CCV-D opleiding en DEKRA

Vakopleiding directiechauffeur DEKRA, op weg naar meesterschap!

Word Master Directiechauffeur bij BRUSECO.

Na je CCV-D certificaat doorstromen naar het DEKRA certificaat

Heb je het basiscertificaat CCV-D (directiechauffeur) bij het CBR behaald?

De DEKRA opleiding is de perfecte vervolgopleiding na het behalen van je CCV-D1 certificaat. Dat kan alleen via BRUSECO!

Als internationaal opleider zijn we het enige opleidingsinstituut dat ook het DEKRA certificaat aanbiedt. Wil je voor internationale firma’s werken, voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, zoals advocaten en partners van accountantskantoren? Dan is het DEKRA certificaat het ultieme kwaliteitscertificaat waarmee je direct een meerwaarde biedt aan je opdrachtgever.

De wereld van een directiechauffeur houdt niet op bij de grens. Ook in het buitenland dien je de weg te kennen en op de hoogte te zijn van verkeersregels en gebruiken. Met onze toplimousine BMW 745E train je ook in het buitenland . “High End” is het doel van deze opleiding en dus train je ook in een voertuig van topklasse. Met de opleiding International Executive Chauffeur kies je voor het volgen van een extra specialisatie, na het behalen van je CCV-D certificaat. Ook waar vraagstukken ontstaan rondom de veiligheid van de VIP, worden deze specialisaties getraind en gecertificeerd door DEKRA als Veiligheidschauffeur. Zo word je een specialist binnen jouw vakgebied.

Stap jij binnenkort ook in de BMW 745E limousine van BRUSECO?

Vraag informatie aan of schrijf je in voor de BRUSECO Monitor.

Meer informatie Aanmelden


Basisopleiding directiechauffeur CCV-D1

Start op jouw niveau en wij begeleiden jou naar de top als directiechauffeur.

directiechauffeurs

Praktisch, nuttig en direct toepasbaar: Dit is de basisopleiding voor iedere directiechauffeur. Tijdens de CCV-D1 opleiding train je zowel op de openbare weg als op een besloten oefencircuit. Je leert alle basisvaardigheden. Naast de rijvaardigheid wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. Deze onderdelen komen ook aan de orde in het online leersysteem van BRUSECO. Als erkend CBR/CCV opleider is BRUSECO voor voor deze opleiding de juiste keuze.

Je traint voor deze basisopleiding in de BMW 745 E toplimousine van BRUSECO.

Meer informatie Aanmelden


Gecertificeerd directiechauffeur CCV-D2

Veiligheid staat centraal. Jij bent hiervoor verantwoordelijk. Deze CCV-D2 van BRUSECO opleiding maakt jou vaardig en professioneel.

Gecertificeerd directiechauffeur CCV-D2

Veiligheid van de VIP centraal

De CCV-D2 opleiding is bestemd voor CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs die, vanwege veiligheidsrisico’s en in het belang van hun cliënt en/of opdrachtgever, zich genoodzaakt zien hun eerder verworven competenties uit te breiden c.q. te verdiepen. Preventieve observatie is hierbij een belangrijk specialisme, maar bij BRUSECO gaat dit verder. Als geen ander weten we uit eigen ervaring waarmee een chauffeur wel en niet geconfronteerd kan worden bij zijn werkzaamheden voor hooggeplaatste personen. De praktijkdagen van deze opleiding gelden ook als applicatiedagen voor het behoud van uw CCV-D1 certificaat.

Je kunt doorgroeien naar het DEKRA Certificaat Veiligheidschauffeur. Dit is afhankelijk van het werkveld waarin je werkzaam bent. DEKRA geniet vaak de voorkeur voor het bedrijfsleven (nationaal en internationaal). Het CCV D2 certificaat wordt vaker gevraagd als je voor de Nederlandse overheid gaat werken. Bij BRUSECO kun je eenvoudig beide certificaten behalen door je herhalingsdagen bij BRUSECO te volgen. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Je traint tijdens de CCV-D2 weekopleiding en de DEKRA opleiding Veiligheidschauffeur in een BMW 745 E toplimousine van BRUSECO.

