent Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen: “Praktijkervaring overdragen is de cruciale factor in onze rijopleidingen”.

Paul Brussaard, oprichter van de BrandweerRijschool en Ambulancerijschool-powered by BRUSECO-: “Inmiddels hebben wij een aantal rijdocenten opgeleid en we zien duidelijk een kruisbestuiving ontstaan tussen de rijinstructeurs van onze hulpdiensten en de ervaren WRM-rijinstructeurs van BRUSECO. Die delen en vermenigvuldigen kennis en ervaring met elkaar, waardoor veel kennis wordt opgedaan. Als BRUSECO faciliteren wij masterclasses en bijeenkomsten en voegen daar kennis en ervaring aan toe. Onze masterclasses worden door de deelnemende instructeurs, met én zonder achtergrond binnen de hulpdiensten, gewaardeerd met een 8,6. We zijn als vakopleider op de goede weg.

 

 

Ook het vertrouwen in de kwaliteiten van de klassieke WRM-rijinstructeur komt weer terug. Die moet uiteraard een flinke slag maken, voor hij daadwerkelijk als zelfstandig Rijdocent OGS+ aan de slag kan. Door deze mix wordt dat proces versneld.”.

 

Praktijkervaring door stages opdoen

BRUSECO leidt momenteel ruim 1400 chauffeurs op (vakbekwaam blijven) van een groeiend aantal Veiligheidsregio’s. Ons doel is een landelijke dekking van vakbekwame instructeurs te bereiken. Dat maakt de opleidingen voor de brandweer en ambulancediensten als opdrachtgever hoogwaardiger. Nieuwe instructeurs kunnen stage lopen bij BRUSECO en bij ervaren instructeurs die werkzaam zijn binnen de Veiligheidsregio´s.  

 

Flink opleidingstraject

Deze opleiding van BRUSECO is omvangrijker en zwaarder dan vooraf gedacht. Het is niet iets wat je er ´even bij doet´. De lesstof is uitgebreid en de uitvoering luistert nogal nauw. Er moet veel worden gestudeerd en geoefend.

 

Kom jij er ook bij?

Ben jij chauffeur bij de Ambulancen of Brandweer? Zou je ook jouw WRM-certificaat tot Rijinstructeur willen behalen? Laat je dan eerst kosteloos testen bij BRUSECO via de WRM-Monitor! Wie weet schuilt er in jou een professionele Rijdocent OGS+!  Mag jij straks profiteren van de mogelijkheid om in maart 2020 gratis de WRM Monitor te volgen? Kijk dan hieronder hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

 

Zo maak je kans op een gratis WRM-Monitor, ter waarde van € 395,-.  

Stuur ons een mail met onderstaande gegevens: Ja, ik ben geïnteresseerd om me kosteloos te laten testen voor de WRM-Monitor van BRUSECO.

Omschrijf in je mail:

  1. jouw achtergrond, de brandweer/ambulancepost waar je werkt/vrijwilliger bent en je motivatie om rijinstructeur te willen worden
  2. vermeld ook jouw telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen om nader kennis te maken.

 

Stuur jouw berichtje aan: info@bruseco.nl  En wie weet wordt jij uitgenodigd om gratis deel te nemen! Naar aanleiding van de WRM-Monitor kun je voor jezelf vaststellen (met hulp van de instructeur) of er in jou een professionele Rijdocent schuilgaat.

 

Wil je nu of in de toekomst de vakopleiding tot WRM-rijinstructeur volgen? Vraag hier dan vrijblijvend de informatie aan.

 

 

Uniek in Nederland

De Brandweerrijschool/Ambulancerijschool is uniek in Nederland, omdat de WRM-opleiding inclusief de OGS+ Bevoegdheidspas wordt gegeven. Zo ben je ook klaar om rijonderricht te geven in voorrangsvoertuigen. Binnen een half jaar kun je de volledige opleiding afronden.

Klik hier voor meer informatie over de Vakopleiding WRM-Rijinstructeur van de Brandweerrijschool -powered by BRUSECO-.

 

Ben je reeds WRM-Rijinstructeur en wil je jezelf specialiseren als Rijdocent OGS+? Klik dan hier voor meer informatie.