ChauffeurPlus training

ChauffeurPlus: uw eerste stap naar professioneel chauffeur

U werkt als directiechauffeur maar u bent nog niet gecertificeerd? U bent taxi- of limousine chauffeur maar uw ambities liggen hoger? Dan is de ChauffeurPlus opleiding van BRUSECO misschien voor u een juiste keuze.

Deze tweedaagse training leert u de basisprincipes van de vakopleiding International Executive Chauffeur. U volgt een dag theorie en een praktijkdag. Dit vormt het fundament voor uw persoonlijke ontwikkeling binnen de markt van persoonlijk vervoer op niveau. En dit tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dit is interessant voor iedereen die start in dit vakgebied maar nog niet kan of wil investeren in de gehele vakopleiding IEC of CCV-D1.

780x191,chauffeur bij auto

Is de ChauffeurPlus eenmaal gevolgd, dan kunt u (op ieder gewenst moment) kiezen voor de VIP Chauffeur training. Deze driedaagse rijtraining brengt uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. U leert intelligent rijden, met optimaal comfort.

Heeft u eenmaal de ChauffeurPlus training gevolgd en de VIP Chauffeur training, dan bent u al bijna klaar voor de vakopleiding International Executive Chauffeur (IEC) met DEKRA certificaat. U volgt nog 3 dagen training en mag dan opkomen voor het examen bij DEKRA. Uiteraard leert u ook alle theorie via onze online leeromgeving Excellent.Me.

Zo kunt u fasegewijs toch uw certificaat directiechauffeur behalen. U mag deze modules binnen twee jaar volgen. Dit biedt voor veel chauffeurs de mogelijkheid om de opleiding in stappen te kunnen volgen.

Heeft u interesse in de ChauffeurPlus opleiding van BRUSECO? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de tarieven.
Informatiepakket aanvragen