Informatiebijeenkomsten en masterclasses

 • 6 mei – Online informatiebijeenkomst leergang OGS+ rijinstructeur

   

  Op donderdagavond 6 mei organiseert BRUSECO weer een speciale online informatiebijeenkomst voor WRM-rijinstructeurs die interesse hebben in het behalen van de Bevoegdheidspas Optische en Geluidssignalen (OGS+). Tijdens deze avond vertellen wij alles over dit specialisme.

  BRUSECO biedt ruim een jaar deze leergang voor rijinstructeurs aan en is uitgegroeid tot marktleider binnen de opleiders voor instructeurs OGS+. Die kennis en ervaring deelt BRUSECO graag met jou als rijinstructeur. Tijdens deze informatieve avond licht BRUSECO dit nieuwe terrein voor de rijinstructeur toe.

   

  Waarover geven wij jou informatie?

  • “Wat maakt jou geschikt als rijinstructeur OGS+?
  • Welke voorwaarden zijn hiervoor vereist?
  • Hoe ziet de opleiding eruit? Voor welke hulpdiensten kun je gaan instrueren?
  • Wat is onze ervaring als opleider tot nu toe? Wat betekent dit?
  • Wat ga je verdienen?
  • Wanneer kan je daadwerkelijk aan de slag gaan als OGS+ rijinstructeur?
  • Wat kan BRUSECO hierin betekenen?
  • Wat zijn de gevolgen van Corona m.b.t. deze specialistische rijopleidingen?”

   

  Deze avond kun je vragen stellen over dit specialisme, waarin jij straks misschien ook actief kunt worden. Lijkt het je leuk om brandweermensen te trainen in het rijden met optische en geluidssignalen? Wees dan van harte welkom. Vooraf aanmelden is verplicht, zodat de groep niet te groot wordt .

   

  Tijdens deze bijeenkomsten worden de Corona-regels gerespecteerd. Vooraf dien je hiervoor ook een vragenlijst in te vullen.

  Lees meer..

 • 12 mei – Informatiebijeenkomst DEKRA en CCV-D opleidingen (online)

   

  Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van BRUSECO, Paul Brussaard; de man die u alles over het vak kan vertellen.

   

  Overweegt u om de opleiding tot International Executive Chauffeur (DEKRA gecertificeerd) of directiechauffeur CCV-D1 te gaan volgen? Wilt u weten wat deze opleidingen precies inhouden? Wilt u aan de slag als (internationaal) erkend directiechauffeur? Wilt u meer weten over uw kansen op een baan als gecertificeerd directiechauffeur? Kom dan kennismaken met BRUSECO! Het programma start om 13:00 uur.

  Vul uw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ aan dat u deze informatiebijeenkomst graag wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor u. Heeft u al informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om u per mail aan te melden.

   

  In verband met de veiligheidsregels rondom Covid-19 is deze bijeenkomst online. Meld u snel aan om zeker te zijn van een plek.

   

  Nieuwsgierig? Kijk hier voor een eerste kennismaking:

   

   

   

   

 • 17, 18 en 19 mei – Opleiding erkend verkeersregelaar

  Er is op dit moment een groot tekort aan professionele verkeersregelaars. Denk hierbij aan het werken in een teststraat of op een vaccinatielocatie. Maar het evenementenseizoen gaat ook weer beginnen, dus daar komt ook veel werk uit voort.

   

  Wees kritisch waar je de opleiding doet. Want het werk van een verkeersregelaar kent een grote verantwoordelijkheid. Vaak worden ook nog aanvullende eisen gesteld. Dan is het verstandig om bij een opleider aan te sluiten die jou vakbekwaam maakt voor meerdere specialisaties.

  Stap jij bij BRUSECO binnen en kies jij voor de opleiding Verkeersregelaar? Dan bestaat ook de kans dat je, nadat je aan de slag gaat, ook andere opleidingen kunt gaan volgen die jij leuk en interessant vindt. Denk hierbij aan de vakopleiding directiechauffeur, touringcarchauffeur, Ambulancechauffeur of rijinstructeur.

   

  Verkeersregelaar

  Je start bij deze opleiding. Zo leren wij elkaar beter kennen. De opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar duurt 3 cursusdagen. De opleiding bestaat uit een dag theorie, bij ons kantoor in Utrecht, en twee dagen praktijk, op een locatie in Midden Nederland. Op de derde dag doe je examen.

  Als je slaagt ontvang je jouw bevoegdheidspas. Deze pas is vijf jaar geldig. Met deze pas bestaat er de mogelijkheid je aan te sluiten bij TrafficGuard van Brussaard Chauffeursdiensten. Zo kun je het geleerde direct in de praktijk brengen!

   

  De eenmalige investering in deze opleiding bedraagt € 650,- inclusief vestje en fluitje. Ga je aan de slag voor de vacatures die op CHAUFFEUR.NL staan? Dan kan het zijn dat jouw toekomstige opdrachtgever een deel van jouw opleidingskosten betaald. Vooral ZZP-ers in de regio Hilversum kunnen hier nu gebruik van maken.

   

  Wil je deelnemen? Laat het ons weten! Wij reserveren graag een plaats voor je. Bel met 088- 278 77 00 voor meer informatie of stuur een mail naar info@bruseco.nl. Wij sturen je dan graag meer informatie toe over de opleiding Verkeersregelaar.

 • 25 mei en 9 juni 2021 – Informatiebijeenkomsten DEKRA en CCV-D opleidingen (online)

  Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur.

   

  • Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur?
  • Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
  • Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal gecertificeerd directiechauffeur bent geworden?
  • Wat kan BRUSECO voor u betekenen nadat u de opleiding heeft gevolgd?

   

  Paul Brussaard, oprichter en eigenaar van BRUSECO legt het u graag uit.

  In de komende periode worden er verschillende ONLINE bijeenkomsten georganiseerd:

  • Dinsdag 25 mei van 13.00 uur – 15.00 uur.
  • Woensdag 9 juni van 13.00 uur – 15.00 uur.

  Wilt u deelnemen? Laat ons weten naar welke dag uw voorkeur uitgaat, dan sturen we u graag een persoonlijke DIGITALE uitnodiging toe.

   

  In verband met de veiligheidsregels rondom Covid-19 worden de informatiebijeenkomst online gegeven. Wij gebruiken hiervoor het programma Microsoft TEAMS. 

  Zorg zelf voor een pc met camera en microfoon en een goede internetverbinding.