Opleidingen voor hulpdiensten

Rijopleidingen voor chauffeurs die rijden met Optische- en Geluidsignalen (OGS)

BRUSECO verzorgt de rijopleiding optische en geluidssignalen voor zowel rijinstructeurs als hulpverleners

 

Specialistische chauffeurs opleiden: dat is sinds 2001 de missie van BRUSECO. Dit bracht Ronnie Schaapman en Paul Brussaard samen in BRUSECO Hulpdiensten BV. Beiden hebben meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden van specialistische chauffeurs. Nu worden veiligheidsregio’s bediend, evenals specialistische ambulancediensten, brandweerkorpsen, Rijkswaterstaat en andere hulpdiensten. BRUSECO beschikt over eigen voorrangsvoertuigen, waardoor de opleidingen iedere week kunnen plaatsvinden. Door exclusief samen te werken met ervaren rij-instructeurs die werkzaam zijn binnen de branches en ervaring hebben in het verzorgen van doelgerichte rijopleidingen, is het niveau van de opleidingen zeer hoog.

 

De nieuwe richtlijn Optische & Geluidssignalen (OGS) verplicht hulpdiensten om als werkgever voor een goede en juiste opleiding te zorgen voor alle chauffeurs en functionarissen die met optische & geluidssignalen moeten rijden. Voor alle rangen is deze opleiding verplicht.

BRUSECO ontzorgt de hulpdiensten volledig en zorgt dat de chauffeurs vakbekwaam worden én vakbekwaam blijven.

 

In Nederland is BRUSECO de opleider met het grootst aantal gekwalificeerde OGS+ rijinstructeurs, die deze opleidingen mogen geven. Deze instructeurs beschikken over ruime praktijkervaring, zowel als chauffeur als instructeur, binnen diverse hulpdiensten en branches. Alle OGS+ rijinstructeurs van BRUSECO zijn vakbekwaam en actueel opgeleid. Door het unieke instructeursprogramma, wordt continu gewerkt aan het verbeteren van de vaardigheden en het uitbreiden van de aanwezige kennis.

 

 

Doelstelling opleidingen BRUSECO

  • Tegengaan van veel voorkomende ongevalsoorzaken,
  • Terugdringen van aantal schadegevallen,
  • Voorkomen van aansprakelijkheid chauffeur,
  • Versterken van de veiligheidscultuur.

BRUSECO Hulpdiensten B.V. werkt uitsluitend voor de veiligheidsregio’s, overheidsdiensten, instellingen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het rijden met voertuigen uitgerust met optische en geluidssignalen (OGS). BRUSECO staat voor een integrale aanpak en implementatie. Dit vraagt om een langdurige samenwerking, waarbij kennis en vaardigheden worden overgedragen en worden geborgd binnen de bedrijfscultuur van de Veiligheidsregio.

 

Kennispartner

Samenwerken met BRUSECO betekent een afname van veiligheidsproblemen met voorrangsvoertuigen. Dit wordt bereikt door bundeling van kennis en ervaring vanuit diverse veiligheidsregio’s en hulpdiensten die beschikbaar wordt gesteld door BRUSECO.

BRUSECO is tevens kennispartner voor de Veiligheidsregio’s als het gaat om de juridische aspecten die samenhangen met de taakuitvoering van de chauffeur die met optische en geluidssignalen rijdt.

 

Lees hier verder als u interesse heeft in de opleidingen en trainingen voor Chauffeur Optische & Geluidssignalen (OGS).

 

 

Rijinstructeur OGS+ op detacheringsbasis

BRUSECO verbindt de juiste instructeurs aan opdrachtgevers die tevreden zijn over een specifieke instructeur. Dit maakt de aanpak consistent en met optimale klanttevredenheid. BRUSECO werft, selecteert en leidt OGS+ rijinstructeurs op en stelt deze beschikbaar aan hulpdiensten. Dit kan ook op detacheringsbasis.
Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een OGS+ rijinstructeur op detacheringsbasis? Neem dan contact op met Paul Brussaard via 088-278 7301 of info@bruseco.nl .

 

Voor rijinstructeurs:

Bent u rij-instructeur OGS+ of wilt u deze pas behalen? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Opleiding OGS+ Instructeur