Vakopleiding TaxiPlus voor bedrijven

Deze TaxiPlus opleiding biedt taxi- en limousinechauffeurs de mogelijkheid om te werken aan een optimale (non) verbale communicatie, waardoor de klanttevredenheid direct toeneemt. De chauffeur leert op een andere manier te kijken naar zijn klanten, waardoor hij of zij een meer uitgesproken klantbinding aangaat. In dit communicatieproces is de klant voortaan de “gast” en de chauffeur de “gastheer”. Iedere gast vraagt om een eigen benadering, met als één doel: omzet en winstverhoging voor uw bedrijf!

 

Aanmelden

 

Dit zijn trainingen waarbij u profiteert van de ruim 30 jaar ervaring van BRUSECO m.b.t. klankwaarderingen van taxi- en directiechauffeurs. Waardevolle onderdelen van de CCV-D vakopleiding en DEKRA Masteropleiding voor directiechauffeurs worden in deze training gebruikt om de taxichauffeur inzicht te geven in het werken op een hoger niveau. Hierbij bedoelen we dan serviceniveau.

Deze training is ontwikkeld voor taxi- en limousinebedrijven die hun chauffeurs op een hoger niveau willen laten werken. Persoonlijke presentatie, passie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke onderdelen van de theorie in de masterclass, maar ook bij de toetsing in de praktijk. De kandidaat dient op een overtuigende, nette wijze, zijn gast van dienst te zijn. De basisbeginselen van het CCV-D1 lesprogramma worden in deze training behandeld, waardoor de chauffeur kennismaakt met het directiechauffeursniveau. Een must voor iedere chauffeur binnen het zakelijke vervoer.

 

De TaxiPlus opleiding bestaat uit een masterclass (skillstraining over beroepshouding, toegespitst op de behoeftes van het bedrijf waarvoor de training wordt gegeven) die wordt gegeven door een ervaren trainer. Daarnaast volgt voor iedere chauffeur een rijvaardigheidsanalyse, die wordt afgenomen door een BRUSECO instructeur. Dit gebeurt op twee verschillende dagen.

 

De TaxiPlus opleiding wordt alleen aangeboden aan bedrijven die meerdere chauffeurs in dienst hebben. Vraag ons secretariaat naar de mogelijkheden voor uw bedrijf: 088 2787300.

 

Aanmelden

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]