Meer informatie Aanmelden


Masterclasses en training op maat voor directiechauffeurs

Masterclasses en training op maat voor directiechauffeurs

Maatwerk voor ervaren directiechauffeurs

Chauffeurs die werkzaam zijn bij overheden of opdrachtgevers die een hogere graad van beveiliging eisen, worden opgeleid door BRUSECO. Dit kan via de Security Driver opleidingen, maar ook stellen we trainingen samen die geheel zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Iedere training heeft andere accenten omdat ook niet iedere chauffeur en iedere opdrachtgever hetzelfde is. De maatwerk trainingen vergen veel voorbereiding, omdat wensen en werksituaties eerst goed in kaart moeten worden gebracht voordat het programma wordt ontwikkeld.

BRUSECO heeft daarnaast ook unieke masterclasses ontwikkeld, samen met specialisten van de politie, defensie, brandweer en ambulancewereld, die direct van meerwaarde zijn voor iedere directiechauffeur. Naast de masterclasses zullen chauffeurs tijdens de ChauffeurVakDagen van BRUSECO ook geïnspireerd kunnen worden door professionals uit de branche.
Lees hier verder:

Meer informatie Aanmelden


Vakopleiding TaxiPlus

Vakopleiding TaxiPlus

Professionele chauffeurs zijn het visitekaartje van uw bedrijf

De TaxiPlus opleiding biedt taxi- en limousine chauffeurs de mogelijkheid om te werken aan een optimale (non) verbale communicatie, waardoor de klanttevredenheid direct toeneemt. Persoonlijke presentatie, passie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke onderdelen van deze masterclass. Deze opleiding wordt in opdracht van taxibedrijven gegeven en bestaat uit een masterclass (op locatie) en een rijstijl-analyse van iedere deelnemer.

Meer informatie Aanmelden


Herhalingsdagen Rijvaardigheid

Herhalingsdagen Rijvaardigheid

Uitbreiden van uw kennis en vaardigheden

Van een gecertificeerde directiechauffeur mag verwacht worden dat hij een echte professional is op zijn vakgebied. BRUSECO biedt je de mogelijkheid te kiezen uit masterclasses theorie en herhalingsdagen waarbij jouw rijvaardigheid verder wordt aangescherpt. We stemmen de praktijkdagen geheel af op de kwaliteit en behoefte van de directiechauffeur die de training volgt. Daar voegen we altijd weer een facet aan toe, waardoor de lat iedere keer iets hoger komt te liggen. Persoonlijke presentatie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke aandachtspunten van deze trainingsdagen.

Meer informatie Aanmelden


Masterclasses als specialisatie

Directiechauffeur voertuigen

Herhalingsdagen theorie voor het behoud van het CCV-D en DEKRA certificaat

Naast het comfortabel en veilig kunnen rijden wordt er van een professionele directiechauffeur ook verwacht dat hij zijn kennis up to date houdt. BRUSECO biedt je de mogelijkheid jouw kennis te verbreden. Zo bieden we de masterclass Autotechniek en veiligheid voor (directie)chauffeurs aan waarbij de nieuwste autotechnieken en ontwikkelingen in de branche aan de orde komen. De masterclass Incidentmanagement leert je alles over je rechten en plichten wanneer je betrokken raakt (ook als toeschouwer) bij een verkeersongeval. Bij de masterclass Risico Awareness ligt de nadruk op jouw eigen functioneren achter het stuur en gaan we dieper in op jouw persoonlijke risico profiel. Met de trainingen Reanimatie /AED en Chauffeur te water ben je nog beter voorbereid op calamiteiten.
Onze nieuwste masterclass staat in het teken van internetveiligheid: Security Awareness. Een aanrader voor iedereen die veel met computer en smartphone werkt!
Via de agenda op deze website word je op de hoogte gehouden van de startdata.

