ChauffeurPro Diensten Groep

“Waar chauffeurs, opleiding, training en werk samenkomen”.

 

De naam -ChauffeurPro- zegt het al: de chauffeur als professional. Daar ligt het fundament van ChauffeurPRO Diensten Groep. Professionals achter het stuur.

 

U bent op zoek naar professionals achter het stuur? Die gemotiveerd en schadevrij, stipt en punctueel de voertuigen besturen, zodat uw business continu en zonder uitval doorgaat. Zonder gedoe of schades. U zoekt echte professionals achter het stuur. Geen eendagsvliegen, maar gepassioneerde chauffeurs die weten waarvoor ze staan: veilig en stipt vervoer.

 

De ChauffeurPRO Diensten Groep B.V. is een unieke organisatie, die u helpt in het inrichten van een efficiënt en professioneel chauffeurskorps. Meetbaar, stipt, concreet en met heldere afspraken vooraf. Waarbij ook gekeken wordt naar uw tevredenheid. Want daar gaat het om: onze professionals achter het stuur ontzorgen u volledig.

 

Chauffeur.nl werft en selecteert uw chauffeurs. Op basis van tijdelijke of fulltime contracten kunnen wij uw chauffeurs beschikbaar stellen. U kunt de voorkeur aan geven en opschalen en afschalen wanneer u dat wenst. Chauffeur.nl kan ook de planning uit handen nemen, mocht dit (tijdelijk) nodig zijn.

 

Maak een afspraak met onze kluseconoom die samen met u een businesscase ontwikkelt, passend binnen uw verwachtingen met objectieve kpi’s. Want verwachtingenmanagement is ons vak. Bepaal samen waar de kaarten naast elkaar gelegd kunnen worden. Passend binnen uw budget.

 

Bij Chauffeur.NL draait het om professionals achter het stuur. Wij bieden u de volgende diensten:

 

 1. Chauffeurs op fulltime of parttime of op afroepbasis.
 2. Schadepreventieprogramma’s voor nieuwe en bestaande chauffeurs.
 3. Planning en logistieke ondersteuning op projectbasis.
 4. Werving en selectie van nieuwe chauffeurs.

 

 

Wij bieden de volgende professionals achter het stuur aan:

 1. Bus- en touringcarchauffeurs,
 2. Directie- en prive-chauffeurs,
 3. Vrachtwagenchauffeurs,
 4. Chauffeur specialistisch vervoer,
 5. Chauffeur uitvaartvervoer,
 6. Ambulancechauffeur, Rapid Responder en First Responder.

 

De ChauffeurPRO Diensten Groep zit aan de Zonnebaan 45 in Utrecht.

Hier zit ook ons opleidingsinstituut en uitzendbureau voor chauffeurs.

 

Ontstaan van de ChauffeurPRO Diensten Groep

Het startte met het initiatief van Paul Brussaard. Liftend naar Parijs ontmoette hij in 1990 zijn eerste opdrachtgever.Sindsdien heeft Paul zich volledig gespecialiseerd in het chauffeursvak.

De drive van Paul zit in “de gepassioneerde mens achter het stuur, die bijzondere dingen moet kunnen”, zoals hij dit omschrijft. Met een enorme voorliefde voor die mens, didactiek en techniek. Paul gaat nieuwe wegen en creëert zo nieuwe markten en kansen voor en door professionele chauffeurs. Dat samenwerken zit in zijn genen.

 

ChauffeurPro is 100% eigenaar van de volgende ondernemingen en concepten:

 

 

Brussaard Chauffeursdiensten B.V.

Met zijn eerste onderneming (sinds 1990) Brussaard Chauffeursdiensten B.V. heeft zijn team inmiddels in Nederland en België meer dan 4.500 opdrachtgevers bediend: van de Amerikaanse President, de Europese Commissie en honderden management boards, advocaten, accountants, adviseurs, directeuren tot en met commissarissen en decisionmakers. Op dit moment (2020) maken 770 actieve opdrachtgevers  gebruik van zijn topchauffeurs in Nederland, waarmee hij met Brussaard de grootste intermediair is van gecertificeerde directiechauffeurs. “Ooit als student begonnen in 1990, zijn we nu 30 jaar later meegegroeid met de eisen en wensen van onze klantengroepen. Daar horen professionele directiechauffeurs bij. Wij moeten een 30 jaar lange, zorgvuldig opgebouwde reputatie, hoog houden. Dat zijn we aan onze stand verplicht!”, zo stelt Paul.

 

BRUSECO B.V.

Vanuit de sterke groei van Brussaard Chauffeursdiensten sinds 1990 en het stijgend aantal chauffeurs, is Paul in 2001 gestart met BRUSECO. Hierbij staat het opleiden en trainen chauffeurs centraal, die een hoge mate van verantwoordelijkheid dragen. Paul heeft samen met zijn team van ruim 20 rijdocenten, nieuwe opleidingen ontwikkeld voor o.a. het vak van directiechauffeur en brandweerchauffeur.

BRUSECO is anno 2020, in Nederland en Duitsland marktleider op het terrein van de gecertificeerde opleidingen voor directie- en privé-chauffeurs. De vakopleidingen worden onafhankelijk getoetst door DEKRA en het CCV. Samen met het rijdocentenkorps worden de opleidingen steeds verder ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste inzichten en technologische mogelijkheden.

 

Via het label -Safe Drive Company- is BRUSECO internationaal actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op het terrein voortgezette rijopleidingen voor chauffeurs en bestuurders. Hier komt alle kennis en ervaring samen, met als doel het aantal ongevallen en schades op de openbare weg terug te dringen. Dit programma is wetenschappelijk onderbouwd en beproefd. Paul biedt bedrijven, organisatie en overheden programma’s aan, waarbij niet alleen geld wordt bespaard, maar waarbij ook optimaal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste voertuigtechnieken.

