International Executive Chauffeur DEKRA D1

DEKRA Directiechauffeur D1 opleiding

Behaal direct een hoger rendement uit uw vakopleiding

Wilt u het verschil maken binnen het vakgebied van de directiechauffeur, privéchauffeur of vip-chauffeur? Bent u klaar voor de toekomst? Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren vakopleider die haar sporen heeft verdiend in het (internationale) bedrijfsleven en overheid? Lees dan hier verder:

 

De nieuwe generatie directiechauffeurs

U wilt als directiechauffeur het beste uit uzelf halen! Dat maakt de keuze om te kiezen voor het DEKRA Certificaat (IEC) International Executive Chauffeur, eenvoudig! Dit kan als verlengstuk van uw CCV-D1 certificaat zijn of als zelfstandige vakopleiding.

 

– DEKRA D1: Completer dan ooit! De meeste lesuren (128 uur) in Nederland in een vakopleiding voor directiechauffeurs!

– Meer dan 18 jaar (internationale) opleidingservaring voor directiechauffeurs,

– Vaste ervaren en professionele instructeurs die zelf ook 40 uur stage per jaar lopen als directiechauffeur,

– Brede opleiding met innovatieve specialistische masterclasses, zoals Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur, Internationale Verkeersdeelneming en Incidentmanagement,

– Onafhankelijke (internationale) certificering door internationale certificeringsinstituut DEKRA,

– VOG en Medische verklaring bij aanvang DEKRA D1 examen verplicht: de garantie voor uw werkgever of opdrachtgevers dat u betrouwbaar bent,

– Aan het einde van iedere trainingsdag krijgt u via een Persoonlijk Ontwikkelplan inzicht in uw eigen vorderingen

 

U kiest voor uw opdrachtgever het beste: het DEKRA Certificaat International Executive Chauffeur. Als verlengstuk van uw CCV-D1 certificaat of als zelfstandige vakopleiding.

Dat kan alleen bij BRUSECO.

 

 

Het werk van de directiechauffeur houdt niet bij de grens op

Het werkterrein in Nederland is voor de directiechauffeur uiterst beperkt. Dit in vergelijking met het werkterrein van uw opdrachtgever. Die werkt vaak Europees of wereldwijd, doet veel zaken in Duitsland, België of Frankrijk. Van de directiechauffeur wordt verwacht dat hij ook in het buitenland zijn mannetje staat. Dit biedt u duidelijk een voorsprong.

 

Door het BRUSECO programma tot International Executive Chauffeur te doorlopen, wordt u specialist binnen uw vakgebied. Naast de verhoogde rijvaardigheid leert u ook de bijzondere aspecten die samenhangen met het internationale werkterrein. Alleen zo gaat u goed voorbereid op pad met uw VIP.

 

Binnen de straal van 800 kilometer bent u de piloot: vlot, veilig en comfortabel rijdt u uw VIP met een kruissnelheid van gemiddeld 130 kilometer per uur naar de eindbestemming om de volgende dag of nog dezelfde avond weer veilig thuis te komen. En mocht er onderweg onverhoopt toch iets gebeuren: dan bent u hierop voorbereid door middel van de Masterclasses Incidentmanagement, Levensreddende Handelingen en VIP te Water. Met BRUSECO houdt u uw vakkennis actueel en praktisch toepasbaar. U bent in staat meerdere dagen met uw VIP onderweg te zijn. Uw werkterrein breidt u op professionele wijze uit.

 

Lees hier meer over de meerwaarde van een internationaal opgeleide directiechauffeur

 

 

 

Duur opleiding tot internationaal directiechauffeur

De opleiding duurt ruim zeven dagen. U traint vijf dagen lang uw rijvaardigheid en volgt daarnaast ook twee masterclass. Alle theorie van deze opleiding staat op Excellent.Me. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen bij DEKRA. Voor u aan de opleiding begint dient u eerst de BRUSECO Monitor met een positief resultaat afgesloten te hebben. Zo stapt u op een hoger niveau in de opleiding.