Meer informatie Aanmelden


Training on demand

BMW voertuig voor directiechauffeurs

Maatwerk training, geheel afgestemd op uw wensen

Iedere chauffeur die zijn vaardigheden wil verbeteren kan bij BRUSECO terecht, ook als je niet in het bezit van een CCV-D of DEKRA certificaat bent. BRUSECO biedt bedrijven de mogelijkheid hun chauffeurs een of meerdere dagen te trainen om de puntjes op de ´i´ te zetten of vaardigheden bij te schaven. De ideale optie voor bedrijven die hun chauffeurs persoonlijk willen laten scholen. Ook bedrijven die zoeken naar de mogelijkheid potentiele kandidaten voor een vacature (directie)chauffeur  te laten testen op hun vaardigheden kunnen contact met BRUSECO opnemen.

Meer informatie Aanmelden


Vakopleiding Chauffeur uitvaartvervoer

Vakopleiding Chauffeur uitvaartvervoer

Bijdragen aan een waardig afscheid

Een Chauffeur Uitvaartvervoer komt heel dichtbij de mensen. Hij weet precies wanneer hij een stapje terug moet zetten. Hij of zij is er voor de nabestaanden die een bijzondere en droevige periode doormaken. Een chauffeur van een rouwauto is in feite onzichtbaar zichtbaar. Een chauffeur die werkzaam is binnen het uitvaartvervoer kan observeren en er op het juiste moment voor de nabestaanden zijn. Hij maakt het proces voor de nabestaanden iets dragelijker, door zijn werk met respect te doen. Chauffeur Uitvaartvervoer is dankbaar werk, omdat hij (of zij) vanuit de rol als chauffeur rust kan brengen en dienstbaar kan zijn.

Deze opleiding verzorgt BRUSECO speciaal voor bedrijven die actief zijn binnen de uitvaartbranche.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Reviews

9.2

Score voor BRUSECO na 110 ervaringen.

