ChauffeurPRO Dienstengroep ®

De ChauffeurPRO Dienstengroep sinds 1990 actief in het werven, selecteren en opleiden van professionals achter het stuur. Deze chauffeurs worden beschikbaar gesteld op tijdelijke, flexibele permanente basis. Alles komt samen samen op 1 plek: Chauffeur.NL. 

De naam -ChauffeurPRO- zegt het al: de chauffeur als professional. Daar ligt het fundament van de ondernemingen, die door Paul Brussaard zijn opgericht de afgelopen 31 jaar. Dit doet Paul samen met zeer betrokken teamleden en specialisten, De chauffeur als professional staat hierbij centraal. De ChauffeurPRO Dienstengroep verleent chauffeursdiensten, verzorgt logistieke uitdagingen, organiseert speciale vervoersaanvragen, helpt opdrachtgevers met het oplossen van logistieke uitdagingen.

ChauffeurPRO Dienstengroep werkt samen met hoog gewaardeerde ZZP-chauffeurs en met flexkrachten. De drive van de ChauffeurPRO Dienstengroep is  “de gepassioneerde mens achter het stuur, die bijzondere dingen moet kunnen”, Met een enorme voorliefde voor de mens, de didactiek en techniek biedt de ChauffeurPRO Dienstengroep ervaren chauffeurs. die een streepje voor hebben op de rest.

ChauffeurPRO Dienstengroep is 100% eigenaar van de volgende ondernemingen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de vele honderden professionals achter het stuur die zij beschikbaar heeft:

 

Brussaard Chauffeursdiensten B.V.

Met zijn eerste onderneming (sinds 1990) Brussaard Chauffeursdiensten B.V. heeft zijn team inmiddels in Nederland en België meer dan 4.500 opdrachtgevers bediend: van de Amerikaanse President, de Europese Commissie en honderden management boards, advocaten, accountants, adviseurs, directeuren tot en met commissarissen en decisionmakers. Op dit moment (2020) maken 770 actieve opdrachtgevers  gebruik van zijn topchauffeurs in Nederland, waarmee hij met Brussaard de grootste intermediair is van gecertificeerde directiechauffeurs. “Ooit als student begonnen in 1990, zijn we nu 31 jaar later meegegroeid met de eisen en wensen van onze klantengroepen. Daar horen professionele directiechauffeurs bij. “Wij dienen een 30 jaar lange, zorgvuldig opgebouwde reputatie, hoog houden. Dat zijn we aan onze stand verplicht!”, zo stelt Paul Brussaard

BRUSECO B.V.
Vanuit de sterke groei van Brussaard Chauffeursdiensten sinds 1990 en het stijgend aantal chauffeurs, is Paul in 2001 gestart met BRUSECO. Omdat geen enkele opleider in Nederland het niveau chauffeur afleverde, die de opdrachtgevers van Brussaard wenste. Daarom is Brussaard Security Company opgericht: afgekort BRUSECO. Hierbij staat het opleiden en trainen chauffeurs centraal, die een hoge mate van verantwoordelijkheid dragen en permanent worden bijgeschoold voor het CCV D en de hogere standaard DEKRA.. BRUSECO werkt  samen met een dedicated team van ruim 20 rijdocenten. Dit team heeft nieuwe opleidingen ontwikkeld voor o.a. het vak van directiechauffeur , brandweerchauffeur, rapid responder en voor TaxiPlus chaufffeur.

BRUSECO is sinds een tiental jaren in Nederland en Duitsland marktleider op het terrein van de CCV D en DEKRA gecertificeerde opleidingen voor directie- en privé-chauffeurs. De vakopleidingen worden onafhankelijk getoetst door DEKRA en het CCV. Samen met het rijdocentenkorps worden de opleidingen steeds verder ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste inzichten en technologische mogelijkheden. BRUSECO is CRKBO geaccrediteerd.

BRUSECO GmbH
BRUSECO GmbH is internationaal actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op het terrein voortgezette rijopleidingen voor chauffeurs en bestuurders. Hier komt alle kennis en ervaring samen, met als doel het aantal ongevallen en schades op de openbare weg terug te dringen. Dit programma is wetenschappelijk onderbouwd en beproefd. Paul biedt bedrijven, organisatie en overheden programma’s aan, waarbij niet alleen geld wordt bespaard, maar waarbij ook optimaal gebruik wordt gemaakt van de nieuwste voertuigtechnieken

BRUSECO GmbH is sinds 2009 de eerste onafhankelijk erkende aanbieder van rijopleidingen voor directiechauffeurs in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waarbij DEKRA als onafhankelijke certificeerder de hoogwaardige kwaliteit van de opleidingen onafhankelijk toetst. Zo garandeert Paul en zijn team, zijn opdrachtgevers de meest ultieme directiechauffeur. Paul ziet het beroep van directiechauffeur als een echt vak. En dat vraagt om veel garanties, zoals discretie, professionele beroepshouding, stiptheid en een service-verlenende instelling. Die eigenschappen worden onafhankelijk getoetst door DEKRA. Paul heeft DEKRA in Nederland in 2011 geïntroduceerd omdat hij van mening is dat het CCV niet volledig is in de toetsing. Inmiddels is het DEKRA certificaat een steeds vaker gevraagd certificaat, omdat de markt de meerwaarde hiervan heeft ontdekt.

