WRM bijscholing voor Rij-instructeurs

Profiteer van 33% korting als kennismaking!

 

WRM Bijscholing; Vakbekwaam blijven als rij-instructeur 

Je hebt jouw WRM bevoegdheidspas behaald en nu wordt het weer tijd om deze te verlengen. Je moet weer een bijscholing volgen. Maar welke opleider biedt jou nou een zinnige en waardevolle bijscholing? Wat zou het toch mooi zijn, als je ook écht iets extra kan leren tijdens de bijscholing, waardoor je nog beter wordt als WRM-rijinstructeur. Hoe kun jij je onderscheiden van alle andere WRM-rijinstructeurs? Kies voor de bijscholing via BRUSECO PRO. Want dan blijf je een professional.

Van jou wordt verwacht dat je bijblijft in jouw vakgebied en het liefste zien we natuurlijk dat je zaken bijleert, zodat je jouw vaardigheden steeds meer uit kunt breiden. Wil jij WRM bijscholing volgen en nog beter worden als rijinstructeur? Ook al heb je 30 jaar ervaring, BRUSECO voegt iets toe aan jouw skills en persoonlijke vaardigheden. Vraag een informatiepakket aan of meld je aan voor een bijscholing. Kijk in de agenda op de website wanneer de eerstvolgende masterclass is.

 

WRM bijscholing van BRUSECO, leerzame dagen

Graag nodigen wij jou uit om nader kennis te maken met BRUSECO PRO. We realiseren ons dat we nieuw zijn in Nederland, maar we zijn ook overtuigd dat wij zinvolle en leerzame bijscholingsdagen hebben ontwikkeld. Zo komt de bijscholing voor WRM “Hoe om te gaan met onze hulpdiensten” uit onze stal. Omdat we ervaringsdeskundigen zijn op het terrein van rijonderricht voor onze hulpdiensten. Daarnaast hebben we nog een aantal leuke en leerzame bijscholingen ontwikkeld. Neem gerust de proef op de som en maakt gebruik van onze korting.

 

BRUSECO komt uit de wereld van de voortgezette rijopleidingen. Zij is sinds 2001 specialist in het vakbekwaam opleiden van directiechauffeurs (toen begonnen bij de Politieacademie en later het CCV en DEKRA). Daarnaast traint BRUSECO dagelijks chauffeurs van hulpdiensten op de openbare weg. Hierbij geven wij rijopleidingen aan brandweerchauffeurs, maar verzorgen ook trainingen voor de chauffeurs die vakbekwaam moeten blijven.

BRUSECO scoort hierbij hoge beoordelingen. Initiatieven zoals de Brandweerrijschool en de Ambulancerijschool komen ook vanuit BRUSECO. Wij hebben hiervoor de leergang Rijdocent Optische & Geluidssignalen (OGS+) ontwikkeld, met de Masterclasses Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen.

 

 

WRM bijscholing en specialisatie

We kennen het wel: de auto’s veranderen, de technieken evolueren. Je wilt vakbekwaam blijven als rijinstructeur, zodat je ook jouw leerlingen goed kunt voorbereiden op de toekomst als automobilist. Dat vraagt om een bijzondere bijscholing.

We kunnen ons goed voorstellen dat je je misschien verder wilt specialiseren als rijinstructeur voortgezette rijopleidingen. Misschien heb je er ooit over nagedacht om rijonderricht te gaan geven in voorrangsvoertuigen, zoals bij de Brandweer of Ambulance?

  • Ben je op zoek naar waardevolle bijscholingen als rijinstructeur?
  • Wil je een professioneel rijinstructeur blijven?
  • Wil jij van toegevoegde waarde zijn?

Dan is BRUSECO jouw professionele partner.

Wil jij als rijinstructeur vakbekwaam blijven én weer plezier hebben in het volgen van een bijscholing zodat je kunt terugkijken op een zinvolle persoonlijke ontwikkeling? Kan jij je meten aan de professionals binnen ons vakgebied? Wees dan hartelijk welkom bij BRUSECO PRO.

Kijk in de agenda op deze website voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden en data. Vraag om het informatiepakket over WRM bijscholing aan of meld je direct aan voor de WRM bijscholing.

 

WRM-rijinstructeur worden?

Ben je nog niet opgeleid als WRM-rijinstructeur en op zoek naar een professionele opleider?

BRUSECO werkt exclusief samen met VRO en biedt 2 x per jaar de mogelijkheid om in te stappen in haar hoogwaardige opleiding tot WRM-rijinstructeur.

Interesse om je WRM bevoegdheidspas te halen? Volg de opleiding rij-instructeur B 

 

WRM bevoegdheidspas OGS+

Wil je de bevoegdheidspas OGS+ behalen, zodat jij ook rijonderricht kan geven voor voorrangsvoertuigen?

Lees dan hier verder. 

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]