Vacatures

Werken als directiechauffeur

De markt vraagt steeds vaker naar BRUSECO opgeleide DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeurs. Het hele jaar door worden er directiechauffeurs gezocht. Als erkend opleidingsinstituut biedt BRUSECO daarom kandidaten die door ons zijn opgeleid de mogelijkheid te solliciteren op de vacatures voor directiechauffeur die wij regelmatig binnen krijgen. Bruseco heeft daarvoor speciale overeenkomsten gesloten met diverse werkgevers. Er is dus altijd wel een directiechauffeur vacature die bij u past. Kijk hier naar het filmpje over een gecertificeerde chauffeur die reageert op een vacature van een bekend limousinebedrijf.

 

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een betrekking als directiechauffeur bij een van onze relaties dient u bij BRUSECO opgeleid te zijn.Ook dient u lid te zijn van de BRUSECO Business Club. Vraag hier informatie aan over de BRUSECO Monitor of de DEKRA en CCV-D opleidingen.

 

Bent u op zoek naar een BRUSECO gecertificeerde directiechauffeur?
Dan helpen we u graag verder. BRUSECO werft en selecteert voor u de directiechauffeur die bij u past, nationaal of internationaal gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Wilt u een directiechauffeur inhuren?
Neem dan contact op met Brussaard Chauffeursdiensten:
www.brussaard.nl.

BRUSECO Select

Bent u een gecertificeerd directiechauffeur en opgeleid bij BRUSECO? Of gaat u binnenkort de DEKRA of CCV-D opleiding voor directiechauffeurs via BRUSECO volgen? Dan komt u in aanmerking voor bemiddeling via BRUSECO Select. Uniek in Nederland. Zodra u uw opleiding bij BRUSECO hebt afgerond en over het CCV-D of DEKRA certificaat beschikt, kunt u reageren op onderstaande vacatures voor directiechauffeurs.

Vacature: CCV-D2 gecertificeerde directiechauffeurs in regio Den Haag

Gevonden voor u op internet: Shell is op zoek naar CCV-D2 gecertificeerde directiechauffeurs.

Functiebeschrijving: Als directiechauffeur ben jij representatief en gastvrij – je bent een ambassadeur en je hebt een voorbeeldrol in verkeersveiligheid. Daarin lever je een sterke bijdrage aan een optimale prestatie en werking van het team van 6 ervaren chauffeurs. Als Directiechauffeur is jouw belangrijkste doel de verkeersveiligheid, discretie en veiligheid van onze directie. Je bent verantwoordelijk voor een veilig transport volgens de Shell verkeersveiligheidsrichtlijnen. Je dient daarin proactief te anticiperen op potentiële barrières tijdens een reis. Van te voren plan je de route en verken je de locatie. Belangrijk is dat jij gevoelige zakelijke en persoonlijke informatie beschermt. Discretie is een vereiste. Daarnaast werk je als Directiechauffeur nauw samen met de persoonlijke assistent(e/en) van de directie.

 

Geïnteresseerd? U leest er hier of hier meer over. –

 Op deze vacature kan niet meer worden gesolliciteerd

 

Vacature Manpower: Chauffeur personenvervoer Gemeente Den Haag

Gevonden voor u op internet: “Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een (privé-)chauffeur voor de Gemeente Den Haag. Vind jij het geen probleem om lange diensten te draaien, omdat jij flexibel inzetbaar bent? Beschik jij naast een geldig rijbewijs ook over een CCV-D1 certificaat en ruime werkervaring als VIP- of privéchauffeur? Dan maken wij graag kennis met jou, want wij hebben een perfect passende vacature voor jou bij de Gemeente Den Haag!”

 

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze baan via deze link.

 

Vacature Randstad: Gecertificeerd directiechauffeur – Den Haag

Gevonden voor u op internet: “Wij zoeken een ervaren privé chauffeur voor het college en de gemeentesecretaris van gemeente Den Haag. Als privé chauffeur ben je flexibel beschikbaar voor gemiddeld 45 uur per week, waarbij je minimaal 24 en maximaal 60 uur kan worden ingepland. De werkzaamheden worden verricht in een zogenaamd meer-wekenrooster. In dit rooster worden zowel binnen kantoortijden als daarbuiten en in de weekenden werkzaamheden verricht. Gezien de context van het politieke bedrijf is een flexibele instelling een vereiste.”

