Agenda

 • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur

  Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van BRUSECO, Paul Brussaard; de man die je alles over het vak kan vertellen.

  Overweeg je om de opleiding directiechauffeur CCV-D1 te gaan volgen? Of heb je interesse om de DEKRA gecertificeerde masteropleiding te volgen? Ben je benieuwd wat deze opleidingen precies inhouden? Wil je meer weten over jouw kansen op een baan als (internationaal) gecertificeerd directiechauffeur? Kom dan kennismaken met BRUSECO!

  Het programma start ONLINE om 13:30 uur.

  Vul jouw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ de datum aan waarop je een informatiebijeenkomst wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor je. Heb je al informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om je per mail aan te melden.

  Deze bijeenkomst vindt online plaats. Geen reistijd, maar lekker via je beeldscherm waar het jou uitkomt. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek.

   

   

   

 • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur

  Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur.

  • Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur?
  • Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
  • Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal gecertificeerd directiechauffeur bent geworden?
  • Wat kan BRUSECO voor u betekenen nadat u de opleiding heeft gevolgd?


  Paul Brussaard
  , oprichter en eigenaar van BRUSECO legt het u graag uit. Wilt u deelnemen aan de online informatiebijeenkomst? Laat ons weten naar welke dag uw voorkeur uitgaat, dan sturen we u graag een persoonlijke DIGITALE uitnodiging toe.

  De informatiebijeenkomsten worden online gegeven. Geen reistijd en direct aansluiten bij het gesprek!
  Wij gebruiken hiervoor het programma Microsoft TEAMS. Sluit u ook aan?

   

  Informatiepakket aanvragen

   

   

   

 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness

   

  Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn?

  Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het belangrijk dat je alert bent op bijzondere situaties en personen. Zo moet je kunnen signaleren waar gevaren schuilen en hoe je moet acteren op het moment dat je met een onveilige situatie te maken hebt. Door dit regelmatig te oefenen en toe te passen blijf je alert. Security Awareness heeft alles te maken met het bewust maken van chauffeurs waardoor risico’s en gevaren kunnen worden beperkt of zelfs uitgesloten.

  Lees hier meer over de masterclass en schrijf je direct in!

  Deze masterclass geldt als applicatiedag voor het behoud van het CCV-D en DEKRA certificaat.
  Let
  op: voor deze masterclass dien je een laptop of tablet mee te nemen (eventueel een smartphone) en de inloggegevens van je social media accounts.

   

   

   

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]