Informatiebijeenkomsten en masterclasses

 • 22 januari – Informatiebijeenkomst DEKRA en CCV-D opleidingen

  Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik dan verdienen?
  Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd?

   

  Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door onze oprichter en directeur Paul Brussaard.

  BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor mensen die interesse hebben in de opleiding tot DEKRA D en CCV-D gecertificeerd directiechauffeur. U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van BRUSECO in Maarssen.

   

  Overweegt u om de opleiding tot International Executive Chauffeur (DEKRA gecertificeerd) of directiechauffeur CCV-D1 te gaan volgen? Wilt u weten wat deze opleidingen precies inhouden? Wilt u aan de slag als (internationaal) erkend directiechauffeur? Wilt u meer weten over uw kansen op een baan als gecertificeerd directiechauffeur? Komt u dan langs bij BRUSECO! Het programma start om 13:00 uur. Vanaf 12:45 uur staat de koffie en thee voor u klaar. U kunt gratis parkeren.

   

  U bent van harte welkom! Vul uw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ aan dat u deze informatiebijeenkomst graag wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor u. Heeft u reeds informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om u per mail aan te melden.

 • 24 januari – Examentraining OGS+ theorie

  Studeren voor het theorie-examen gaat nog makkelijker met de theorie-training van BRUSECO. Alle highlights komen aan de orde en er is voldoende tijd om met elkaar te oefenen.
  de training duurt een dagdeel en wordt gegeven in het theorielokaal van ons kantoor in Maarssen. We starten om 09.00 uur en eindigen rond 12.30 uur.
  Hier lees je meer over de OGS+ theorie examentraining.
  Interesse om deel te nemen? Aanmeldformulier examentraining theorie OGS+

 • 25 februari en 5 maart – Theoretische leergang Optische & Geluidssignalen

   

  Realistische training door hulpverleners zelf verzorgd

  Ben je rijinstructeur? En wil jij je specialiseren in het lesgeven met Optische en Geluidssignalen? Ben jij bereid om als rijcoach OGS+ de chauffeurs van onze hulpdiensten veiliger aan het verkeer te laten deelnemen? Deze functie vraagt om zelfkennis, een professionele coachende manier van opleiden, vakkennis en vaardigheden. BRUSECO helpt je om beter voorbereid aan de slag te gaan. Daarvoor hebben we, in samenwerking met de hulpdiensten, de Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen ontwikkeld. Dit is een unieke opleiding en de eerste in haar soort in Nederland.

  Met meer dan 15 jaar ervaring is BRUSECO de specialist in het vakkundig opleiden en begeleiden van Rijinstructeurs, docenten, trainers en coaches.

   

  Wil je meer informatie over deze leergang? Lees dan hier verder:  Opleiding instructeur OGS+  

  Nog enkele plaatsen beschikbaar!

 • 25 en 26 mei 2020 – Rijopleiding Optische & Geluidssignalen voor WRM instructeurs

   

  Tijdens deze twee trainingsdagen wordt u opgeleid als OGS+ Rijinstructeur met de bevoegdheidspas OGS+ van het IBKI. De training wordt verzorgd door een deskundige rijinstructeur, zodat u praktisch veel ervaring opdoet. U traint ook met optische & geluidssignalen, wat uniek is in Nederland. U doet praktijkexamen bij het IBKI op vrijdag 29 mei 2020.

  Heeft u nog geen enkele ervaring in het rijden met OGS? Dan kunt u ook kiezen voor de driedaagse rijopleiding om zo zeker te zijn. Hiervoor wordt dan een meerprijs gerekend. Vraag ons naar de mogelijkheden. Heeft u zelf al ervaring met het OGS rijden? Dan volstaat een 2 daagse rijtraining.

  Neem gerust contact op tijdens kantooruren met BRUSECO via 088-2787300 om mogelijke trainingsdata af te stemmen.