Vacatures

Vacatures voor CCV-D en DEKRA gecertificeerde directie- en privéchauffeurs


De juiste weg naar de arbeidsmarkt
Je denkt eraan om de opleiding bij BRUSECO te gaan doen? Of misschien heb je deze al afgerond en ben je nu gecertificeerd als chauffeur? Dan is een entree naar de arbeidsmarkt natuurlijk heel belangrijk voor jou. Je zal zichtbaar moeten zijn voor opdrachtgevers die een professional achter het stuur nodig hebben. Jij wilt lekker veel kilometers maken. Wij helpen je daarbij!
BRUSECO maakt namelijk onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Dat is goed nieuws voor jou. Jij maakt ook onderdeel uit van deze familie.

Chauffeur.nl, biedt jou, als onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep, de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen jouw vakgebied: daar waar jij het meeste plezier uit haalt. Zo vind jij letterlijk jouw weg binnen de arbeidsmarkt. Dit specialistische uitzendbureau zet jou op het podium. Zo word jij zichtbaar en kom jij in aanmerking voor unieke vacatures. Hierbij gaat het om fulltime en parttime dienstverbanden.

 

ZZP’er
Ben je ZZP’er? Of overweeg je om ZZP’er te gaan worden? Dan kun jij je ook aanmelden bij Chauffeur.nl. Zo kan jij jouw basisomzet vergroten via dit unieke platform. Ben jij goed opgeleid en een echte professional achter het stuur? Meld je ook aan bij Chauffeur.nl!

Ben je specialistisch opgeleid als gecertificeerd directiechauffeur of privéchauffeur? Dan kun je ook aan de slag via Brussaard High Level Mobility Solutions. Brussaard maakt, net als BRUSECO, onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Dat betekent: handen aan het stuur en rijden maar! Heb je bij BRUSECO jouw opleiding afgerond? Dan heb je een streepje voor!

Je ziet het: BRUSECO is er voor jou, samen met de ChauffeurPRO Dienstengroep. Wij willen dat je vaak en veilig onderweg bent.

 

BRUSECO staat voor professionals achter het stuur
Erkende opleidingen voor specialistische chauffeurs

Ja, de arbeidsmarkt zit zeker op jou te wachten! bij BRUSECO weten wij dit als geen ander. De ChauffeurPRO Dienstengroep biedt professionele chauffeurs de juiste ingangen in de arbeidsmarkt, als je voldoet aan onze voorwaarden.

Stap 1: Word een professional achter het stuur: volg je opleiding bij BRUSECO.

Stap 2: Solliciteer op de vacatures op www.chauffeur.nl en start jouw carrière als chauffeur. Als BRUSECO chauffeur heb jij een streepje voor!

Stap 3: Blijf jezelf bijscholen en volg bij BRUSECO specialistische rijtrainingen en masterclasses. Train, blijf scherp en vakbekwaam.

Stap 4: Maak jouw CV (weer) interessant! Wij helpen jou bij het vinden van de chauffeursbaan die bij jou past.

 

Ik zoek een opleiding

Ik zoek vacatures

 

Bekijk alle vacatures op chauffeur.nl

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]