 • “Na 42 jaar Antiek restaurator toch maar weer een opleiding gedaan. Dekra D1 met dank aan Ron van Doorn, mijn coach heb ik vol overgave mij gestort in de deze vakopleiding. de opleiding zat goed in elkaar alle aspecten kwamen aan bod tot etiquette tafelmanieren en natuurlijk perfect chauffeuren. De hoffelijkheid ten top!”
 • “Na 25 jaar koerierswerk in binnen en buitenland vond ik het tijd om mij te bekwamen u een andere tak van (tran)sport.
  De informatiedag bij Bruseco van dhr.Paul Brussaard was zeer inspirerend en deed mij besluiten de monitor te gaan doen om te zien of het vak van directie-privé chauffeur wat voor mij was.
  Na 3 leerzame uren met Ron van Doorn heb ik het besluit genomen om zowel de CCV-D1 als de DEKRA opleiding te gaan doen.
  Zowel de theorie via excellent-me als de praktijk week met dhr Hans Peter Woznitza zijn mij zeer goed bevallen.
  Ik heb inmiddels het CCV-D1 certificaat behaald en ga binnenkort op voor het DEKRA certificaat.”
 • “Ik heb in januari 2018 de monitor en de informatiebijeenkomst mogen mee maken. Na een positief advies ben ik 19 februari aan de opleidingsweek mogen beginnen. Deze was zwaarder dan ik had verwacht, mede omdat ik de eerste praktijkdag alleen was. De andere 3 dagen zijn er 2 andere personen mee geweest die applicatiedagen moesten volgen, hier heb ik veel van geleerd en positieve feedback van gekregen. Nadat mijn praktijk examen voldoende was beoordeeld, heb ik 8 maart jl mijn theorie examen behaald.
  De medewerking vanuit Bruseco qua leermiddelen en begeleiding voorafgaand en tijdens de praktijkweek was zeer goed en hierdoor ben ik voor beide examens de eerste keer geslaagd. Mijn dank hiervoor aan Ron (tijdens mijn praktijkweek) en aan Michiel en Esther voor de antwoorden op mijn vragen ivm de opleiding en e-e-learning. Tevens wil ik Paul bedanken voor de goede informatie over de opleiding en de mogelijkheden als chauffeur tijdens de informatiebijeenkomst.”
 • “Na de info-dag bij Bruseco was ik al overstag, deze Firma en hun instructeurs gaan alleen voor het beste zowel in opleiding als uitvoering.De opleidingsweek met Hans Peter was voor mij een zeer leerzame maar ook een hele prettige week. Samen met mijn mede cursist Rene en Hans Peter als instructeur hebben we genoten maar bovenal erg veel geleerd, hetgeen resulteerde dat, Rene en ik, beiden zowel het Dekra en CCV-D1 in 1 keer behaalden.
  Chappeau Bruseco EN Hans Peter voor de Excellente Opleiding.”
 • “Na de monitor half december 2017, en een zeer intensieve trainingsweek, ben ik geslaagd voor mijn Dekra examen.
  Ben zeer tevreden over de opbouw van de opleiding, elk aspect van directie chauffeur is aan bod gekomen. HP is een professionele trainer, zeer veel geleerd van deze man.”
 • “Na de monitor in oktober 2017, kon ik beginnen aan de opleiding tot directiechauffeur-D1. Zowel het theorie- als praktijkexamen zijn inmiddels positief afgerond. Voor beide examens ben ik in één keer geslaagd.
  De informatievoorziening van Bruseco was vooraf duidelijk, bovendien zijn ze stipt met antwoorden op vragen per mail. De informatie die ik kreeg tijdens de monitor was duidelijk, het rapport over mijn kunnen had ik de volgende dag van Ron van Doorn al in de mail. De trainingsweek was zeer interessant en leerzaam met een vriendelijke en vakbekwame instructeur, Hans-Peter Woznitza. Het vak van directiechauffeur vereist veel meer dan alleen maar autorijden, deze overige aspecten van dit vak worden in korte tijd bijgebracht. Ik heb in de trainingsweek veel geleerd en genoten.
  Het is niet goedkoop, maar ik zie het als een investering. Daarnaast krijg je toegang tot het netwerk van Bruseco, om te solliciteren op vacatures die er zijn. Dat is ook een reden geweest voor mij om de opleiding bij Bruseco te volgen. Ik verwacht binnenkort aan de slag te kunnen als directiechauffeur.
  Als ik dan via het netwerk van Bruseco ook nog een baan kan vinden, dan klopt het hele plaatje en krijgen ze van mij een 10!”
 • “Kort gezegd: Het hele bedrijf is toegankelijk, communicatief vaardig, open, eerlijk, en transparant. Iedereen helpt jou om je doel te halen.

  Mijn ervaring uitgeschreven:
  Als eerst een informatie avond waar de vaardigheden en verschillende toepassingen van DEKRA- en CCV-D1 goed word uitgelegd.
  Hierna was meteen duidelijk dat DEKRA D1 bij mij past. Dan volgt een rijvaardigheid monitor. Past je rijstijl bij DEKRA- of CCV- D1. Hier word je vakkundig naar gekeken. Dan voor DEKRA-D1 een 5 daagse training door Nederland, Duisland en België. wat je hier geleerd wordt is niet te beschrijven. top, geweldig, fantastisch! Dan nog Theorie en één dag masterclass psychologie. Ook heel leerzaam maar vooral ook een les pakket dat goed in elkaar zit.
  Door corona heb ik nog de ervaring dat de lessen stil kwamen te liggen en de examen uitgesteld werd. Over de informatie, begeleiding en aanpak van online lessen ben ik dan ook vol lof! Ook de medewerkers achter de schermen hebben mij goed begeleid en op de hoogte gehouden over de gang van zaken. en dat terwijl ze zelf nog gingen verhuizen naar een ander pand.
  Naadloos is dit gegaan ik heb niks gemerkt en nergens hinder van gehad.
  Kort gezegd: Het hele bedrijf is toegankelijk, communicatief vaardig, open, eerlijk, en transparant. Iedereen helpt jou om je doel te halen. “