 

Lees er meer over via deze link.

 

Vacature directiechauffeur in Hengelo – Eagle Directievervoer Nederland

Eagle Directievervoer  Nederland is voor een opdrachtgever op zoek naar een gecertificeerde directiechauffeur in de directe omgeving van Hengelo. De opdrachtgever is een aanbieder van verzekeringen.

 

Uw functie eisen zijn:

– U bent in het bezit van het CCV-D2 certificaat, of gaat deze binnenkort halen

– U bent in het bezit van het CCV-D1 certificaat,

– U woont in de directie omgeving van Hengelo

– U bent nog nooit in aanraking geweest met justitie,

– U bent stipt, formeel en discreet.

 

Heeft u interesse in deze vacature, maak uw interesse kenbaar via personeel@directievervoer.biz

 

 

BE: Vacature directiechauffeur in Antwerpen M/V (1 FTE)

Een opdrachtgever van BRUSECO in België is op zoek naar een fulltime gecertificeerde directiechauffeur in de directe omgeving van Wommelgem (Antwerpen). De opdrachtgever is een aanbieder van hoogwaardig personenvervoer in luxueuze voertuigen.

 

Uw functie eisen zijn:
– U bent in het bezit van het DEKRA International Executive Chauffeur certificaat, of gaat deze binnenkort halen,
– U woont in de directie omgeving van Wommelgem
– U bent nog nooit in aanraking geweest met justitie,
– U bent stipt, formeel en discreet.

Heeft u interesse in deze vacature, maar bent u nog niet gecertificeerd? Lees hier meer over de opleiding tot DEKRA International Executive Chauffeur en vraag informatie aan.
Bent u reeds in het bezit van een certificaat? Maak uw interesse kenbaar via info@bruseco.nl. U ontvangt dan een sollicitatieformat.
Wij stellen u graag aan uw toekomstige werkgever voor!

 

Vacature: Hofchauffeur – Koninklijk Staldepartement

Functie

Als Hofchauffeur bent u belast met het vervoeren van die Leden van het Koninklijk Huis die geen persoonsgebonden chauffeur hebben, leden van de Hofhouding en (buitenlandse) gasten. U selecteert en (indien nodig) verkent routes van tevoren en bent in staat in officiële autostoeten mee te rijden. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzorging van de auto’s. U controleert de voertuigen op defecten, bandenspanning, verlichting e.d. en u wast en reinigt de dienstvoertuigen. U verricht tevens overige werkzaamheden, zoals het transport van paarden en goederen of het rijden op de Koninklijke bus.

 

Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? U leest hier meer over op deze pagina.

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur, regio Twente

BRUSECO verzorgt voor onze zusterorganisatie Brussaard de werving en selectie van een fulltime directiechauffeur die woonachtig is in de regio Twente. Uw werkgebied ligt echter in heel Nederland, en vooral in de Randstad. U bent DEKRA (voorkeur) of CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur en in de gelegenheid om per 1 oktober 2018 te starten. Na een proefperiode via Brussaard, komt u fulltime in dienst bij een van hun opdrachtgevers. U maakt vooral op dinsdag, woensdag en donderdag langere dagen. De maandag en vrijdag zijn rustiger. Sporadisch zal in het weekend een beroep op u worden gedaan. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor de auto en bereid hand en spandiensten tijdens de wachtttijden te verrichten. Bent u flexibel en servicegericht? Voldoet u aan het profiel zoals hierboven omschreven? Stuur dan uw sollicitatiebrief en CV met pasfoto naar Michiel van de Water: mvdwater@bruseco.nl.

 

In verband met het korte tijdsbestek vragen wij u vóór maandag 10 september te reageren. Sollicitaties die op die dag en na die datum binnenkomen bewaren we voor een eventuele tweede voorstelronde.

Deze vacature is vervuld. U kunt niet meer reageren.