 

BRUSECO GmbH

BRUSECO GmbH is sinds 2009 de eerste onafhankelijk erkende aanbieder van rijopleidingen voor directiechauffeurs in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waarbij DEKRA als onafhankelijke certificeerder de hoogwaardige kwaliteit van de opleidingen onafhankelijk toetst. Zo garandeert Paul en zijn team, zijn opdrachtgevers de meest ultieme directiechauffeur. Paul ziet het beroep van directiechauffeur als een echt vak. En dat vraagt om veel garanties, zoals discretie, professionele beroepshouding, stiptheid en een service-verlenende instelling. Die eigenschappen worden onafhankelijk getoetst door DEKRA. Paul heeft DEKRA in Nederland in 2011 geïntroduceerd omdat hij van mening is dat het CCV niet volledig is in de toetsing. Inmiddels is het DEKRA certificaat een steeds vaker gevraagd certificaat, omdat de markt de meerwaarde hiervan heeft ontdekt.

 

BRUSECO Hulpdiensten B.V.

BRUSECO Hulpdiensten B.V. huisopleider voor een groot aantal brandweerregio’s, Veiligheidsregio’s en ambulancediensten, waarbij de Rijdocenten van BRUSECO met optische & geluidssignalen de ruim 1.500 chauffeurs mogen trainen op de openbare weg, zodat ook deze chauffeurs vaardig worden in hun belangrijke taak: het redden van mens en dier. Op verzoek van de brandweer is Paul begonnen met het -nieuwe opleiden- samen met ervaren brandweerchauffeurs en instructeurs in 2017. Dit heeft ertoe geleid dat BRUSECO ook WRM-instructeurs opleidt tot bevoegd OGS+ Rijdocent. Dit zijn WRM instructeurs die via de opleiding van BRUSECO de Bevoegdheidspas Optische en Geluidssignalen (OGS+) behalen en rijonderricht mogen geven aan hulpdiensten.

www.Brandweerrijschool.nl

www.Ambulancerijschool.nl

 

Bookyourdriver.nl 

Dit is de Engelstalige site voor buitenlandse opdrachtgevers van Brussaard. Dit is een onderdeel van Brussaard High-Level Mobility Solutions.

 

Chauffeur.nl

 

 

Dit platform biedt alle ins en outs over het vak Chauffeur in de brede zin van het woord, waarbij vraag en aanbod elkaar gaat ontmoeten. Chauffeur.nl wordt een uitzendbureau in 2021, waardoor meer opdrachtgevers bediend kunnen worden. Flexibiliteit en professionaliteit gaat nu samen op binnen het vak van chauffeur.

Dit platform richt zich, daarnaast, op het ontwikkelen van de chauffeurs APP van Nederland en de ZZP-chauffeur waarbij zelfstandig gevestigde taxi- en directiechauffeurs, touringcarchauffeurs, ambulancechauffeurs en vrachtwagenchauffeurs zichzelf kunnen aanbieden aan opdrachtgevers die een goed opgeleide chauffeur zoeken.

 

 

 

Over Paul Brussaard (1969)

Paul is na zijn Atheneum in Harderwijk afgestudeerd aan de HEAO afstudeerrichting Management Economie en Recht in 1994 in Eindhoven. Paul heeft zijn afstudeerstage bij Deloitte in Rotterdam gelopen. Later is hij gastdocent Ondernemerschap geworden aan zijn eigen HEAO om zoals hij dit zelf omschrijft: “Mijn geïnvesteerde collegegeld weer terug te verdienen”.

In 1999 is Paul de opleiding NLP Master Practitioner gaan volgen aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, omdat hij zag dat er een grote opleidingsbehoefte was bij zijn chauffeurs. Dit heeft tot de oprichting van Brussaard Security Company geleid (BRUSECO) als opleidingsinstituut voor (directie)chauffeurs in 2001 en tot BRUSECO Hulpdiensten B.V. speciaal voor overheid, brandweerkorpsen, ambulancediensten, Bevolkingszorg van diverse veiligheidsregio’s.

Paul publiceert artikelen op www.chauffeur.nl, Dit platform voor chauffeurs is het informatieplatform voor chauffeurs en gespecialiseerde rijinstructeurs en uitzendbureau.

 

Paul is de auteur van:

 • De Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen,
 • Chauffeur Uitvaartvervoer,
 • Masterclass Psychologisch Aspecten van het vak directiechauffeurs,
 • Artikelen op Chauffeur.nl,
 • Boek “Van China naar Nederland in 180 dagen”.

 

Paul is samen met zijn vrouw Esther initiatiefnemer geweest van de Dutch Round Table Tour 2004, een grote logistieke operatie! Daarover hebben zij een boek geschreven: China – Nederland in 180 dagen. Dit boek kunt u bestellen via www.roundtabletour.nl.

Paul Brussaard is bereikbaar voor vragen of verzoeken via 088-2787301.

Connect met Paul via Linkedin of stuur hem een email via paul@chauffeurpro.nl 

 

Paul is samen met zijn levenspartner Esther initiatiefnemer geweest van de Dutch Round Table Tour. Hier staat Paul met Patton, zijn landrover, in de Himalaya, vlakbij de Mount Everest, waar zij korte tijd later, als eerste in de geschiedenis, met eigen westerse voertuigen, het basiskamp aan de Chinese zijde hebben bereikt in 2004.