Vakopleiding TaxiPlus voor bedrijven

Deze TaxiPlus opleiding biedt taxi- en limousinechauffeurs de mogelijkheid om te werken aan een optimale (non) verbale communicatie, waardoor de klanttevredenheid direct toeneemt. De chauffeur leert op een andere manier te kijken naar zijn klanten, waardoor hij of zij een meer uitgesproken klantbinding aangaat. In dit communicatieproces is de klant voortaan de “gast” en de chauffeur de “gastheer”. Iedere gast vraagt om een eigen benadering, met als één doel: omzet en winstverhoging voor uw bedrijf!

 

Deze training is ontwikkeld voor taxi- en limousinebedrijven die hun chauffeurs op een hoger niveau willen laten werken. Persoonlijke presentatie, passie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke onderdelen van de theorie in de masterclass, maar ook bij de toetsing in de praktijk. De kandidaat dient op een overtuigende, nette wijze, zijn gast van dienst te zijn. De basisbeginselen van het CCV-D1 lesprogramma worden in deze training behandeld, waardoor de chauffeur kennismaakt met het directiechauffeursniveau. Een must voor iedere chauffeur binnen het zakelijke vervoer.

 

De TaxiPlus opleiding bestaat uit een masterclass (skillstraining over beroepshouding, toegespitst op de behoeftes van het bedrijf waarvoor de training wordt gegeven) die wordt gegeven door een ervaren trainer. Daarnaast volgt voor iedere chauffeur een rijvaardigheidsanalyse, die wordt afgenomen door een BRUSECO instructeur. Dit gebeurt op twee verschillende dagen.

 

De TaxiPlus opleiding wordt alleen aangeboden aan bedrijven die meerdere chauffeurs in dienst hebben. Vraag ons secretariaat naar de mogelijkheden voor uw bedrijf: 088 2787300.

 

Informatiepakket Aanmelden