 

Vacature gecertificeerd chauffeur voor de burgemeester van Nijmegen

Voor u gevonden op internet: een vacature voor een fulltime directiechauffeur voor de periode van 01-10-2018 t/m 30-09-2021 met een optie tot verlenging van 2 x 1 jaar.
Eisen: U bent in het bezit van een CCV-D1 of DEKRA certificaat. U heeft minimaal 5 jaar aantoonbare en recente ervaring (na 2010) met het vervoer van directieleden/leden van een Raad van Bestuur of vergelijkbare personen. U spreekt onberispelijk Nederlands. U bent 24/7 beschikbaar of zorgt, rekening houdend met het rijtijdenbesluit, eigen ziekte, vakanties etc. voor adequate vervanging.
Geef (in maximaal een half A4tje) aan hoe u dit gaat regelen.
Gunningscriteria Kwaliteit:
– Beschrijf (in maximaal 1 A4tje) hoe u zich voorbereid op de ritten van de komende dagen. Toon daarmee overtuigend aan dat het verwachte vervoer gegarandeerd goed gaat verlopen. (20%)
– Beschrijf (in maximaal 1 A4tje) 2 recente situaties vanuit uw ervaringen in de afgelopen twee jaar met deze werkzaamheden waarmee u overtuigend aantoonbaar maakt dat u stressbestendig bent. (40%)
– Beschrijf (in maximaal 1 A4tje) 2 recente situaties vanuit uw ervaringen in de afgelopen twee jaar met deze werkzaamheden waarmee u overtuigend aantoonbaar maakt dat u over gastheerschap beschikt. (40%)
Competenties:
– Integriteit: omgang met vertrouwelijke informatie
– Stressbestendigheid
– Flexibiliteit en initiatief: omgang met onverwachte situaties
– Sercvicegerichtheid
– Representativiteit
CV eis: Dit is in het Nederlands opgesteld, bij voorkeur in PDF-formaat en maximaal 5 pagina’s A4.
Gesprek: De interviews zullen vermoedelijk plaatsvinden in de week van 25 juni. Gelieve hier rekening mee te houden.

Woont u in de regio van Nijmegen en voldoet u aan alle eisen? Reageer dan voor 14 juni 2018 via mail naar Maya Toekoen: maya.toekoen@dcengineers.nl (tel.085-0201022)
Vermeld hierbij het vacaturenummer 
(9899) Chauffeur Burgemeester (4) 36 u/w

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur in Amsterdam (startersfunctie)

Een groot limousinebedrijf heeft bij ons aangegeven op zoek te zijn naar gecertificeerde directiechauffeurs die graag werkervaring op willen doen. Het betreft een vaste aanstelling van 36 uur. Het salaris is conform de Taxi CAO. Dit bedrijf biedt u echter wel de mogelijkheid alles wat u geleerd heeft in de opleiding in de praktijk verder uit te diepen en een CV op te bouwen. U rijdt voor directies van bedrijven, overheden en personeel en klanten van een grote vliegtuigmaatschappij. Omdat u rijdt in limousines met blauwe kentekenplaten is het belangrijk dat u beschikt over een chauffeurspas (aan te vragen als u beschikt over het CCV-D certificaat.)
Heeft u interesse in deze functie? Woont u in de directe omgeving van Amsterdam (25-30 km)? Vult u dan het sollicitatieformat in en stuur dit o.v.v. vacaturenummer 1806 naar BRUSECO. Heeft u nog geen format? Deze kunt u aanvragen per mail via het algemene mailadres.

 

Vacature rijinstructeur OGS+

BRUSECO hulpdiensten BV, heeft als taak chauffeurs van hulpdiensten en mensen die werkzaam zijn binnen rampenbestrijding en crisisbeheersing, vakbekwaam te maken en te houden.

BRUSECO hulpdiensten BV. is op korte termijn op zoek naar zelfstandig gevestigde enthousiaste instructeurs die ons team komen versterken.

Functie: Als instructeur ben je belast met het opleiden en bijscholen van diverse chauffeurs die werkzaam zijn binnen de hulpdiensten Nederland.

Heeft u interesse om als instructeur bij BRUSECO Hulpdiensten BV. aan het werk te gaan? Lees er meer over op de pagina van BRUSECO Hulpdiensten.

Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur Rotterdam

Een Nederlandse multinational zoekt een gecertificeerde directiechauffeur die het team van directiechauffeurs wil versterken. U rijdt zowel in het binnen- als buitenland en bent bereid licht administratief werk te verrichten. Deze vacature is reeds vervuld. U kunt niet meer reageren. 

