BRUSECO Business Club

Speciaal voor alle directiechauffeurs die bij BRUSECO de Opleiding Directiechauffeur CCV-D1, CCV-D2 of DEKRA D1 succesvol hebben afgesloten (en in het bezit zijn van een geldig certificaat) is de BRUSECO Business Club opgericht; de enige exclusieve club van topchauffeurs in Nederland en België.

U komt in aanmerking voor sollicitaties op onze openstaande vacatures (te vinden op onze ´members only´ pagina op LinkedIn) en komt via onze unieke aanvullende masterclasses en trainingen met vakgenoten in contact. Tevens profiteert u van interessante aanbiedingen, zoals onze masterclass incidentmanagement (goedgekeurde herhalingsdag voor het behoud van uw CCV-D certificaat), aantrekkelijke kortingen op applicatiedagen, extra rijtrainingen en masterclasses.
Informatie aanvragen over opleidingen

Bent u (nog) niet bij BRUSECO opgeleid tot gecertificeerd directiechauffeur en bent u dus nog geen lid van de BRUSECO Business Club?

Wilt u echter wel graag op de hoogte blijven van de aanbiedingen en vacatures die BRUSECO aanbiedt? Wilt u meer weten over de wereld van de directiechauffeur? Dan kunt u lid worden van het BRUSECO Netwerk op Linkedin; de grootste portal voor directiechauffeurs en mensen die (beroepsmatig) interesse hebben voor dit vak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_87c5Dh1HbI&feature=youtu.be

Informatiepakket aanvragen

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.

Laatste video’s