 • “Het vak als directie-/privéchauffeur sprak mij al langere tijd aan. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een opleider die aansloot bij mijn wensen. Er zijn meerdere spelers op deze markt en daarom heb ik bij diverse aanbieders een intake gedaan om zo degene te kunnen kiezen die voor mij dit moment het beste paste. Na wat wikken en wegen besloot ik voor de gecombineerde IEC/CCV-D1 opleiding bij Bruseco te kiezen.
  Ik ben van mening dat je moet streven om je te onderscheiden van de grote meute. Ik heb daarom voor deze gecombineerde opleiding om daarmee het verschil te maken bij het vinden van opdrachten in chauffeursland. De vraag is immers beperkt en het aanbod van chauffeurs aanzienlijk.

  Voorafgaand aan de praktijktrainingsweek heb ik het als zeer nuttig ervaren om me te verdiepen in de theorie van het vak directiechauffeur via Excellent.me.
  Met het doornemen van de stof bouw je een ruim voldoende kennis op van de aspecten die bij het vak als directiechauffeur komen kijken. Tevens zijn de proefexamens een goede maatstaf voor het af te leggen theorie-examen bij het CBR (voor het CCV-D1) en het theoretische toetsingsdeel bij het DEKRA IEC examen.

  De opleidingsweek heb ik als pittig ervaren, je staat in zo’n week 100% aan door de grote hoeveelheid aan informatie die je aangereikt krijgt en tracht toe te passen om op een hoger niveau als chauffeur (en vooral alles wat daarbij komt kijken) te komen.
  Hierin ben ik uitermate goed begeleid door zowel Ron, Hans Peter en mijn medecursist Patrick. Het was een uiterst leerzame week.
  Nagenoeg aansluitend heb ik met positief resultaat zowel het CCV-D1 als DEKRA IEC-D1 examen afgerond.

 • “Na de informatiemiddag heb ik mijzelf opgegeven voor de Monitor. Hierin wordt door BRUSECO gekeken of je geschikt zou kunnen zijn voor directie chauffeur, maar zeker ook voor jezelf een hele goede investering om hierin over jezelf duidelijkheid te krijgen.
  In januari de opleiding Directie chauffeur CCV D1 gevolgd onder begeleiding van Hans Peter Woznitza, samen met ‘copiloot’ Floris. Een heel intensieve, maar zeker ook interessante week, er is absoluut een verandering van rijstijl aan de orde gekomen, je leert de rust te bewaren, écht vooruit te kijken/ te denken, zien én waar te nemen, actief/defensief te rijden, en zo komt er nog veel meer langs.
  Er is een middag baantraining in Lelystad, werkelijk geweldig! Hier krijg je inzichten die je veel duidelijk maken en die je vanaf dat moment meeneemt in je rijgedrag, en daarbij een training die zó gaaf is om te doen.
  Mijn opleiding is afgetopt door drie uur extra training van Ron van Doorn, die nogmaals de puntjes op de i heeft gezet.
  Ik kan zeggen ik heb les gehad van twee zeer ervaren en positieve instructeurs.
  Ik kan BRUSECO aan iedereen geïnteresseerd in deze opleiding aanbevelen.
  Langs deze weg dank aan het BRUSECO team voor jullie inzet.
 • “Na een intensieve en goede opleiding door Ron van Doorn bij Bruseco, heb ik mijn certificaat CCV-D1 gehaald. Nu ga ik op zoek naar een baan als Directiechauffeur, omdat ik dit meer als een hobby zie dan als werk.”

Deel je ervaring

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 26, 27 en 28 januari – Opleiding erkend verkeersregelaar - Er is op dit moment een groot tekort aan professionele verkeersregelaars. Denk hierbij aan het werken in een teststraat of op een vaccinatielocatie. Maar het evenementenseizoen gaat ook weer beginnen, dus daar komt ook veel werk uit voort. Wees kritisch waar je de opleiding doet. Want het werk van een verkeersregelaar kent een grote verantwoordelijkheid. […]
 • 2 februari – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 16 en 30 februari – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. -Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? -Aan welke voorwaarden moet u voldoen? -Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 25 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]