 

Oproep (directie)chauffeurs gezocht bij Brussaard Chauffeursdiensten BV (Landelijk)

Bent u al chauffeur, of wilt u chauffeur worden? Onze zusterorganisatie is op zoek naar nette, gemotiveerde chauffeurs in verschillende regio’s in Nederland.
Brussaard chauffeurdiensten levert door vrijwel heel Nederland directiechauffeurs op afroep aan directies, privépersonen en overheidsinstanties. Het gaat hier om chauffeurs met en zonder het DEKRA D1 of CCV-D1 certificaat. Wilt u rijden voor interessante opdrachtgevers? Bent u flexibel inzetbaar en servicegericht? Dan zoeken wij u! Op de website van Brussaard Chauffeursdiensten leest u meer over deze vacatures en kunt u online solliciteren. Brussaard Chauffeursdiensten zoekt chauffeurs op afroep in, of in de directe omgeving van: Groningen, Zwolle, Utrecht, Rotterdam en in Maastricht.

 

BE: Vacature directiechauffeur in Antwerpen M/V (1 FTE)

Een opdrachtgever van BRUSECO in België is op zoek naar een fulltime gecertificeerde directiechauffeur in de directe omgeving van Antwerpen. De opdrachtgever is een aanbieder van hoogwaardig personenvervoer in luxueuze voertuigen.

 

Uw functie eisen zijn:
– U bent in het bezit van het DEKRA International Executive Chauffeur certificaat, of gaat deze binnenkort halen,
– U woont in de directie omgeving van Antwerpen
– U bent in het bezit van een pak,
– U bent nog nooit in aanraking geweest met justitie,
– U bent stipt, formeel en discreet.

Heeft u interesse in deze vacature, maar bent u nog niet gecertificeerd? Lees hier meer over de opleiding tot DEKRA International Executive Chauffeur en vraag informatie aan.
Bent u reeds in het bezit van een certificaat? Maak uw interesse kenbaar via info@bruseco.nl. U ontvangt dan een sollicitatieformat.
Wij stellen u graag voor aan onze opdrachtgever! Deze vacature is vervuld. U kunt niet meer reageren.

 

Werken voor een gerenommeerd limousine- en taxibedrijf in en om Amsterdam?

Verschillende opdrachtgevers van BRUSECO zijn op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde taxi- en directiechauffeurs, in de regio van Amsterdam en IJmuiden
Het gaat zowel om chauffeurs met het CCV-D1 certificaat als ook om het CCV-T certificaat.

 

Enthousiaste en energieke directiechauffeurs (m/v)

Functie-eisen:
– Representatief, klantgericht en flexibel, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– In bezit van rijbewijs B
– Minimaal diploma CCV-D1
– in het bezit van een chauffeurskaart

 

Geïnteresseerd? Stuur dan uw CV op naar info@bruseco.nl.  Ook jongere gecertificeerde directiechauffeurs worden van harte uitgenodigd te solliciteren!

 

Chauffeur op afroep worden bij Brussaard Chauffeursdiensten?

Brussaard chauffeurdiensten levert door vrijwel heel Nederland directiechauffeurs op afroep aan directies, privépersonen en overheidsinstanties. Het gaat hier om chauffeurs met en zonder het DEKRA D1 of CCV-D1 certificaat. Bent u woonachtig in de buurt van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle of Groningen? Wilt u rijden voor interessante opdrachtgevers? Bent u flexibel inzetbaar en servicegericht? Dan zoeken wij u! Op de website van Brussaard Chauffeursdiensten leest u meer over deze vacatures en kunt u online solliciteren.

 

Vacatures Taxichauffeur Plus

Verschillende opdrachtgevers van BRUSECO zijn op zoek naar zowel jonge als ook ervaren CCV-T taxiplus chauffeurs, dit zijn taxichauffeurs die bij BRUSECO aanvullende modules hebben gevolgd (TaxiPlus training vanuit het bedrijf of de CCV-T Plus opleiding. Bent u in het bezit van een chauffeurskaart, maar niet bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u aanvullende modules volgen bij BRUSECO om alsnog het CCV-T Plus certificaat te bemachtigen. Dit bestaat uit een korte rijtraining en de masterclass Psychologische aspecten van het vak (directie)chauffeur.

