Voor bedrijven en overheid

Screening en selectie van uw directiechauffeurs

BRUSECO over een uitvoerig bestand van goed gekwalificeerde directiechauffeurs die zich door BRUSECO laten bemiddelen. U zoekt een speld in een hooiberg, BRUSECO heeft een speldenkussen vol.

 

Op discrete wijze wordt voor vertrouwensvolle functies de juiste directiechauffeur geselecteerd.
BRUSECO beschikt over alle gegevens en ervaringsfeiten van gecertificeerde kandidaten. Zo kan het kaf van het koren worden gescheiden. Daarbij maken we vaak gebruik van een antecedentenonderzoek. Directiechauffeurs die niet (meer) passen in het BRUSECO profiel worden uitgesloten van opname in haar database.

 

Eén telefoontje en is het is geregeld
Met één telefoontje en het kennismakingsgesprek met de directiechauffeur is geregeld: 088- 27 87 300. BRUSECO werkt bij de werving en selectie van directiechauffeurs alleen op basis van exclusiviteit. Uw adviseur is Paul Brussaard BBA, de directeur van BRUSECO.

 

29 jaar kennis en ervaring: we delen het graag met u.
BRUSECO heeft in de basis meer dan 29 jaar ervaring in het opleiden, selecteren en detacheren van vakbekwame directiechauffeurs. Als grootste opleider van Nederland laten we u graag profiteren van onze kennis en ervaring. Bent u benieuwd wat BRUSECO voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte: 088 27 87 300.

 

Informatiepakket aanvragen