De urgentie van nieuwe trainingsvoertuigen

Het einde van de verbrandingsmotor is in zicht. Het was geen beste week voor Patrol Heads: mensen met benzine in de aderen. Liefhebbers van de van alle facetten van de verbrandingsmotor, het geluid, de geur, de mooie techniek zullen eraan moeten wennen. De directiechauffeur zal ook een stap moeten maken. En wel nu direct, want de cijfers liegen er niet om. De overstap naar elektrische voertuigen gaat rap. Nu komt een lege accu nog niet voor in de Top 5 Irritaties over een chauffeur. Maar hoe lang duurt dit nog?

Het beleid van overheid, non profit instellingen en multinationals is erop gericht om vanaf nu mee te doen met het optimaliseren van de duurzaamheid. Dit betekent dat de directies en Raden van Bestuur maar ook politici overstappen op volledig elektrisch rijden: Dat is wennen voor de man of vrouw achter het stuur. Want het 100% elektrisch rijden is nog lang niet bij iedere directiechauffeur bekend.

De BMW I7 staat voor jou klaar.

Je kunt daar zo jouw mening over hebben, want de actieradius van de elektrische aandrijving is niet hoog, eerder soms onhandig. Maar juiste daarom moet de directiechauffeur nieuwe generatie direct instappen om te ervaren wat dit betekent voor de uitoefening van het vak directiechauffeur. Om zo de overstap van de verbrandingsmotor naar 100% elektrisch rijden, zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

BRUSECO kiest ervoor om volledig 100% elektrisch te trainen voor de opleiding CCV D. Omdat dit een geheel andere rijstijl en ook beroepshouding vraagt van de directiechauffeur. Ten eerste dient de directiechauffeur op de hoogte te zijn van de do’s en don’ts van de elektrische aangedreven limousines.

Wat doe je als je betrokken raakt bij een ongeval? Of wat doe je juist niet? Hoe kan ik het optimaal aantal kilometers halen uit de batterij? En hoe bereid ik mijn route optimaal voor, zodat de batterij altijd voldoende is opgeladen. En hoe werk ik samen met mijn cliënt als het gaat om de oplaadmomenten? Dit vraagt om kennis en vaardigheden. Dat merken al vele directiechauffeurs dagelijks die bij Brussaard Mobility Solutions in het voertuig van de cliënt rijden.

Bruseco 1e opleider met een compleet elektrisch trainingsvoertuig

BRUSECO is de eerste opleider met een compleet elektrisch trainingsvoertuig: de BMW I7. Zowel in Duitsland en Nederland wordt in de BMW I7 getraind voor het CCV D en het complete DEKRA-opleidingsprogramma.

Applicatiedagen

Ben je nu directiechauffeur en heb je al het CCV D of DEKRA-certificaat behaald? Stap dan in bij de herhalingsdagen van BRUSECO en train jezelf in het 100% elektrische rijden om zo jouw kennis en vaardigheden up to date te maken. En doe dan ook gelijk de applicatiedagen (herhalingsdagen) van de DEKRA-module.

Want dan ga je internationaal rijden in Duitsland en België. Dat is natuurlijk een mooie kans om dit optimaal te trainen! Zo ben je klaar voor de toekomst en kom je niet voor verrassingen te staan, mocht je lange (internationale) dienstreizen gaan maken met jouw client.

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 28 februari 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 13 en 27 maart 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]