Bent u nog niet in het bezit van de chauffeurspas? U kunt bij BRUSECO de opleiding CCV-T Taxichauffeur Plus volgen, Vraag hier meer informatie aan. In de opleiding CCV-T taxichauffeur Plus zitten onderdelen verwerkt van de opleiding tot directiechauffeur CCV-D1, waardoor u zich direct onderscheidt in de markt. Goed voor u én goed voor uw potentiële werkgever! Wij stellen u graag aan onze opdrachtgevers voor!

 

Vacature: enthousiaste en energieke taxichauffeurs CCV-T Plus (m/v) in Amsterdam en IJmuiden

U doet bij dit bedrijf werkervaring op in het zakelijk vervoer met diverse klantgroepen en verschillende soorten auto’s.

Functie-eisen:
– Representatief, klantgericht en flexibel, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– In bezit van rijbewijs B en een chauffeurspas
– Bij voorkeur breder opgeleid (TaxiPlus)

Bij excellente uitvoering van uw werkzaamheden kunt u doorgroeien binnen het bedrijf.

 

Vacatures taxichauffeur plus regio Driel, Gelderland

Deze opdrachtgever is op zoek naar gemotiveerde en ervaren taxichauffeurs voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van personenvervoer.

Profielschets:

– Ruime rij-ervaring
– Representatief en servicegericht
– Goede contactuele en communicatieve vaardigheden
– Flexibele instelling (geen 9-5 mentaliteit)
– In bezit van rijbewijs B en chauffeurspas
– Bij voorkeur breder opgeleid (TaxiPlus of CCV-D1)

Bij deze opdrachtgever staat kwaliteit op één. Past dit bij u? Stuur uw CV en motivatie naar info@bruseco.nl

 

Vacature taxichauffeur in het Groene Hart (Nieuwkoop, Ronde Venen, Alphen a/d Rijn)

Ook voor een opdrachtgever in het Groene Hart zijn wij op zoek naar chauffeurs die in bezit zijn van het CCV-T plus certificaat of het CCV-D1 certificaat. Het profiel is vergelijkbaar met de bovenstaande vacatures. Stuur uw CV en motivatie naar info@bruseco.nl, of volg de aanvullende modules voor het CCV-T Taxi Plus certificaat.

 

 

Wordt u de nieuwe bestuurs- en directiechauffeur bij Provincie Flevoland?

Provincie Flevoland is op zoek naar een bestuurs- en directiechauffeur voor het vervoer per personenauto van leden van Gedeputeerde Staten en de Commissaris van de Koning. U draait mee in een team van chauffeurs. U bent flexibel op de dag inzetbaar en bereid om op flexibele werktijden te werken. In het bezit zijn van een CCV-D1 certificaat is een vereiste.
Op deze vacature kan niet meer gereageerd worden.

Vacature DEKRA of CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeur (M/V)

Directe omgeving IJmuiden-Amsterdam per 1 oktober – eind 2017. 

Voor 45 uur per week zijn wij op zoek naar een gecertificeerde directiechauffeur. U draait mee met een team van directiechauffeurs. U bent flexibel op de dag inzetbaar en bereid om op flexibele werktijden te werken. Dit betekent veel afwisseling in werktijden per dag.

 

– U bent woonachtig in de directe omgeving van IJmuiden en Amsterdam, (30 km)
– U bent discreet
– U beschikt over een VOG.
– U bent stipt en bereid om actief mee te werken aan een professioneel korps van directiechauffeurs.
– U stemt uw vakanties af op die van de opdrachtgever.

 

Bent u bij BRUSECO opgeleid of heeft u bij BRUSECO applicatiedagen gevolgd? Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? U wordt via www.brussaard.nl gedetacheerd. Vrouwelijke chauffeurs worden bij voorkeur gevraagd om te reageren. Verdiensten worden afgestemd op ervaring. U kunt niet meer op deze vacature reageren.

 

Vacature ervaren directiechauffeur, regio Groningen (vervuld)

Een van onze relaties zoekt een directiechauffeur, die in de directe omgeving van de stad Groningen woont. Het gaat om gemiddeld 4 dagen per week (kan soms ook minder zijn), waarbij gemiddeld 10 uur wordt gereden. De opdrachtgever is op zoek naar een vaste chauffeur die flexibel is qua invulling van de dagen en uren. Woont u in de directe omgeving van de stad Groningen en lijkt het u leuk om voor deze opdrachtgever te gaan rijden? Voor deze functie is het niet noodzakelijk dat u in het bezit bent van een CCV-D1 certificaat, wel dat u ervaring hebt in het vervoer van personen, discreet bent en rustig. U start per 1 september 2017. Stuur uw sollicitatie naar info@bruseco.nl ovv vacature Groningen.

