Voor bedrijven en overheid

directiechauffeurs opgeleid door BRUSECO

Screening en selectie van uw directiechauffeurs

BRUSECO over een uitvoerig bestand van goed gekwalificeerde directiechauffeurs die zich door BRUSECO laten bemiddelen. U zoekt een speld in een hooiberg, BRUSECO heeft een speldenkussen vol.

 

Op discrete wijze wordt voor vertrouwensvolle functies de juiste directiechauffeur geselecteerd.
BRUSECO beschikt over alle gegevens en ervaringsfeiten van gecertificeerde kandidaten. Zo kan het kaf van het koren worden gescheiden. Daarbij maken we vaak gebruik van een antecedentenonderzoek. Directiechauffeurs die niet (meer) passen in het BRUSECO profiel worden uitgesloten van opname in haar database.

 

Eén telefoontje en is het is geregeld
Met één telefoontje en het kennismakingsgesprek met de directiechauffeur is geregeld: 088- 27 87 300. BRUSECO werkt bij de werving en selectie van directiechauffeurs alleen op basis van exclusiviteit. Uw adviseur is Paul Brussaard BBA, de directeur van BRUSECO.

 

Ruim 31 jaar kennis en ervaring: we delen het graag met u.
BRUSECO heeft in de basis meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden, selecteren en detacheren van vakbekwame directiechauffeurs. Als grootste opleider van Nederland laten we u graag profiteren van onze kennis en ervaring. Bent u benieuwd wat BRUSECO voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte: 088 27 87 300.

 

Informatiepakket aanvragen

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]