Applicatiedagen

Houdt uw certificaat geldig

Autorijden vraagt om bewustwording van diverse kijk- en stuurtechnieken. Door jaarlijks een herhalingsdag te volgen word je je weer bewust van deze vaardigheden. We stemmen deze dag geheel af op de kwaliteit en behoefte van de directiechauffeur zelf. Daar voegen we altijd weer een facet aan toe, waardoor de lat iedere keer iets hoger komt te liggen. Zo kunt u uw herhalingsdagen voor het behoud van uw CCV-D certificaat ook afleggen in het buitenland. Dit kunt u naar keuze doen in België of in Duitsland (of in beide landen). Deze dagen kunnen tevens worden aangemerkt als praktijkdagen voor de verkorte opleiding  International Executive Chauffeur (IEC).

 

Herhalingsdag CCV-D en DEKRA certificaat

Voor het behoud van uw CCV-D1 of CCV-D2 certificaat dient u binnen een periode van vijf jaar drie applicatietrainingen te volgen om de geldigheid van uw CCV-D certificaat te garanderen. Hiervan mag één dag een theoriedag (masterclass) zijn. Het DEKRA certificaat vereist dat u binnen drie jaar minimaal één herhalingsdag praktijk en twee masterclasses volgt.
De (praktijk) herhalingsdagen van BRUSECO kenmerken zich door de persoonlijke aandacht. Accenten worden gelegd op de technieken van een defensieve rijstijl en het anticiperen. Uw instructeur toetst uw vaardigheden en scherpt deze verder aan. Tijdens de herhalingsdag traint u samen met één andere kandidaat onder leiding van een vakbekwame instructeur. Hierdoor krijgt u alle mogelijkheid om uw individuele vaardigheden te verbreden.

 

Herhalingsdagen in het buitenland

Bij BRUSECO kunt u ervoor kiezen (delen van) de opleiding tot International Executive Chauffeur te gaan volgen. De praktijkdagen van deze opleiding kunt u namelijk laten aftekenen als herhalingsdag voor het behoud van uw CCV-D certificaat! Deze verkorte opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) bestaat uit twee herhalingsdagen praktijk in het buitenland, een masterclass en examens bij DEKRA. Hier leest u meer over de inhoud van de DEKRA certificering.

 

Planning herhalingsdag directiechauffeur

Voor de datum van de eerstvolgende herhalingsdag kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 2787 300.
Geeft u hierbij duidelijk aan of u uw herhalingsdagen praktijk in Nederland of in het buitenland wilt volgen.

 

Informatiepakket Aanmelden