OGS+ Vakdagen

Ben je rijinstructeur en heb jij jouw OGS+ Bevoegdheidspas behaald? Dan is het goed om bij te praten met andere rijdocenten. Door het uitwisselen van ervaring tussen brandweer-rijinstructeurs (in dienst van de Veiligheidsregio) en Rijdocenten OGS+ van particuliere opleiders, ontstaat een interessante en waardevolle uitwisseling van ervaring en kennis. Daar staat de Brandweerrijschool voor.

Deze uitwisseling draagt bij in de persoonlijke ontwikkeling van iedere Rijdocent of rijinstructeur die binnen dit vakgebied optische & geluidssignalen wil bijblijven.

 

BRUSECO Brandweerrijschool deelt deze kennis en ervaring en organiseert de OGS Vakdagen voor rijinstructeurs OGS+ in Nederland in haar (nieuwe) kantoor centraal gelegen aan de A2 bij Utrecht. Daar kan per vakdag een groep van maximaal 25 personen worden ontvangen. BRUSECO faciliteert de locatie, de inhoud en de lunch.

 

Om deel te kunnen nemen word je persoonlijk uitgenodigd. Daarom vragen we jou om (bij interesse) jezelf aan te melden via vakdagen@brandweerrijschool.nl of bel even met 088-2787300.

 

Geef het volgende door zodat we jou kunnen informeren:

Voornaam en achternaam en telefoonnummer

Al in het bezit van OGS+ Bevoegdheidspas: Ja/Nee

Wanneer loopt deze OGS+ Bevoegdheidspas af: Datum

 

Voor de OGS+ vakdagen zal een kleine bijdrage worden gevraagd ter dekking van de facilitaire kosten, zoals lunch.