Agenda

 • 24 mei 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur

  Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van BRUSECO, Paul Brussaard; de man die je alles over het vak kan vertellen.

  Overweeg je om de opleiding directiechauffeur CCV-D1 te gaan volgen? Of heb je interesse om de DEKRA gecertificeerde masteropleiding te volgen? Ben je benieuwd wat deze opleidingen precies inhouden? Wil je meer weten over jouw kansen op een baan als (internationaal) gecertificeerd directiechauffeur? Kom dan kennismaken met BRUSECO!

  Het programma start ONLINE om 13:30 uur.

  Vul jouw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ de datum aan waarop je een informatiebijeenkomst wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor je. Heb je al informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om je per mail aan te melden.

  Deze bijeenkomst vindt online plaats. Geen reistijd, maar lekker via je beeldscherm waar het jou uitkomt. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek.

   

   

   

 • 7 juni en 21 juni 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur

  Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur.

  • Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur?
  • Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
  • Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal gecertificeerd directiechauffeur bent geworden?
  • Wat kan BRUSECO voor u betekenen nadat u de opleiding heeft gevolgd?


  Paul Brussaard
  , oprichter en eigenaar van BRUSECO legt het u graag uit. Wilt u deelnemen aan de online informatiebijeenkomst? Laat ons weten naar welke dag uw voorkeur uitgaat, dan sturen we u graag een persoonlijke DIGITALE uitnodiging toe.

  De informatiebijeenkomsten worden online gegeven. Geen reistijd en direct aansluiten bij het gesprek!
  Wij gebruiken hiervoor het programma Microsoft TEAMS. Sluit u ook aan?

   

  Informatiepakket aanvragen

   

   

   

 • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54)

  Volvo Intellisafe

  De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook als chauffeur, moet je hier allemaal mee om kunnen gaan. Wat doen dergelijke programma´s eigenlijk? Wat is het effect op het comfort en veiligheid van de inzittenden?

   

  Met de Masterclass Autotechniek en Veiligheid van BRUSECO word je bijgepraat over de laatste technische ontwikkelingen en leer je optimaal gebruik te maken van de verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen. Directiechauffeurs rijden vaak in voertuigen die voorzien zijn van de laatste systemen. Dan is het fijn om te zien wanneer je hier gebruik van kunt maken en wanneer niet. Als rijinstructeurs krijg je door deze masterclass meer inzicht wat deze systemen voor jouw rijschool en leerling kunnen betekenen. Ook bij de aanschaf van een nieuwe lesauto kun je straks beter bepalen welke systemen van meerwaarde kunnen zijn voor jouw leerlingen.
  De masterclass wordt gegeven door een ervaren BRUSECO trainer en duurt een hele dag (8 uur).

   

  Ben je directiechauffeur? Dan geldt deze masterclass ook voor de verlenging van het DEKRA en/of CCV-D certificaat.
  Ben je rij-instructeur? Dan geldt deze masterclass ook voor de verlenging van je WRM bevoegdheid (WRM 54).

  Je volgt de masterclass Autotechniek en Veiligheid al voor € 210,- ! De kosten van de masterclass zijn inclusief koffie, thee en lunch.

  Alle trainingen van BRUSECO PRO worden gegeven in ons trainingsinstituut langs de A2, Utrecht Amsterdam (Lage Weide in Utrecht). Tijdens onze trainingen kijk je uit over de A2, wat een leuke dimensie geeft aan onze trainingen.

   

  Schrijf je vandaag nog in door je gegevens achter te laten op het formulier op onze website. Schrijf in het veld ´opmerkingen´ bijscholing WRM 54´. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. We kijken uit naar je komst!
  Ben je rijinstructeur en wil je meer applicatiedagen bij BRUSECO volgen? Profiteer van ons kortingspakket WRM applicatiedagen theorie! Neem contact met ons op voor meer informatie: info@bruseco.nl

   

 • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs

   

  Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.

   

  Als professional leert u die kenmerken te herkennen en daarnaar te handelen. U leert wat uw rol is in een ongevalssituatie (mocht het toch zo ver komen) en hoe u moet handelen richting uw VIP (of andere medepassagiers). U leert de rol kennen van de hulpdiensten: politie, ambulance, brandweer en de wegbeheerder (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat).

  (meer…)

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 24 mei 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 7 juni en 21 juni 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
 • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]