BRUSECO presenteert nieuwe divisie voor rijinstructeurs

BRUSECO presenteert haar nieuwe divisie: Certificering van rijinstructeurs.

 

 

 

 

 

 

Als marktleider op het terrein van de specialistische rijopleidingen heeft BRUSECO besloten om vanaf heden toe te treden tot de markt voor rijinstructeurs. WRM-gecertificeerde rijinstructeurs kunnen nu ook bij BRUSECO bijscholing volgen, waardoor kennis en ervaring wordt gedeeld met vakprofessionals.

 

“BRUSECO richt zich op het opleiden en certificeren van professionals. Daar hoort de WRM-rijinstructeur ook bij. We hebben inmiddels in ruime mate kennisgemaakt met deze gedreven rijinstructeurs bij onze opleiding voor Rijinstructeur Optische & Geluidssignalen (voor het behalen van de OGS+ Bevoegdheidspas) en gezien dat we interessante thema’s kunnen toevoegen binnen dit vakgebied. Dat doen we via masterclasses en trainingen die specifiek voor rijinstructeurs zijn ontwikkeld. Die trainingen hebben we ondergebracht in deze nieuwe divisie. Wij hebben zowel in Nederland als ook in het buitenland interessante projecten op het terrein van (verhoogde) rijvaardigheid, o.a. voor hulpdiensten. Tijdens de masterclasses en trainingen leren we bij BRUSECO de instructeurs, met al hun kwaliteiten nader kennen. Dat heeft zijn voordelen als we mensen voor bepaalde trainingen zoeken. Zo kijken wij er wel naar.”, aldus Paul Brussaard, oprichter van BRUSECO (sinds 2001 actief in Nederland en sinds 2009 in Duitsland).

 

Ook de vakopleiding WRM-Rijinstructeur wordt door BRUSECO op geheel nieuwe wijze verzorgd. Zo trainen we altijd in kleine groepen, met een hele duidelijke visie van intervisie, zelfkennis en competentieontwikkeling. Bij ons ben je zeker geen nummer. Wij zijn betrokken en gedreven en verwachten die instelling ook van onze cursisten. Voor goede rijinstructeurs is veel werk te doen in Nederland. BRUSECO leidt professionals op. De investering van de kandidaten zal dan ook hoger liggen dan bij de reguliere opleidingen tot WRM-rijinstructeurs. Maar dat verschil betaalt zich later uit, zo is de visie van BRUSECO.