Informatiebijeenkomsten en masterclasses

 • 29 oktober – Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur

   

  masterclass IEC,2Wanneer u aan de slag gaat als directiechauffeur dan mag de opdrachtgever ervan uitgaan dat u veilig en comfortabel kunt rijden. Naast een goede rijvaardigheid en voertuigbeheersing worden nog een aantal bijzondere kwaliteiten van u gevraagd. U betreedt namelijk het domein van de Executive, waar privégesprekken worden gevoerd en waar u in eerste instantie als ´indringer´ wordt gezien. De wereld om de VIP wordt altijd zorgvuldig afgeschermd. En dat maakt tegelijkertijd het vak zo uniek: u treedt als directiechauffeur dit domein binnen. En de vraag is dan: hoe kan ik op een excellente wijze in deze zakelijke wereld functioneren?

   

  Tijdens de Masterclass Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur, wordt dieper ingegaan op de relatie die u heeft met uw (toekomstige) VIP. U krijgt concreet gereedschap aangereikt, waardoor u doelgericht en professioneel uw VIP tegemoet kunt treden. U wordt u bewust van uw eigen kwaliteiten en leert uw sterke punten verder te ontwikkelen en uw zwakke punten te versterken. Deze masterclass staat open voor alle directiechauffeurs die de CCV-D opleiding of de IEC opleiding volgen of hebben gevolgd.

   

  Bent u wel in het bezit van het directiechauffeur certificaat, maar bent u niet bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u toch aan deze masterclass deelnemen!
  Neem hiervoor contact op met Michiel van de Water of Esther Bloemendaal: 088 2787 300.

 • 30 oktober – Informatiebijeenkomst CCV-D en IEC opleidingen

  BisonofficeMaarssenBRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor mensen die interesse hebben in de opleiding tot CCV-D en DEKRA gecertificeerd directiechauffeur. U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van BRUSECO in Maarssen.

   

  Overweegt u om de opleiding tot gecertificeerd directiechauffeur CCV-D of International Executive Chauffeur (IEC) te gaan volgen? Wilt u weten wat deze opleidingen precies inhouden? Wilt u aan de slag als (internationaal) erkend directiechauffeur? Wilt u meer weten over uw kansen op een baan als gecertificeerd directiechauffeur? Komt u dan langs bij BRUSECO! Het programma start om 13:00 uur. Vanaf 12:45 uur staat de koffie en thee voor u klaar.

   

  U bent van harte welkom! Vul uw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ aan dat u deze informatiebijeenkomst graag wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor u. Heeft u reeds informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om u per mail aan te melden.

 • 31 oktober – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs

  fotowbSpeciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.

   

  Als professional leert u die kenmerken te herkennen en daarnaar te handelen. U leert wat uw rol is in een ongevalssituatie (mocht het toch zo ver komen) en hoe u moet handelen richting uw VIP (of andere medepassagiers). U leert de rol kennen van de hulpdiensten: politie, ambulance, brandweer en de wegbeheerder (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat).

  Lees meer..

 • 7 november – Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

  image_00052Bent u werkzaam binnen de uitvaartbranche, als uitvaartleider of chauffeur? Of bent u zelfstandig chauffeur die zich graag wil specialiseren in het vak van Chauffeur Uitvaartvervoer? Volg dan bij BRUSECO de Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer. Deze opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijktraining. De theorie volgt u online, via Excellent.Me, de eigen leeromgeving van BRUSECO. De praktijk vindt plaats op Landgoed Dijnselburg in Zeist.
  Tijdens deze training leert u welke wettelijke kaders van toepassing zijn op dit vak. Daarnaast gaan we in op alle aspecten die samenhangen met een perfecte uitvoering van het vervoer (afstemming). Als chauffeur krijgt u een professioneel kader waarbinnen u in de praktijk optimale service kunt bieden. Er vindt tevens een uitwisseling van ervaring plaats (Meester Gezel principe). Kennis en ervaring wordt vermenigvuldigd en gedeeld.

   

  Tijdens de middag wordt ook in stoet gereden, zodat deze techniek ook optimaal wordt beheerst. Bij voorkeur komt u met een volgauto. Neemt u als particulier deel? Dan kunt u uw eigen auto meenemen. Voorafgaand aan de trainingsdag ontvangt u een eigen login code voor de online leeromgeving van Excellent.Me zodat u thuis al kunt beginnen met de training. Dit maakt het effect van de Masterclass groter.

  Benieuwd hoe anderen deze Vakopleiding ervaren hebben? Lees hier de blog van een uitvaartbegeleider.