DEKRA als onafhankelijke certificeerder

De opleiding ´International Executive Chauffeur´ wordt geëxamineerd door DEKRA, een van de meest toonaangevende expertorganisaties ter wereld, met ruim 35.000 medewerkers.
Alle test-, inspectie, audit- en certificatieactiviteiten van het voormalige KEMA Quality vormen een integraal onderdeel van de DEKRA Certification Group. Naast wereldwijd gerelateerde keurings- en certificatiemerken ten aanzien van veiligheid en conformiteit, zoals bijvoorbeeld KEMA-KEUR, richten zij zich ook op het certificeren van specialistische beroepsgroepen in de vorm van persoonscertificatie.

Bekijk hier de film over de DEKRA certificering!

dekra_directiechauffeurCCV D als basis voor DEKRA D1

Bent u al in het bezit van het CCV-D1 certificaat? Dan kunt u de opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) via een verkort programma volgen. DEKRA heeft de CCV-D1 opleiding namelijk als basisstof erkend voor de DEKRA D1 certificering. Dit betekent dat u alleen twee masterclasses en twee dagen rijvaardigheid in het buitenland hoeft te volgen voor u het examen aanvraagt.

Praktijkdag DEKRA = herhalingsdag CCV-D

BRUSECO biedt u de mogelijkheid de praktijkdagen (alleen rijvaardigheid) van de opleiding International Executive Chauffeur als herhalingsdagen voor het behoud van uw CCV-D certificaat af laten tekenen. Dit geldt ook voor de herhalingsdagen die u bij BRUSECO volgt voor het behoud van het DEKRA certificaat. Daarmee houdt u zowel uw DEKRA certificaat als uw CCV-D1 certificaat geldig!

 

Hoge kwaliteitsstandaard

De opleiding International Executive Chauffeur voldoet aan de normen van het onafhankelijke certificeringsinstituut DEKRA. DEKRA is wereldwijd actief en heeft BRUSECO als opleidingsinstituut toestemming gegeven deze opleidingen in Europa uit te voeren. De opleiding tot International Executive Chauffeur kan in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk worden gevolgd.

 

Examinering International Executive Chauffeur bij DEKRA

Heeft u alle praktische en theoretische opleidingsdagen doorlopen? Kunt u een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een geneeskundige verklaring overleggen? Dan kunt u het examen bij DEKRA in Arnhem afleggen. Dit bestaat uit een mondeling examen en een praktijkexamen. De opleiding International Executive Chauffeur voldoet aan de normen van het onafhankelijke certificeringsinstituut DEKRA. DEKRA is wereldwijd actief en heeft BRUSECO als opleidingsinstituut toestemming gegeven deze opleidingen in Europa uit te voeren. De opleiding tot International Executive Chauffeur kan in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk worden gevolgd.

 

College van Deskundigen International Executive Chauffeur

De opleiding in Nederland en België staat onder toezicht van een onafhankelijk College van Deskundigen. Hierin zitten eindafnemers, directiechauffeurs (internationaal actief), een security specialist en een etiquette/protocol specialist.

 

Jaarlijkse bijscholing houdt u scherp

U houdt uw vaardigheden bij door jaarlijks een herhalingsdag of een masterclass te volgen (minimaal 8 uur per jaar). Door ieder jaar minimaal 1 dag te trainen houdt u uw DEKRA certificaat geldig. U kunt kiezen uit o.a.

  1. VIP te Water en Levensreddend handelen,
  2. Risico Awareness,
  3. Incidentmanagement voor directiechauffeurs,
  4. Autoveiligheidstraining (baan),
  5. Autovisie

De meerwaarde van een internationaal gecertificeerd directiechauffeur

Het moge duidelijk zijn: de opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) is een bredere opleiding dan een CCV-D opleiding. Maar waar zitten die verschillen dan in?
Hier leest u meer over het verschil tussen een CCV-D gecertificeerde directiechauffeur en een IEC opgeleide chauffeur.

Wilt u meer weten over de opleiding International Executive Chauffeur? Vraag dan hier informatie aan.

 

Toelatingseisen Basisopleiding directiechauffeur

Toelating voor de DEKRA-D1 en/ of CCV-D1 opleiding voor directiechauffeur of VIP/privéchauffeur geschiedt altijd op basis van de BRUSECO Monitor (intake).

 

Informatiepakket Aanmelden