CCV-D opleiding en DEKRA

Hoe word je directiechauffeur?

Met de vakopleiding directiechauffeur DEKRA ben je op weg naar meesterschap!

Word Master Directiechauffeur bij BRUSECO.

 

Aanmelden

 

Na je CCV-D certificaat doorstromen naar het DEKRA certificaat

Heb je het basiscertificaat CCV-D (directiechauffeur) bij het CBR behaald?

De DEKRA opleiding is de perfecte vervolgopleiding na het behalen van je CCV-D1 certificaat. Dat kan alleen via BRUSECO!

Als internationaal opleider zijn we het enige opleidingsinstituut dat ook het DEKRA certificaat aanbiedt. Wil je voor internationale firma’s werken, voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, zoals advocaten en partners van accountantskantoren? Dan is het DEKRA certificaat het ultieme kwaliteitscertificaat waarmee je direct een meerwaarde biedt aan je opdrachtgever.

De wereld van een directiechauffeur houdt niet op bij de grens. Ook in het buitenland dien je de weg te kennen en op de hoogte te zijn van verkeersregels en gebruiken. Met onze toplimousine BMW 745E train je ook in het buitenland . “High End” is het doel van deze opleiding en dus train je ook in een voertuig van topklasse. Met de opleiding International Executive Chauffeur kies je voor het volgen van een extra specialisatie, na het behalen van je CCV-D certificaat. Ook waar vraagstukken ontstaan rondom de veiligheid van de VIP, worden deze specialisaties getraind en gecertificeerd door DEKRA als Veiligheidschauffeur. Zo word je een specialist binnen jouw vakgebied.

Stap jij binnenkort ook in de BMW 745E limousine van BRUSECO?

Vraag informatie aan of schrijf je in voor de BRUSECO Monitor.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Basisopleiding directiechauffeur CCV-D1

Start op jouw niveau en wij begeleiden jou naar de top als directiechauffeur.

directiechauffeurs

Praktisch, nuttig en direct toepasbaar: Dit is de basisopleiding voor iedere directiechauffeur. Tijdens de CCV-D1 opleiding train je zowel op de openbare weg als op een besloten oefencircuit. Je leert alle basisvaardigheden. Naast de rijvaardigheid wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. Deze onderdelen komen ook aan de orde in het online leersysteem van BRUSECO. Als erkend CBR/CCV opleider is BRUSECO voor voor deze opleiding de juiste keuze.

Je traint voor deze basisopleiding in de BMW 745 E toplimousine van BRUSECO.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Gecertificeerd directiechauffeur CCV-D2

Veiligheid staat centraal. Jij bent hiervoor verantwoordelijk. Deze CCV-D2 van BRUSECO opleiding maakt jou vaardig en professioneel.

Gecertificeerd directiechauffeur CCV-D2

Veiligheid van de VIP centraal

De CCV-D2 opleiding is bestemd voor CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs die, vanwege veiligheidsrisico’s en in het belang van hun cliënt en/of opdrachtgever, zich genoodzaakt zien hun eerder verworven competenties uit te breiden c.q. te verdiepen. Preventieve observatie is hierbij een belangrijk specialisme, maar bij BRUSECO gaat dit verder. Als geen ander weten we uit eigen ervaring waarmee een chauffeur wel en niet geconfronteerd kan worden bij zijn werkzaamheden voor hooggeplaatste personen. De praktijkdagen van deze opleiding gelden ook als applicatiedagen voor het behoud van uw CCV-D1 certificaat.

Je kunt doorgroeien naar het DEKRA Certificaat Veiligheidschauffeur. Dit is afhankelijk van het werkveld waarin je werkzaam bent. DEKRA geniet vaak de voorkeur voor het bedrijfsleven (nationaal en internationaal). Het CCV D2 certificaat wordt vaker gevraagd als je voor de Nederlandse overheid gaat werken. Bij BRUSECO kun je eenvoudig beide certificaten behalen door je herhalingsdagen bij BRUSECO te volgen. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Je traint tijdens de CCV-D2 weekopleiding en de DEKRA opleiding Veiligheidschauffeur in een BMW 745 E toplimousine van BRUSECO.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Masterclasses en training op maat voor directiechauffeurs

Masterclasses en training op maat voor directiechauffeurs

Maatwerk voor ervaren directiechauffeurs

Chauffeurs die werkzaam zijn bij overheden of opdrachtgevers die een hogere graad van beveiliging eisen, worden opgeleid door BRUSECO. Dit kan via de Security Driver opleidingen, maar ook stellen we trainingen samen die geheel zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Iedere training heeft andere accenten omdat ook niet iedere chauffeur en iedere opdrachtgever hetzelfde is. De maatwerk trainingen vergen veel voorbereiding, omdat wensen en werksituaties eerst goed in kaart moeten worden gebracht voordat het programma wordt ontwikkeld.

