BRUSECO ontvangt hoge score voor klanttevredenheid

Sinds de oprichting van BRUSECO in 2001 scoort zij hoog in haar klanttevredenheid voor haar CCV D opleiding directiechauffeur en DEKRA-opleidingen voor directiechauffeurs, waarbij de onafhankelijke site Springest aangeeft dat ze gemiddeld een cijfer 9.2 krijgt door haar kandidaat-directiechauffeurs. Het finale slagingspercentage CCV D bedraagt 95%. Bij DEKRA ligt het slagingspercentage op 96% in Nederland en 95% in Duitsland.

Het uniek van BRUSECO is echter dat zij een 100% aansluiting heeft bij de arbeidsmarkt. Dit komt doordat BRUSECO is ontstaan vanuit de vraag naar gekwalificeerde directiechauffeurs. De naam BRUSECO komt van Brussaard Security Company en is ontstaan vanuit de grootste intermediair voor directiechauffeurs in Nederland: Brussaard Mobility Solutions. De ervaring overstijgt de 160.000 ritten die de direcrtiechaffeurs gezamenlijk hebben gereden. Dit is uniek. Geen enkele andere opleider heeft zoveel ervaring in huis als BRUSECO als het gaat om de dagelijkse praktijk van de directiechauffeur. Een rijopleiding kan je overal krijgen, een vakopleiding directiechauffeur volg je bij BRUSECO.

Doorstroming naar de arbeidsmarkt

Na de opleiding stroomt 75% door naar een vacature voor directiechauffeur of start als zelfstandig ondernemer. De kandidaten van BRUSECO kunnen zich naadloos aansluiten bij het #1 Platform voor chauffeurs: Chauffeur.nl. Eenmaal bij BRUSECO opgeleid kan de kandidaat zijn of haar CV vullen met waardevolle praktijkervaring. Hiervoor ontvangt de CCV D1 directiechauffeur een mooi uurtarief. Zo kan de opleiding ook weer (deels) worden terugverdiend. Deze ervaring als directiechauffeur is noodzakelijk om ook aan de slag te kunnen gaan bij de overheid of het bedrijfsleven. BRUSECO deelt alle actuele vacatures voor directiechauffeurs met haar afgestudeerde kandidaten. Dit wordt persoonlijk via een mail aangekondigd.

Het behalen van het CCV D certificaat biedt hiervoor een uitstekende basis. Hier behaalt BRUSECO een hoog slagingspercentage van 95%. Niet iedere kandidaat behaalt het examen in een keer (dit kan bijvoorbeeld gebeuren door de nodige spanning). Een groep 30% van de kandidaten doet een tweede maal examen bij het CCV en behaalt alsnog het CCV D certificaat.

Hoogst denkbare internationale opleidingsniveau

BRUSECO heeft daarnaast de unieke mogelijkheid om door te stromen naar het hoogst mogelijke niveau als het gaat om service- en dienstverlening voor directiechauffeurs die internationaal rijden. De unieke DEKRA-opleiding, dat geheel samen met DEKRA Duitsland en Nederland is ontwikkeld, kent de basis van de CCV D opleiding, maar wordt uitgebreid met internationale verkeersdeelneming en beroepshouding. Het slagingspercentage voor deze examens bedraagt 95% de afgelopen jaren, wat zeer hoog te noemen is. Tijdens zowel de CCV D opleiding als DEKRA-opleiding voor Belgische kandidaten wordt de baantraining aangeboden.

Directiechauffeur DEKRA traint in Duitsland

Naast een baantraining (sommigen noemen dit een antisliptraining), waarbij de voertuigkenmerken worden ervaren bij het uitwijken, hoge snelheden en remmen, wordt ook in Duitsland gereden. Daar wordt met een hogere snelheid gereden. Dit zal de kandidaat ook goed moeten beheersen.

Directiechauffeur DEKRA volgt opleiding in België

Ook wordt in België gereden tijdens de vakopleiding DEKRA D1, voornamelijk in de stad Brussel, omdat die haar eigen dynamiek heeft. Iedere directiechauffeur die voor internationale opdrachtgevers rijdt, zoals de Europese Commissie, Ambassades en multinationals komt regelmatig in Brussel of rijdt regelmatig buiten de Nederlandse grenzen. De opleiding voor directiechauffeur voorziet hierin.

Wat maakt BRUSECO de unieke opleider?

De combinatie van de hoge klanttevredenheid (9,2), grote toegang tot de arbeidsmarkt (Brussaard), deel kunnen nemen aan het #1 Platform voor Chauffeurs (Chauffeur.nl) en de aanvullende topopleiding DEKRA D1 maken BRUSECO uniek in Nederland, België en Duitsland. Een goede start voor iedere directiechauffeur.

OndernemerPRO

In september 2023 start BRUSECO met het OndernemerPRO programma voor ambitieuze chauffeurs die een eigen onderneming willen starten. Deze training helpt zzp-directiechauffeurs om een eigen regionale markt te kunnen betreden. Zo worden ze minder afhankelijk van de intermediairs die de opdrachten verstrekken. Ze kunnen rekenen op veel kennis en ervaring overdracht vanuit de ChauffeurPRO Dienstengroep. Kandidaten die bij BRUSECO zijn opgeleid ontvangen 30% korting op dit ondernemersprogramma. Meer informatie volgt.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]