Masterclasses als specialisatie

Masterclasses

BRUSECO organiseert regelmatig masterclasses voor directiechauffeurs. BRUSECO stelt zich ten doel de beroepsgroep van directiechauffeurs verder te professionaliseren. “Het vak vraagt om echte professionals”, stelt directeur Paul Brussaard. “Daarom trainen wij niet alleen, maar bieden we onze cursisten ook een uitgebreid programma met masterclasses aan die verder gaan dan de CCV-D norm. Een BRUSECO gecertificeerde directiechauffeur moet de best denkbare chauffeur zijn”. De BRUSECO masterclasses en trainingen staan open voor alle gecertificeerde directiechauffeurs. Chauffeurs die door BRUSECO zijn opgeleid en lid zijn van de BRUSECO Business Club profiteren daarbij van aantrekkelijke kortingen.

 

Autotechniek en veiligheid

Autovisie TeslaDe ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Hybride rijden, volledig elektrisch, adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als directiechauffeur moet u hier allemaal mee om kunnen gaan. Met de masterclass Autotechniek en veiligheid van BRUSECO wordt u bijgepraat over de laatste technische ontwikkelingen en leert optimaal gebruik te maken van de verschillende systemen.
Bent u gecertificeerd directiechauffeur? Dan geldt deze masterclass ook als applicatiedag voor de verlenging van het CCV-D en DEKRA certificaat!

 

BRUSECO stelt deze masterclass ook open voor mensen die zakelijk veel onderweg zijn. Rijdt u in veel verschillende voertuigen? Of denkt u erover een nieuwe auto te bestellen en wilt u uitgebreid geïnformeerd worden? Dan is deze masterclass ook voor u interessant! U volgt de masterclass Autotechniek en veiligheid al voor € 195,- !
De masterclass wordt gegeven door een ervaren BRUSECO trainer, duurt een hele dag (8 uur) en vindt plaats op het kantoor van BRUSECO in Maarssen. De kosten van de masterclass zijn inclusief koffie, thee en lunch. Kijk in onze agenda wanneer de volgende masterclass plaats vindt en schrijf u in!

 

Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs

Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten. Als professional leert u die kenmerken te herkennen en daarnaar te handelen. U leert wat uw rol is in een ongevalssituatie (mocht het toch zo ver komen) en hoe u moet handelen richting uw VIP (of andere medepassagiers). U leert de rol kennen van de hulpdiensten: politie, ambulance, brandweer en de wegbeheerder (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat).

 

Deze training kunt u via de unieke online leeromgeving van BRUSECO beginnen met het eigen maken van de interessante lesstof. Daarna volgt u een Masterclass voor een interactieve training waarbij u uw vaardigheden aanscherpt en uw ervaringen deelt met andere professionele weggebruikers. Aan het einde van uw Masterclass maakt u een afsluitende toets en ontvangt u uw certificaat Incidentmanagement (drie jaar geldig). Deze training is voor iedereen toegankelijk. Volgt u deze training via BRUSECO dan geldt deze ook als verplichte bijscholing van het CCV-D1 én het DEKRA-certificaat.

 

VIP te Water masterclass

Natuurlijk hopen we allemaal dat we er nooit mee geconfronteerd worden: met de auto te water raken. Uiteraard probeert u uzelf zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Maar wat doet u als u met een cliënt op de achterbank te water raakt? En hoe handelt u als u getuige bent van een ongeval waarbij er een auto in het water terecht komt? Allemaal zaken die behandeld worden tijdens de enerverende training ´VIP te water´ die BRUSECO regelmatig aan haar kandidaten en gecertificeerde chauffeurs aanbiedt. Naast een stukje (online) theorie is deze masterclass vooral praktijkgericht.

 

•Wat doet u als u met uw auto te water raakt?
•Wat doet u als uw auto op de kop in het water terecht komt?
•Wat doet u als er een ongeluk gebeurt met de auto?

 

Kijk hier naar een filmpje over de BRUSECO training VIP te Water op YouTube. De datum van de volgende training wordt op deze website bekend gemaakt. Deze masterclass staat ook open voor mensen die (nog) niet de opleiding tot gecertificeerd directiechauffeur hebben gevolgd!

 

Levensreddende handelingen voor directiechauffeurs

Hoe handelt u als uw cliënt plotseling onwel wordt? Waar moet u op letten en welke stappen zijn cruciaal voor een goede communicatie naar nooddiensten en het thuisfront? BRUSECO organiseert regelmatig een masterclass ‘Levensreddende handelingen voor directiechauffeurs’.
Er worden diverse praktijksituaties behandeld en geoefend met reanimatiepoppen en trainer-AED’s. Deze intensieve masterclass, waarbij vooral heel veel geoefend wordt duurt een halve dag. De datum van de volgende masterclass wordt altijd in de agenda van deze website bekend gemaakt.

 

 

Informatiepakket Aanmelden