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur in ´t Gooi (vervuld)

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken we een gecertificeerde directiechauffeur. U bent flexibel en dienstverlenend. U werkt op flexibele tijden. Ervaring is een pre, maar ook mensen zonder ervaring kunnen reageren (mits in het bezit van een CCV-D of IEC certificaat). Woont u in of in de directe buurt van ´t Gooi en bent u bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u op deze vacature reageren. U start met 30 uur per week. Dit kan uitgebouwd worden naar meer uren. Ook ZZP-ers kunnen op deze vacature reageren!

 

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur Den Haag (vervuld)

Voor één van onze opdrachtgevers in Den Haag zoeken wij een gecertificeerde directiechauffeur die in het bezit is van een Chauffeurskaart. U rijdt in een Mercedes E of Mercedes V-klasse. Deze functie is qua uren zeer wisselend: de ene week rijdt u een of twee dagen en een andere week 4 of 5 dagen. Dit is een ideale baan voor een ZZP directiechauffeur.
Bent u representatief en flexibel? Bent u minimaal 24, in het bezit van een EHBO diploma en spreekt u vloeiend Nederlands en Engels? Heeft u al ervaring als chauffeur zakelijk vervoer of directiechauffeur? Woont u in de omgeving van den Haag? Als het antwoord op deze vragen positief is, dan kunt u bij deze opdrachtgever solliciteren.
Stuur uw sollicitatieformat naar BRUSECO en wij dragen u voor!

vacature IEC directiechauffeur Hasselt (vervuld)

BRUSECO zoekt een directiechauffeur die woont in de omgeving Hasselt (max. 25 km). Het gaat hierbij om een fulltime functie als directiechauffeur voor de gedelegeerd bestuurder. Wanneer u niet op de baan bent, bent u bereid om licht logistiek werk uit te voeren. U mag niet roken, u bent ingetogen, discreet, en stipt. U bent uiterst flexibel waarbij ook avondritten kunnen voorkomen. Er wordt sporadisch in het weekend gereden. U stemt uw vakanties af met uw opdrachtgever. U bent een heel betrouwbare chauffeur met rijbewijs B met minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. U spreekt perfect Nederlands en kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen. Geen specifieke studievereisten.

Uw verdienste worden afgestemd op uw leeftijd, ervaring en kwaliteiten. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Wij bieden u een voltijds contract aan van onbepaalde duur.
Indien u bereid bent te verhuizen naar de omgeving van Hasselt, zijn wij bereid hulp te bieden in uw zoektocht naar een gepaste woning.
Bent u BRUSECO opgeleid, woonachtig in België en wilt u solliciteren?

 

 

Vacature directiechauffeur in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Hasselt, Brussel, Parijs, München, Frankfurt …

Het zijn enkele voorbeelden van steden waar ons team de afgelopen maanden vacatures heeft vervuld met BRUSECO opgeleide directiechauffeurs. Zowel multinationals, overheidsinstanties en aanbieders van limousinevervoer weten de weg naar BRUSECO te vinden. Wilt u ook reageren op nieuwe vacatures en bent u BRUSECO opgeleid? Vraag dan het sollicitatieformat aan en wordt lid van het BRUSECO netwerk op LinkedIn!

Vacature directiechauffeur

Regelmatig worden we door Brussaard Chauffeursdiensten, de grootste aanbieder van directievervoer, benaderd of we op zeer korte termijn directiechauffeurs kunnen voordragen voor een vacature. In dat geval wordt de vacature niet op deze website geplaatst, maar direct kandidaten die in het systeem van BRUSECO staan geregistreerd en voldoen aan de voorwaarden om voorgedragen te worden, aan Brussaard doorgegeven. Alleen kandidaten die BRUSECO zijn opgeleid of minimaal twee applicatiedagen bij BRUSECO hebben gevolgd komen hiervoor in aanmerking.
Informatiepakket aanvragen