Master International Executive Chauffeur worden

Master International Executive Chauffeur, een flinke reis verder…

Wil je direct een hoger rendement uit uw vakopleiding halen ná uw CCV-D inschrijving?

Wil je echt het verschil maken binnen het vakgebied van de directiechauffeur, privéchauffeur of vip-chauffeur?

Ben jij klaar voor de toekomst?

Dan biedt deze Master certificering echt meerwaarde als je voor de zwaardere functies wilt gaan als directiechauffeur. We noemen dit het C-Level.

Deze modules brengen je naar het hoogst denkbare niveau. Met specialisaties die van meerwaarde zijn voor jouw opdrachtgevers: de CEO, CFO of andere C-Level bestuurders en DGA’s.

Je kunt, nadat je het CCV-D certificaat hebt behaald, direct deze modules volgen. Zo kun je èn jouw CCV-D certificaat geldig houden èn direct meerwaarde bieden door Master Directiechauffeur te worden met een officieel DEKRA certificaat.

“Na 42 jaar Antiek restaurator toch maar weer een opleiding gedaan. Dekra D1 met dank aan Ron van Doorn, mijn coach heb ik vol overgave mij gestort in de deze vakopleiding. de opleiding zat goed in elkaar alle aspecten kwamen aan bod tot etiquette tafelmanieren en natuurlijk perfect chauffeuren. De hoffelijkheid ten top!”

Ignas van Os

Gecertificeerd Dekra D1

De nieuwe generatie directiechauffeurs: Master chauffeur met DEKRA erkend certificaat

Je wilt als directiechauffeur het beste uit jezelf halen! Dat maakt de keuze om te kiezen voor het DEKRA Certificaat (IEC) International Executive Chauffeur, eenvoudig!

Als verlengstuk van je CCV-D1 certificaat. Je bent er dan nog niet, want je kunt daarna uit diverse modules kiezen om Master Directiechauffeur of Master Privé-chauffeur te worden. Deze specialisaties vormen je kracht als professional achter het stuur. Zo maak je echt het onderscheid.

Je beschikt met het CCV-D certificaat over een uitstekende basis, Vooral directiechauffeurs die voor het bedrijfsleven en internationale firma’s willen gaan werken, halen meerwaarde uit het DEKRA certificaat.

Ben je een directiechauffeur die het beste uit zichzelf wilt halen?

Dan is dit het neusje van de zalm. De opstap naar Master Directiechauffeur DEKRA is eenvoudig. De praktijkdagen die je hiervoor volgt tellen meteen mee als herhalingsdagen om je CCV-D certificaat geldig te houden.

Wij stellen hiervoor samen een plan op, dat geheel bij jouw wensen en doelgroepen past. Hierbij kun je internationaal rijden en/of het accent leggen op veiligheid en beveiliging.

 

Zo eenvoudig werkt het:

 • DEKRA International Executive Chauffeur (IEC): Completer dan ooit als vervolg op het CCV-D certificaat.
 • Meer dan 30 jaar (internationale) opleidingservaring voor directiechauffeurs.
 • Ervaren en professionele instructeurs, die zelf ook 40 uur stage per jaar lopen als directiechauffeur.
 • Brede opleiding met innovatieve specialistische masterclasses, zoals Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur, Internationale Verkeersdeelneming en Incidentmanagement.
 • Onafhankelijke (internationale) certificering door internationale certificeringsinstituut DEKRA.
 • Garanties voor betrouwbaarheid zijn nodig: De VOG- en Medische verklaring zijn bij DEKRA examen verplicht: de garantie voor uw werkgever of opdrachtgevers dat je betrouwbaar bent.
 • Aan het einde van iedere trainingsdag krijg je via een Persoonlijk Ontwikkelplan inzicht in jouw vorderingen.

Je kiest voor jouw opdrachtgever het beste: het DEKRA Certificaat International Executive Chauffeur, als uitbreiding van het CCV-D1 certificaat. Dat kan alleen bij BRUSECO.

Het werk van de directiechauffeur houdt niet op bij de grens

Het werkterrein in Nederland is voor de directiechauffeur uiterst beperkt. Dit in vergelijking met het werkterrein van uw opdrachtgever. Die werkt vaak Europees of wereldwijd, doet veel zaken in Duitsland, België of Frankrijk.

Van de directiechauffeur wordt verwacht dat hij ook in het buitenland zijn mannetje staat. Dit biedt jou duidelijk een voorsprong. Door het BRUSECO programma tot International Executive Chauffeur te doorlopen, word je specialist binnen jouw vakgebied.

Naast de verhoogde rijvaardigheid leer je ook de bijzondere aspecten die samenhangen met het internationale werkterrein. Alleen zo ga je goed voorbereid met je VIP op pad. Binnen de straal van 800 kilometer ben jij de piloot: vlot, veilig en comfortabel rijd je jouw VIP met een kruissnelheid van gemiddeld 130 kilometer per uur naar de eindbestemming om de volgende dag of nog dezelfde avond weer veilig thuis te komen.

Mocht er onderweg onverhoopt toch iets gebeuren: dan ben je hierop voorbereid door middel van de Masterclasses Incidentmanagement, Levensreddende Handelingen en VIP te Water.

Met BRUSECO houd je je vakkennis actueel en praktisch toepasbaar. Je bent in staat meerdere dagen met een VIP onderweg te zijn. Je breidt je werkterrein op professionele wijze verder uit.

Infosheet downloaden

“Na de info-dag bij Bruseco was ik al overstag, deze Firma en hun instructeurs gaan alleen voor het beste zowel in opleiding als uitvoering.De opleidingsweek met Hans Peter was voor mij een zeer leerzame maar ook een hele prettige week. Samen met mijn mede cursist Rene en Hans Peter als instructeur hebben we genoten maar bovenal erg veel geleerd, hetgeen resulteerde dat, Rene en ik, beiden zowel het Dekra en CCV-D1 in 1 keer behaalden. Chapeau Bruseco EN Hans Peter voor de Excellente Opleiding.”

