Vacatures

Vacatures voor gecertificeerde directiechauffeurs

De markt vraagt om DEKRA D of CCV D gecertificeerde directiechauffeurs. Een gecertificeerde directiechauffeur biedt meer garanties dan een chauffeur met alleen een B-rijbewijs. De directiechauffeur met een kwaliteitscertificaat is vakkundig opgeleid en heeft dit aangetoond tijdens een uitgebreid examen, afgenomen door een erkend exameninstituut zoals het CCV of DEKRA.

Bij het CCV wordt de directiechauffeur (tot 2020) getoetst op de rijvaardigheid. Bij DEKRA wordt de directiechauffeur getoetst op rijvaardigheid en beroepshouding. Bij DEKRA wordt de beoordeling en toetsing onderverdeeld in maar liefst 40 competenties waarvoor de directiechauffeur een ruime voldoende dient te behalen via een praktijkexamen van twee uur. BRUSECO geeft daarom een voorkeur voor het DEKRA D1 certificaat bij de vacatures die zij plaatst.

 

Recente vacatures verstrekt BRUSECO eerst aan de door haar opgeleide kandidaten. Daarna komen de vacatures op CHAUFFEUR.NL te staan voor iedere geïnteresseerde kandidaat. De recente vacatures staan bovenaan.

 

Bekijk hier de meest recente vacatures op Chauffeur.nl

 

 

U bent gecertificeerd directiechauffeur

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een vacature als directiechauffeur, dan dient u bij BRUSECO de opleiding D1 of D2 gevolgd te hebben. Zo weten wij wie we aanbevelen, waardoor we een goede voordracht kunnen doen. Ook checken wij uw achtergrond, sociale media uitingen en CV. Heeft u uw DEKRA of CCV/D certificaat niet bij BRUSECO behaald? Dan kunt u ook minimaal 2 herhalingsdagen bij BRUSECO boeken om uw DEKRA D of CCV D certificaat geldig te houden om in aanmerking te komen voor de vacatures die exclusief bij BRUSECO worden neergelegd. Op die manier kunnen wij u, als recruiter, beoordelen op uw beroepshouding en rijvaardigheidsniveau. Dit is nodig om tot een goede voordracht te komen.

 

Het DEKRA D1 certificaat wordt gezien als een pré. U wordt namelijk op meer dan 40 competenties beoordeeld, zoals ritvoorbereiding, beroepshouding, beslissingsvaardigheid, internationale wegen- en verkeerskennis en voorkomen (persoonlijke presentatie). Tevens dient u over een recente medische verklaring èn een Verklaring Omtrent Gedrag te beschikken voordat u examen doet. Dit biedt direct meer garanties voor uw  (toekomstige) werkgever of uw en onze opdrachtgever(s).

 

Beschikt u over een CCV D certificaat? Deze blijft in ieder geval nog vijf jaar geldig. Het CCV neemt echter vanaf medio 2020 zelf geen examens meer af. Dit maakt de toekomst van dit certificaat onzeker. Het advies is dit CCV D1 certificaat stap voor stap om te zetten in het DEKRA D1 certificaat.  Zo bent u ook in de toekomst onderscheidend en van meerwaarde voor uw (toekomstige) opdrachtgever(s) of werkgever. Dit omzetten kunt u stapsgewijs doen via BRUSECO. Informeer HIER naar het Upgradepakket DEKRA.

BRUSECO is momenteel in overleg met het CCV over hoe het verder gaat na 2019. Wij houden u via deze site en onze nieuwsbrief op de hoogte van de stand van zaken.

 

U bent nog niet gecertificeerd als directiechauffeur

Bent u nog niet gecertificeerd als directiechauffeur? Dan adviseren wij u informatie op te vragen en naar onze tweewekelijkse (gratis) informatiebijeenkomst te komen in Maarssen (Utrecht). U krijgt hier de volledige en actuele informatie over het vak directiechauffeur, de opleiding, de investering, uw carrièremogelijkheden, salarissen, kansen en bedreigingen. Paul Brussaard geeft zelf de voorlichting. U hoort dus alle informatie van de grondlegger en oprichter van BRUSECO. U verneemt dan ook de actuele stand van zaken rondom het CCV D certificaat.

 

Vraag hier informatie aan over de BRUSECO Monitor of de DEKRA en CCV-D opleidingen.

Meer informatie over de internationale DEKRA certificering kunt u hier bekijken.

 

U bent werkgever en zoekt een gecertificeerde directiechauffeur?

Dan helpen we u graag verder. BRUSECO werft en selecteert voor u de directiechauffeur die bij u past, nationaal of internationaal gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. BRUSECO boogt hierbij op meer dan 19 jaar ervaring als specialist.

 

Wilt u een DEKRA D1 of CCV-D gecertificeerde directiechauffeur op afroep inhuren?
Neem dan contact op met Brussaard Chauffeursdiensten: 
www.brussaard.nl.