WRM-rijinstructeur blijven

Je hebt jouw WRM-pas behaald en nu wordt het weer tijd om deze te verlengen. Wat zou het toch mooi zijn, als je ook echt iets extra kan leren, waardoor je nog beter wordt als rijinstructeur? Hoe kan jij je onderscheiden? Van jou wordt verwacht dat je bijblijft in jouw vakgebied en het liefste zien we natuurlijk dat je zaken bijleert, zodat je ook een goede rijinstructeur kunt blijven.

 

Graag nodigen wij jou uit om nader kennis te maken met BRUSECO PRO. We realiseren ons dat we nieuw zijn in Nederland, maar we zijn ook overtuigd dat wij zinvolle en leerzame herhalingsdagen hebben ontwikkeld. Zo komt de applicatiedag WRM over “Hoe om te gaan met onze hulpdiensten” uit onze stal. Daarnaast hebben we nog een aantal leuke en leerzame herhalingsdagen ontwikkeld. Neem eens de proef op de som!

 

BRUSECO PRO voor professionele WRM rijinstructeurs

 

BRUSECO komt uit de wereld van de voortgezette rijopleidingen. Zij is sinds 2001 specialist in het vakbekwaam opleiden van directiechauffeurs (toen begonnen bij de Politieacademie en later CCVD). Daarnaast traint BRUSECO dagelijks chauffeurs van onze hulpdiensten op de openbare weg. Hierbij geven wij de opleiding voor de brandweerchauffeur, maar ook voor de chauffeurs die vakbekwaam moeten blijven. BRUSECO scoort hierbij hoge beoordelingen. Initiatieven zoals de Brandweerrijschool en de Ambulancerijschool komen ook vanuit BRUSECO. Wij hebben hiervoor de leergang Rijdocent Optische & Geluidssignalen ontwikkeld, met de Masterclasses Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen.

 

 

 

Nieuwe auto’s, andere generatie leerlingen, voortgezette rijopleidingen

We kennen het wel: de auto’s veranderen, de technieken evolueren. Dat vraagt om vakbekwaam blijven als rijinstructeur, zodat je ook jouw leerlingen goed kunt voorbereiden op de toekomst als automobilist. Dat vraagt om een bijzondere bijscholing.

We kunnen ons goed voorstellen dat je je misschien verder wilt specialiseren als rijinstructeur voortgezette rijopleidingen. Misschien heb je er ooit over nagedacht om rijonderricht te gaan geven in de voorrangsvoertuigen, zoals bij de Brandweer of Ambulance?

Ben je op zoek naar waardevolle bijscholingen als rijinstructeur? Wil je een professioneel rijinstructeur blijven? Wil jij van toegevoegde waarde zijn? Dan is BRUSECO jouw professionele partner.

 

Wil jij als rijinstructeur ook vakbekwaam blijven? Wil je weer plezier hebben in het volgen van een bijscholing? Zodat je kunt terugkijken op een zinvolle persoonlijke ontwikkeling? Kan jij je meten aan de professionals binnen ons vakgebied?

Wees dan hartelijk welkom bij BRUSECO PRO!

 

BRUSECO stuurt u graag het actuele aanbod per email toe. Wilt u dit informatiepakket ontvangen? Klik dan hier.

 

WRM-rijinstructeur worden

Bent u nog niet opgeleid als WRM-rijinstructeur, maar bent u op zoek naar een professionele opleider? BRUSECO werkt exclusief samen met VRO en biedt 2 x per jaar de mogelijkheid om in te stappen in haar hoogwaardige opleiding tot WRM-rijinstructeur. Lees hier verder.