[wpseo_breadcrumb]

BRUSECO Business Club

Speciaal voor alle directiechauffeurs die bij BRUSECO de Opleiding Directiechauffeur CCV-D1, CCV-D2 of DEKRA D1 succesvol hebben afgesloten (en in het bezit zijn van een geldig certificaat) is de BRUSECO Business Club opgericht; de enige exclusieve club van topchauffeurs in Nederland en België.

U komt in aanmerking voor sollicitaties op onze openstaande vacatures (te vinden op onze ´members only´ pagina op LinkedIn) en komt via onze unieke aanvullende masterclasses en trainingen met vakgenoten in contact. Tevens profiteert u van interessante aanbiedingen, zoals onze masterclass incidentmanagement (goedgekeurde herhalingsdag voor het behoud van uw CCV-D certificaat), aantrekkelijke kortingen op applicatiedagen, extra rijtrainingen en masterclasses.
Informatie aanvragen over opleidingen

Bent u (nog) niet bij BRUSECO opgeleid tot gecertificeerd directiechauffeur en bent u dus nog geen lid van de BRUSECO Business Club?

Wilt u echter wel graag op de hoogte blijven van de aanbiedingen en vacatures die BRUSECO aanbiedt? Wilt u meer weten over de wereld van de directiechauffeur? Dan kunt u lid worden van het BRUSECO Netwerk op Linkedin; de grootste portal voor directiechauffeurs en mensen die (beroepsmatig) interesse hebben voor dit vak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_87c5Dh1HbI&feature=youtu.be

Informatiepakket aanvragen

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO Marktführer in Ausbildungen für professionelle Mobilität

Seit 2009 in Deutschland Marktführer

No. 1 auf internationaler Eben

Ausbildungen in den Niederlanden, Belgien, Deutschland und Frankreich

DEKRA IBKI und CCV anerkannt

Unabhängige Zertifizierung von Kenntnisse und Fähigkeiten

Eigenen online Lehrumgebung via Excellent.Me

Optimale Begleitung: BRUSECO trainiert mit nur zwei Kandidaten und einen Ausbilder

Ausbildung auf die Praxis ausgerichtet

Fokus auf Umgang mit Kunden und Sicherheit.

Actueel

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.

Laatste video’s

Agenda

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.