BRUSECO Hulpdiensten B.V.
BRUSECO Hulpdiensten B.V. huisopleider voor een groot aantal brandweerregio’s, Veiligheidsregio’s en ambulancediensten, waarbij de Rijdocenten van BRUSECO met optische & geluidssignalen de ruim 1.500 chauffeurs mogen trainen op de openbare weg, zodat ook deze chauffeurs vaardig worden in hun belangrijke taak: het redden van mens en dier. Op verzoek van de brandweer is Paul begonnen met het -nieuwe opleiden- samen met ervaren brandweerchauffeurs en instructeurs in 2017. Dit heeft ertoe geleid dat BRUSECO ook WRM-instructeurs opleidt tot bevoegd OGS+ Rijdocent. Dit zijn WRM instructeurs die via de opleiding van BRUSECO de Bevoegdheidspas Optische en Geluidssignalen (OGS+) behalen en rijonderricht mogen geven aan hulpdiensten.

Bookyourdriver.nl 
De site Bookyourdriver biedt anderstaligen de mogelijkheid om gebruik te maken van het fijnmazige netwerk van limousines en taxi’s met kundige en gekwalificeerde chauffeurs.

Chauffeur.nl

Dit platform biedt de mogelijkheid om chauffeurs te vinden via het plaatsen van gerichte vacatures voor chauffeurs. Ook is het een aantrekkelijke site voor chauffeurs: alle ins en outs over het vak chauffeur in de brede zin van het woord vind je hier terug. Door de hoge ranking in Google een zeer aantrekkelijk podium waar vacatures, opleiders, deelnemers, chauffeurs en potentiële opdrachtgevers elkaar dagelijks ontmoeten. Dit platform biedt inspiratie voor opdrachtgevers en chauffeurs. Een professionele chauffeur nodig? Dan is één telefoontje voldoende en uw aanvraag wordt netjes en bekwaam ingevuld.

 

Achtergrond
Over Paul Brussaard (1969) onze oprichter en CEO

Paul is na zijn Atheneum in Harderwijk gestart met de opleiding aan de HEAO Management Economie en Recht in 1990 in Eindhoven. Tijdens zijn tweede jaar is hij gestart met Brussaard Chauffeursdiensten, samen met Rob Boymans. Paul studeerde af in 1994 en bleef fulltime ondernemer. Later is hij gastdocent Ondernemerschap geworden aan zijn eigen HEAO om zoals hij dit zelf omschrijft: “Mijn geïnvesteerde collegegeld weer terug te verdienen”.

Naast het leiden en laten groeien van zijn bedrijf, is Paul in 1999 de opleiding Master Practitioner NLP gaan volgen aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Snel daarna heeft hij Brussaard Security Company (BRUSECO) opgericht als opleidingsinstituut voor (directie)chauffeurs in 2001. Dit opleidingsinstituut is nu uitgegroeid tot een academie voor beroepsopleidingen, waarbij de voortgezette en verhoogde rijopleidingen centraal staan.

Vanuit de Brandweerorganisatie is Paul gevraagd om rijopleidingen te ontwikkelen. Dit heeft Paul ondergebracht in BRUSECO Hulpdiensten B.V.. Inmiddels werken 20 OGS+ instructeurs voor deze onderneming en biedt BRUSECO trainingen aan voor Brandweerchauffeurs, Rapid Resoneert en specials.

Paul is naast zijn ondernemerschap actief als brandweerman bij de Brandweer Maarssen. Hij is oefencoördinator en oefenleider bij het Brandweerkorps Maarssen. Paul is opgeleid en gediplomeerd voor de functies Manschap, Bediener Redvoertuig, Hulpverlener, Reanimatie, AED, Brandweerchauffeur Zwaar en is werkplekbegeleider.

Communicatieadviseur Regionaal Operationeel Team Veiligheidsregio Utrecht
Paul is op piketbasis sinds 2018 ook werkzaam voor de Veiligheidsregio Utrecht als Communicatieadviseur van het Regionaal Operationeel Team (ROT). Dit team specialisten komt binnen 45 minuten bijeen bij grote crises of rampen binnen de provincie Utrecht (Vanaf GRIP 2).

ROT Covid-19 
Gedurende de Coronacrisis is Paul langdurig actief geweest in het ROT Covid-19 van de Veiligheidsregio Utrecht.

Paul is de auteur en ontwikkelaar van:

  • De Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen,
  • Chauffeur Uitvaartvervoer,
  • Masterclass Psychologisch Aspecten van het vak directiechauffeurs,
  • Artikelen op Chauffeur.nl,
  • Boek “Van China naar Nederland in 180 dagen”.

Paul is samen met zijn vrouw initiatiefnemer geweest van de Dutch Round Table Tour 2004. Daarover hebben zij een boek geschreven: China – Nederland in 180 dagen.

Paul Brussaard is bereikbaar voor vragen of verzoeken via 088-2787301.

Connect met Paul via Linkedin of stuur hem een email via paul@chauffeurpro.nl 

 

Paul is initiatiefnemer geweest van de Dutch Round Table Tour. Hier staat Paul met Patton, zijn landrover, in de Himalaya, vlakbij de Mount Everest, waar zij korte tijd later, als eerste in de geschiedenis, met eigen westerse voertuigen, het basiskamp aan de Chinese zijde hebben bereikt in 2004.

 

 

 

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 24 mei 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 7 juni en 21 juni 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
  • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]