Henk van der Linden

CCV-D1/Dekra chauffeur met CCV-T en chauffeurspas

Hoe lang duurt de opleiding tot internationaal directiechauffeur?

Nadat je het CCV-D certificaat hebt behaald, kies je voor aanvullende modules die bij jouw wensen passen. Je volgt deze modules en traint je rijvaardigheid in Duitsland en in België. Je volgt, naar wens, specialistische masterclass om je kennis verder uit te breiden. Alle theorie van de opleiding directiechauffeur staat op Excellent.Me.

De opleiding wordt afgesloten met een praktijkexamen bij DEKRA. De opleiding ´International Executive Chauffeur´ wordt geëxamineerd door DEKRA, een van de meest toonaangevende expertorganisaties ter wereld, met ruim 35.000 medewerkers. Alle test-, inspectie, audit- en certificatieactiviteiten van het voormalige KEMA Quality vormen een integraal onderdeel van de DEKRA Certification Group.

Naast wereldwijd gerelateerde keurings- en certificatiemerken ten aanzien van veiligheid en conformiteit, zoals bijvoorbeeld KEMA-KEUR, richten zij zich ook op het certificeren van specialistische beroepsgroepen in de vorm van persoonscertificatie.

Reportage bij RTL Transportwereld over de DEKRA certificering van directiechauffeurs

CCV D1 of D2 als basis voor DEKRA IEC

Ben je al in het bezit van het CCV-D1 certificaat? Dan kun je de opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) via een verkort programma volgen.

DEKRA heeft de CCV-D1 opleiding namelijk als basisstof erkend voor de DEKRA D1 certificering.

Dit betekent dat je alleen twee masterclasses en twee dagen rijvaardigheid in het buitenland hoeft te volgen voor je het examen aanvraagt.

Praktijkdag DEKRA = herhalingsdag CCV-D

BRUSECO bied je de mogelijkheid de praktijkdagen (alleen rijvaardigheid) van de opleiding International Executive Chauffeur als herhalingsdagen voor het behoud van jouw CCV-D certificaat af laten tekenen.

Dit geldt ook voor de herhalingsdagen die je bij BRUSECO volgt voor het behoud van het DEKRA certificaat. Daarmee houd je zowel je DEKRA certificaat als je CCV-D1 certificaat geldig!

Examen International Executive Chauffeur bij DEKRA

Heb je alle praktische en theoretische opleidingsdagen doorlopen? Kun je een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een geneeskundige verklaring overleggen?

Dan kun je het examen bij DEKRA Certification in Arnhem afleggen. Dit bestaat uit een mondeling examen en een praktijkexamen.

De opleiding International Executive Chauffeur voldoet aan de normen van het onafhankelijke certificeringsinstituut DEKRA.

DEKRA is wereldwijd actief in het certificeren van specifieke beroepsgroepen en is in 2009 met BRUSECO een samenwerking aangegaan om het beroep van directiechauffeur te certificeren. Juist bij het beroep van directiechauffeur is veiligheid en pro-activiteit heel belangrijk.

Niet voor niets wordt de directiechauffeur op deze punten getest. BRUSECO is het enige opleidingsinstituut in Europa dat haar opleidingen (ook) door DEKRA Certification laat toetsen.

De opleiding tot International Executive Chauffeur kan in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk worden gevolgd.

“Aangestoken door mijn zoon ben ik de opleiding Dekra-D1 gaan volgen bij Bruseco. Allereerst de monitor gedaan waaruit bleek dat ik de capaciteiten had om de cursus te volgen. Uiteindelijk de cursusweek gedaan. Zowel tijdens de monitor als gedurende de cursus werd mij steeds meer duidelijk dat er een hele wereld achter de functie van directiechauffeur zijn zit en veel meer is dan alleen van A naar B rijden. Via deze weg wil ik Ron en Hans-Peter nog bedanken voor het geduld wat ze met mij hebben gehad, waarbij de nodige slechte gewoontes vervangen zijn door de juiste. Na een keer gezakt te zijn voor het praktijk gedeelte heb ik het Dekra-D1 diploma behaald. Ik ga er vanuit dat het behalen van het Dekra-D1 diploma een opstap gaat worden voor een mooie loopbaan als directie chauffeur”

Dirk van Ee

DEKRA D1 Chauffeur

Jaarlijkse bijscholing houd je scherp

Je houd je vaardigheden bij door jaarlijks een herhalingsdag of een masterclass te volgen (minimaal 8 uur per jaar). Door ieder jaar minimaal 1 dag te trainen blijft jouw DEKRA certificaat geldig.

Je kunt kiezen uit o.a.

 1. VIP te Water en Levensreddend handelen,
 2. Risico Awareness,
 3. Incidentmanagement voor directiechauffeurs,
 4. Autoveiligheidstraining (baan),
 5. Autovisie

De meerwaarde van een internationaal gecertificeerd directiechauffeur

Het moge duidelijk zijn: de opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) is een bredere opleiding dan een CCV-D opleiding. Maar waar zitten die verschillen dan in? Hier lees je meer over het verschil tussen een CCV-D gecertificeerde directiechauffeur en een IEC opgeleide chauffeur.

Toelatingseisen Basisopleiding directiechauffeur

Toelating voor de DEKRA-D1 en/ of CCV-D1 opleiding voor directiechauffeur of VIP/privéchauffeur geschiedt altijd op basis van de BRUSECO Monitor (intake).

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]