Applicatiedagen

pratijk-applicatietraining-ccv-dekra-d1-d2-bmw-i7-interieur

Houd uw CCV-D of DEKRA certificaat geldig

Autorijden vraagt om bewustwording van diverse kijk- en stuurtechnieken. Door jaarlijks een herhalingsdag te volgen word je je weer bewust van deze vaardigheden. We stemmen deze dag geheel af op de kwaliteit en behoefte van de directiechauffeur zelf. Daar voegen we altijd weer een facet aan toe, waardoor de lat iedere keer iets hoger komt te liggen. Zo kunt u uw herhalingsdagen voor het behoud van uw CCV-D certificaat ook afleggen in het buitenland. Dit kunt u naar keuze doen in België of in Duitsland (of in beide landen). Deze dagen kunnen tevens worden aangemerkt als praktijkdagen voor de verkorte opleiding  International Executive Chauffeur (IEC).

 

Herhalingsdag CCV-D en DEKRA certificaat

Voor het behoud van uw CCV-D1 of CCV-D2 certificaat dient u binnen een periode van vijf jaar drie applicatietrainingen te volgen om de geldigheid van uw CCV-D certificaat te garanderen. Hiervan mag één dag een theoriedag (masterclass) zijn. Het DEKRA certificaat vereist dat u binnen drie jaar minimaal één herhalingsdag praktijk en twee masterclasses volgt.

De herhalingsdagen van BRUSECO kenmerken zich door de persoonlijke aandacht. Accenten worden gelegd op de technieken van een defensieve rijstijl en het anticiperen. Uw instructeur toetst uw vaardigheden en scherpt deze verder aan. Tijdens de herhalingsdag traint u samen met één andere kandidaat onder leiding van een vakbekwame instructeur. Hierdoor krijgt u alle mogelijkheid om uw individuele vaardigheden te verbreden.

Daarnaast traint u volledig elektrisch in de nieuwste BMW i7, waardoor u ook op de hoogte bent van de allernieuwste veiligheidssystemen.

 

Herhalingsdagen in het buitenland

Bij BRUSECO kunt u ervoor kiezen (delen van) de opleiding tot International Executive Chauffeur te gaan volgen. De praktijkdagen van deze opleiding kunt u namelijk laten aftekenen als herhalingsdag voor het behoud van uw CCV-D certificaat! Deze verkorte opleiding tot International Executive Chauffeur (IEC) bestaat uit twee herhalingsdagen praktijk in het buitenland, een masterclass en examens bij DEKRA. Hier leest u meer over de inhoud van de DEKRA certificering.

 

Voordelig herhalingsdagenpakket

Bij BRUSECO kunt u kiezen voor een herhalingsdagenpakket voor het CCV-D, DEKRA-D en de DEKRA upgrade. Een pakket scheelt € 300,- tot € 400,- in vergelijking met de losse applicatiedagen. Vraag uw informatiepakket aan voor het volledige overzicht.

Hierdoor behoort u voordelig weer tot de top van de directiechauffeurs in Nederland terwijl u tijdens deze applicatiedagen traint in de BMW i7.

 

BRUSECO-bmw-i7-zeist

Planning herhalingsdag directiechauffeur

Voor de datum van de eerstvolgende herhalingsdag kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 – 2787 300 of via info@bruseco.nl. Via onderstaande knop kunt u ook verdere informatie aanvragen.

 

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]