Over BRUSECO

Internationale opleidingen voor directiechauffeurs

BRUSECO biedt sinds 2001 in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland praktijkgerichte opleidingen voor directiechauffeurs, erkend door het CCV en het internationale certificeringsinstituut DEKRA. Indien u directiechauffeur wilt worden of als prive-chauffeur op een hoger niveau wilt functioneren dan bent u bij BRUSECO aan het juiste adres. Samen met specialisten vanuit de praktijk houdt BRUSECO zich continu bezig met het ontwikkelen van trainings- materialen en praktijkverrichtingen, afgestemd op de hoogte van het verlangde service- en veiligheidsniveau. De opleiding directiechauffeur wordt zowel op de openbare weg als op een besloten trainingsbaan gegeven.

 

Directiechauffeur opleiding: maatwerk

BRUSECO traint met twee kandidaten op één instructeur, waardoor u verzekerd bent van optimale aandacht en begeleiding. Directie chauffeurs die doorgroeien naar een zwaardere functie in de top van het bedrijfsleven of ministeries worden door BRUSECO, en haar specialistische partners op het gebied van beveiliging, getraind om adequaat te reageren op specifieke situaties en gebeurtenissen.

 

Directiechauffeur worden: vaardigheden

Een directiechauffeur is meer dan iemand met een B-rijbewijs die graag achter het stuur van een mooie auto kruipt. Het opleidingsprogramma van BRUSECO leert u geen trucjes aan die voor de korte termijn een goede indruk achterlaten, maar zorgt voor een permanente verbetering van uw houding en vaardigheden. Daarbij kijken we naar uw vaardigheden achter het stuur, maar ook hoe groot uw werkveld is (nationaal of internationaal) en naar de omgang met uw toekomstige opdrachtgevers. Daarbij kunnen we putten uit meer dan 21 jaar kennis en ervaring in het opleiden, selecteren en detacheren van directiechauffeurs.

 

Opleiding directiechauffeur: de eerste stap

Voordat u aan de CCV erkende CCV-D opleiding directiechauffeur of de DEKRA erkende opleiding International Executive Chauffeur (IEC) begint willen wij u beter leren kennen, om uw sterke en zwakke punten duidelijk in kaart te kunnen brengen. Dit gebeurt via de BRUSECO Monitor. Dit unieke assessment vormt voor onze instructeurs een stevig fundament om u effectief en efficiënt te kunnen opleiden. De BRUSECO Monitor vormt de eerste stap van uw opleidingstraject. U kunt, na het volgen van de Monitor, zelf al aan de slag gaan met hetgeen u door de instructeur tijdens de Monitor is aangereikt. Daardoor begint u goed voorbereid aan de opleiding tot (internationaal) directiechauffeur.

 

9.1

Score voor Bruseco na 82 ervaringen.

 • “Een onwijs leuke ervaring waarbij je ontzettend veel leert over procedures om een te water geraakte auto te verlaten. Het leukste was wel om met een geblindeerde duikbril veilig de auto te verlaten, net zoals in het echt! Dan zie je namelijk ook (vrijwel) niks.De instructeurs deden het heel goed. Zij lieten de mensen die wat angstig waren, hun eigen grenzen bepalen om vervolgens iets te doen wat ze eigenlijk niet durfden. Helemaal top!”
 • “Leuke groepssamenstelling, goede trainer en een zeer hoge mate van interactiviteit met directe, constructieve feedback. Veel van geleerd. Had verwacht dat het meer theorie zou zijn, maar het bleek (gelukkig) een zeer persoonlijke training.”
 • “Na een week geblokt te hebben op de trafficweb eindelijk de praktijk. In een A6 quattro 3.0 ltr diesel. Rijden in mijn omgeving (nijkerk/woudenberg/wijk bij duurstede) denk je de buurt een beetje te kennen, niet dus. Met Gerrit als instructeur. Buitengewone week, weer was goed, mede cursist (Henry) prima, en later in de week stapte een nieuwe instructeur bij. Met z;n vieren op pad. Woensdag top dag! Dijkenroute, zeewolde/testbaan lelystad en een hapje eten in Apeldoorn. Die week zit vol met kennis, rijden naar bloemisten/stadhuizen/politie etc. Een week gezelligheid en was niet zomaar om. Lange dagen met veel nieuwe indrukken.
  Examen gehaald met een mooi cijfer! “
 • “Na een interessante informatiemiddag in Zeist, de verplichte monitor ondergaan die een goed inzicht in het werk van een directiechauffeur verschafte.
  daarna in november gestart met de bijzonder intensieve opleiding.
  Het contact met mijn trainer, Gerrit Rook, is uitermate plezierig geweest.
  Helaas heeft de examinator van het 2e examen mij negatief beoordeeld door te zwaar in te zetten op veiligheidselementen, die bij het D2 examen behoorde. Bruseco is mij hierin tegemoet gekomen door een extra examen aan te bieden.
  Locatie: was prachtig en perfect met een keur aan bijzondere omstandigheden.
  Trainer: Gerrit was de rust zelve en dit had een positieve uitwerking op mijn houding.
  Auto: Audi 3.0 TDI quattro: representatief voor de branche; plezierig om in te rijden”
 • “Ron is een professionele trainer. Hij heeft mij gedurende de praktijkweek heel veel inzichten gegeven en laten ervaren. Ben veel te weten gekomen over het lezen van de weg maar ook over mijzelf. Heb 20/3 CCV D1 examen en de 31e DEKRA.
 • “De cursus Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur heeft ten doel een effectieve communicatie door de chauffeur met zijn opdrachtgever. De cursus geeft ook inzicht in de eigen beperkingen in effectieve communicatie.”
 • “Ik heb in januari 2014 de opleiding gevolgd in Osnabrück. Trainer Ralf Gottwald heeft mij zeer degelijk onderricht. Het onderwijs was kwalitatief hoogstaand. Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik de opleiding heb gevolgd.”
 • “Na een goede info-middag, monitor en opleidingsweek ben ik geslaagd voor CCV-D1 in januari 2014. De theorie is een e-learn-programma waar je veel tijd voor moet nemen want in de opleidingsweek heb je geen tijd meer hiervoor. De opleidingsweek is een intensieve week met lange dagen en veel indrukken. Zowel de monitor als de opleidingsweek zijn door 2 verschillende trainers uitstekend gedaan. Beide trainers hebben e.e.a. duidelijk en rustig overgedragen over veiligheid, voertuigbeheersing, comforttabel rijden en alles wat er verder bij komt kijken voor de functie van directiechauffeur. Ook de communicatie met Bruseco BV is uitstekend verlopen. Mijn complimenten voor deze positieve ervaring. En nu snel aan de slag als directiechauffeur. “
 • “Ik ben Nanno Kamst en heb op zaterdag 16 maart 2013 deelgenomen aan de training “VIP te Water”in Badhoevedorp.Ik vond het een leerzame en professionele training, je wordt constant voorgelicht en begeleid door een professioneel duikersteam. Hierdoor is deze training spannend maar zeker ook veilig, in werkelijkheid zal het anders zijn, maar wat ik heb geleerd kan mijn redding zijn en van mijn VIP. “
 • “Waardevolle training die je terdege voorbereidt op iets waarvan we allemaal hopen dat het nooit gebeurt. Goeie instructeurs die rust uitstralen en je alles duidelijk uitleggen en je vragen kort en goed beantwoorden. Kortom, zeer de moeite waard en goed om gedaan te hebben.”

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]