Chauffeurs-opleidingen voor hulpdiensten

Rijopleidingen voor chauffeurs die rijden met Optische- en Geluidsignalen (OGS)

BRUSECO verzorgt de rijopleiding optische- en geluidssignalen (OGS) voor zowel rijinstructeurs als hulpverleners

 

Specialistische chauffeurs opleiden: dat is sinds 2001 de missie van BRUSECO. En toen kwam in 2017 een telefoontje vanuit de Brandweer: “Paul, we hebben nieuwe opleidingen nodig voor onze brandweerchauffeurs. De huidige opleiders doen steeds hetzelfde trucje. We zoeken maatwerk. Kan jij hierin iets voor ons betekenen?” Die vraag heeft ertoe geleid dat BRUSECO inmiddels voor diverse Veiligheidsregio’s opleidingen verzorgt voor chauffeurs van alle soorten voertuigen. Honderden chauffeurs zijn en worden door BRUSECO Hulpdiensten BV opgeleid en getraind tot een vakbekwaam chauffeur. BRUSECO biedt zowel -vakbekwaam blijven- programma’s aan als ook het Vakbekwaam worden (Opleiding Brandweerchauffeur).

 

 

BRUSECO wordt aangestuurd door vakmensen die zelf ook actief zijn binnen de hulpdiensten. Dit zorgt voor een kwaliteitsborging van de opleidingen die aan de hulpdiensten worden gegeven. Dit resulteert in een waardering van het cijfer 8,5 (bron Veiligheidsregio Flevoland).

 

Paul Brussaard is zelf actief als brandweerman en is opgeleid voor diverse disciplines (Chauffeur Zwaar, Redvoertuig, Reanimatie/AED, Hulpverlening). Paul is ook oefenleider en oefencoördinator bij de Veiligheidsregio Utrecht. Daarnaast is hij communicatieadviseur bij het Regionaal Operationeel Team van de VRU en werkplekbegeleider bij de brandweerpost Maarssen. Paul is hoofd opleidingen bij BRUSECO Hulpdiensten B.V. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe opleidingen voor de brandweer en ambulancediensten. Samen met het team van professionele Rijdocenten OGS+ is hij fulltime bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de trainingen voor de chauffeurs.

 

In Nederland is BRUSECO de opleider met het grootst aantal gekwalificeerde OGS+ rijinstructeurs, die deze opleidingen mogen geven. Deze instructeurs beschikken over ruime praktijkervaring, zowel als chauffeur als instructeur, binnen diverse hulpdiensten en branches. Alle OGS+ rijinstructeurs van BRUSECO zijn vakbekwaam en actueel opgeleid. Door het unieke instructeursprogramma, wordt continu gewerkt aan het verbeteren van de vaardigheden en het uitbreiden van de aanwezige kennis.

 

BRUSECO Hulpdiensten B.V. werkt uitsluitend voor veiligheidsregio’s, overheidsdiensten, instellingen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het rijden met voertuigen uitgerust met optische- en geluidssignalen (OGS). BRUSECO staat voor een integrale aanpak en implementatie. Dit vraagt om een langdurige samenwerking, waarbij kennis en vaardigheden worden overgedragen en worden geborgd binnen de bedrijfscultuur van de Veiligheidsregio.

 

Lees hier verder als u interesse heeft in de opleidingen en trainingen voor Chauffeur Optische & Geluidssignalen (OGS).

 

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een OGS+ rijinstructeur op detacheringsbasis? Neem dan contact op met Paul Brussaard via 088-278 7301 of info@bruseco.nl .

 

 

Voor rijinstructeurs:

Bent u al opgeleid tot rij-instructeur OGS+ of wilt u deze pas graag behalen? U bent hartelijk welkom om nader kennis met elkaar te maken.
Klik hier voor meer informatie.