Opleidingen voor hulpdiensten

Rijopleiding Chauffeur Optische en Geluidsignalen (OGS)

 

BRUSECO verzorgt de rijopleiding optische en geluidssignalen voor zowel rijinstructeurs als hulpverleners.

 

Specialistische chauffeurs opleiden: dat is sinds 2001 de missie van BRUSECO. Dit bracht Ronnie Schaapman en Paul Brussaard samen in BRUSECO Hulpdiensten BV.

 

Beiden hebben meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden van specialistische chauffeurs. Nu worden veiligheidsregio’s bediend, evenals specialistische ambulancediensten, brandweerkorpsen, Rijkswaterstaat en andere hulpdiensten. BRUSECO beschikt over eigen voorrangsvoertuigen, waardoor de opleidingen iedere week kunnen plaatsvinden. Door exclusief samen te werken met ervaren rij-instructeurs die werkzaam zijn binnen de branches en ervaring hebben in het verzorgen van doelgerichte rijopleidingen, is het niveau van de opleiding zeer hoog.

 

De nieuwe richtlijn Optische & Geluidssignalen (OGS) verplicht hulpdiensten om als werkgever voor een goede en juiste opleiding te zorgen voor alle chauffeurs en functionarissen die met optische & geluidssignalen moeten rijden. Voor alle rangen is deze opleiding verplicht. BRUSECO ont zorgt de hulpdiensten volledig en zorgt voor vakbekwaam worden en vakbekwaam blijven.

 

In Nederland is BRUSECO de opleider met het grootst aantal gekwalificeerde OGS+ rijinstructeurs, die die opleidingen mogen geven. Deze instructeurs beschikken over ruime praktijkervaring als zowel chauffeur als instructeur binnen de diverse branches. Dit maakt het aanbod uniek. BRUSECO verbindt ook de juiste instructeurs aan die opdrachtgevers die tevreden zijn over de betreffende instructeur. Dit maakt de aanpak consistent en met optimale klanttevredenheid. BRUSECO werft, selecteert en leid OGS+ rijinstructeurs op en stelt deze beschikbaar aan de hulpdiensten. Dit kan ook op detacheringsbasis.

 

 

 

Alle OGS+ rijinstructeurs van BRUSECO zijn vakbekwaam en actueel opgeleid. Door het unieke instructeursprogramma, onder leiding van Ronnie Schaapman, wordt continu gewerkt aan het verbeteren van onze les- en leerprogramma’s. BRUSECO Hulpdiensten B.V. werkt uitsluitend voor de veiligheidsregio’s, overheidsdiensten, instellingen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het rijden met voertuigen uitgerust met optische en geluidssignalen (OGS).

 

Lees hier verder indien u interesse heeft in de opleidingen en trainingen m.b.t. tot de Optische & Geluidssignalen (OGS). https://www.bruseco.com/chauffeur-ogs/

 

 

 

Rijinstructeur OGS+ op detacheringsbasis

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een OGS+ rijinstructeur op detacheringsbasis?

Neem dan contact op met Paul Brussaard via 088-278 7301 of info@bruseco.nl .

 

Voor rijinstructeurs:

Bent u rij-instructeur OGS+ of wilt u deze pas behalen? Klik dan hier voor meer informatie.

https://www.bruseco.com/opleiding-instructeur-ogs/