Vacatures rijinstructeurs OGS+

Vacature rijinstructeur OGS+

BRUSECO Hulpdiensten BV, heeft als taak chauffeurs van hulpdiensten en mensen die werkzaam zijn binnen rampenbestrijding en crisisbeheersing, vakbekwaam te maken én te houden.
Wij zoeken zelfstandig gevestigde en ervaren OGS+ instructeurs die ons enthousiaste team op korte termijn kunnen komen versterken.


Functie:

Als OGS+ instructeur ben je belast met het opleiden en bijscholen van chauffeurs en functionarissen binnen diverse hulpdiensten in Nederland. Je maakt onderdeel uit van het BRUSECO Platform voor Rijdocenten.


Functie-eisen:

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B (en C),
  • Je bent WRM gecertificeerd,
  • Je bent in het bezit van een OGS+ pas,
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in rij-onderricht (voorkeur voortgezette rijvaardigheid),
  • Je bent op de hoogte van de actuele les- en leerstof en de geldende brancherichtlijnen voor de op te leiden kandidaten. Je bent bereid om een door BRUSECO hulpdiensten B.V. verzorgd trainingsprogramma (1 dag) te volgen, inclusief een rijtest.
  • Je bent flexibel inzetbaar als instructeur.

 

Benodigde competenties:

Je hebt de Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen van BRUSECO gevolgd en met een goed resultaat afgesloten. Na het afronden van deze Leergang maakt een onafhankelijke audit deel uit van de selectieprocedure. Hierbij vormt jouw Persoonlijk OntwikkelingsPlan het uitgangspunt van jouw inwerktraject. Deze kosten neemt BRUSECO voor haar rekening, indien de competenties aanwezig zijn om Rijdocent te worden bij BRUSECO.

Een psychologische test kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Voldoet u aan bovenstaande vereisten en sluiten uw ambities aan bij BRUSECO Hulpdiensten B.V.?
Stuur dan uw sollicitatiebrief met pasfoto en CV, gericht aan de heer Paul Brussaard, naar ons e-mailadres: info@bruseco.nl.