BRUSECO heeft daarnaast ook unieke masterclasses ontwikkeld, samen met specialisten van de politie, defensie, brandweer en ambulancewereld, die direct van meerwaarde zijn voor iedere directiechauffeur. Naast de masterclasses zullen chauffeurs tijdens de ChauffeurVakDagen van BRUSECO ook geïnspireerd kunnen worden door professionals uit de branche.
Lees hier verder:

 

Meer informatie Aanmelden

 


Vakopleiding TaxiPlus

Vakopleiding TaxiPlus

Professionele chauffeurs zijn het visitekaartje van uw bedrijf

De vakopleiding TaxiPlus biedt taxi- en limousine chauffeurs de mogelijkheid om te werken aan een optimale (non) verbale communicatie, waardoor de klanttevredenheid direct toeneemt. Persoonlijke presentatie, passie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke onderdelen van deze masterclass. Deze opleiding wordt in opdracht van taxibedrijven gegeven en bestaat uit een masterclass (op locatie) en een rijstijl-analyse van iedere deelnemer.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Herhalingsdagen Rijvaardigheid

Herhalingsdagen Rijvaardigheid

Uitbreiden van uw kennis en vaardigheden

Van een gecertificeerde directiechauffeur mag verwacht worden dat hij een echte professional is op zijn vakgebied. BRUSECO biedt je de mogelijkheid te kiezen uit masterclasses theorie en herhalingsdagen waarbij jouw rijvaardigheid verder wordt aangescherpt. We stemmen de praktijkdagen geheel af op de kwaliteit en behoefte van de directiechauffeur die de training volgt. Daar voegen we altijd weer een facet aan toe, waardoor de lat iedere keer iets hoger komt te liggen. Persoonlijke presentatie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke aandachtspunten van deze trainingsdagen.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Masterclasses als specialisatie

Directiechauffeur voertuigen

Herhalingsdagen theorie voor het behoud van het CCV-D en DEKRA certificaat

Naast het comfortabel en veilig kunnen rijden wordt er van een professionele directiechauffeur ook verwacht dat hij zijn kennis up to date houdt. BRUSECO biedt je de mogelijkheid jouw kennis te verbreden. Zo bieden we de masterclass Autotechniek en veiligheid voor (directie)chauffeurs aan waarbij de nieuwste autotechnieken en ontwikkelingen in de branche aan de orde komen. De masterclass Incidentmanagement leert je alles over je rechten en plichten wanneer je betrokken raakt (ook als toeschouwer) bij een verkeersongeval. Bij de masterclass Risico Awareness ligt de nadruk op jouw eigen functioneren achter het stuur en gaan we dieper in op jouw persoonlijke risico profiel. Met de trainingen Reanimatie /AED en Chauffeur te water ben je nog beter voorbereid op calamiteiten.
Onze nieuwste masterclass staat in het teken van internetveiligheid: Security Awareness. Een aanrader voor iedereen die veel met computer en smartphone werkt!
Via de agenda op deze website word je op de hoogte gehouden van de startdata.

 

Meer informatie Aanmelden

 


Training on demand

BMW voertuig voor directiechauffeurs

Maatwerk training, geheel afgestemd op uw wensen

Iedere chauffeur die zijn vaardigheden wil verbeteren kan bij BRUSECO terecht, ook als je niet in het bezit van een CCV-D of DEKRA certificaat bent. BRUSECO biedt bedrijven de mogelijkheid hun chauffeurs een of meerdere dagen te trainen om de puntjes op de ´i´ te zetten of vaardigheden bij te schaven. De ideale optie voor bedrijven die hun chauffeurs persoonlijk willen laten scholen. Ook bedrijven die zoeken naar de mogelijkheid potentiele kandidaten voor een vacature (directie)chauffeur  te laten testen op hun vaardigheden kunnen contact met BRUSECO opnemen.

 

Meer informatie Aanmelden

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]